Spring naar bijdragen

baclofen


Gast

Aanbevolen berichten

Beste forumleden,

 

Mijn naam is Sjoerd, 50 jaar, gebruik nu 75Mg Baclofen (gekomen van 125Mg) en ben inmiddels ruim 6 maanden alcoholvrij. Mijn ervaringen met alcoholverslaving en Baclofen zijn sinds kort te lezen op mijn website www.nulpromille.nl . Voorlopig zal ik daar regelmatig nieuwe berichten plaatsen want er is nog steeds veel te vertellen over deze onderwerpen.

 

Vriendelijke groet,

Sjoerd Talsma

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bah alweer gebakkelei, alweer over de houding van bb. Is al zo sinds ik hier kom begin aug. Wordt het zat. We zijn hier verdorie toch om elkaar te helpen? 

En hulp, is wat ik nu vraag. Sinds een paar dagen weer aan de drank. Ondanks verhogingen van Baclofen. Ik drink er dwars doorheen en ben de grip kwijt. Elke dag neem ik me ernstig voor om het niet te doen, maar de drang is te sterk.

Het lijkt erop, dat Baclofen niet meer werkt bij mij. Vanaf 5 aug, toen ik ermee startte, was ik best tevreden. Dronk af en toe, maar slechts weinig. Hooguit 2 bier.

Maar nu... is het beest weer los. 

Moet er wel bij zeggen, dat ik sinds kort groepstherapie volg, wat nogal wat emoties losmaakt. En emoties... leiden rechtstreeks naar drank bij mij. Ik denk dat ik daar voorlopig maar mee moet stoppen, en mijn leven eerst maar eens zo simpel mogelijk moet houden.

bewerkt door monika
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik denk dat ik niet goed ben begrepen. Ik vind het heel storend dat er zo persoonlijk op elkaar wordt ingehakt. Door allemaal die eraan meedoen, dus ook bb. 

 

En wat betreft de Baclofen: die moet inderdaad de craving verminderen. Deed het ook. Maar nu niet meer. Daar gaat het over.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Kom net terug van de Leefstijltraining van Tactus. Was een voorwaarde om Baclofen daar voorgeschreven te krijgen.

Nu afgesproken dat ik de komende 2 weken niet drink. Lijst gemaakt met dingen die ik kan doen als ik trek krijg.Deze ga ik elke dag minstens 1 x doorlezen, samen met mijn lijst van voor- en nadelen van drinken.

Ook het advies gekregen om een zelfhulpgroep te zoeken.

 

Kortom: Baclofen doet het niet allemaal automatisch, dat stoppen. Kan wel hulpmiddel zijn. Nou ja, dan heb ik me danig vergist. Maar ik ga ervoor. Morgen nog naar verslavingsarts, kijken wat die zegt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedeavond allemaal,

 

Ja monika rottig he..ik ben na acht weken ook weer gaan drinken. Gelukkig niet dagelijks..maar het kost inderdaad moeite. Het gaat niet vanzelf..De drang is er niet om echt te drinken. toch op bepaalde momenten ben ook ik niet sterk genoeg..

 

nu met verhoging naar 3x 25 mg eregister paar biertjes gedronken..was beetje pissed-off op mijn vriendje..blaaaa stom om dat aan de drank te gaan..gelukkig bij 4 gebleven..want toen kwam hij thuis hihi  en wilde ik me niet laten kennen. Gelukkig is het wel makkelijker te stoppen blijkbaar door de baclofen

 

Mezelf weer oppikken en doorgaan..ik kijk het per dag aan..wand doelen te ver vooruit stellen vind ik moeilijk.

 

Nou sterkte en fijne avond allemaal..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo eindelijk gelukt om op het forum te komen he he pfff.

Tot m'n verbazing zie ik Pr. weer hier :face-icon-small-shocked: , zei het wéér onder een andere naam compleet met bloem  :D maar toch.......

en een nieuw draadje.

Wat is dit voor tip hierboven  :o eerst frisdrank en dan aan de ....., geloof m'n ogen niet, zeker het verkeerde draadje

.

Dit vind jij PR. waarschijnlijk maar voor dit soort informatie zitten wij hier niet, schaam je  :angry: , wij houden het wel bij een 

Spaatje rood, net zo lekker én zonder suikers he Monika  :blink: net zo gezellig.

Jij Pr., stuurt hun gedachten juist de verkeerde kant op,..... mij niet ....ik weet wel beter....ik koop geen vergif meer  :P

Het maakt mijn hersenen (?) kapot + dat ik weet dat de Baclofen er ook niet blij mee is. Het houdt de werking tegen !!!

én je blijft de "trek" in stand houden !!! Nee geen goede tip dus. Maar waar zitten we hiervoor ? Om het droog te houden toch....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ach vergeet helemaal m'n liefje te feliciteren Shahire (m'n cuppie B  B) was gisteren jarig.

Shahire alsnog gefeliciteerd meid van harte en nog vele jaren (+alcohol vrij) in goede gezondheid !

 

:musicnote:  :moon:  :present:  :clock:  :heart:  :)  ;)  :P  :D  :lips:  :rose:  :sun:  :heart:  :rose:  :sun: misschien kan je mij deze rampzalige slinger vergeven, die jou wel gegund is  :wub:

Hopelijk een fijne dag gehad.

 

 

 

aanpassing: cuppie B de B dus (welteverstaan)

bewerkt door bb
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedenavond allemaal,

 

 

Heerlijk weekend..morgen lekker uitslapen..jeee. :P

Misschien ligt t aan mij maar bb je komt vaker een beetje denigrerend over. Waar komt dat vandaan? Je trekt zaken soms zo persoonlijk aan, deze gevoelens zitten jou blijkbaar in de weg. Hoop dat je hier iets aan kan schaven. Wel zo aardig om beetje lief te blijven voor elkaar op het forum toch.

De tips van Redroos vind ik zeker zeer bruikbaar. Ben blij dat zij er is ;) Ik vind rivella ook heerlijk.

 

Monika hoe gaat het met jou? Heb je iets gehad aan het gesprek met de verslavings arts? Hoop het.

 

Nou tot laters liefs trijsje

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Verslavingsarts denkt dat misschien de combinatie met Dex-amfetamine die ik sinds kort slik, verantwoordelijk is voor mijn zuippartij van afgelopen week. Ondanks dat er geen officiële wisselwerking is, kan het toch gebeuren dat mensen bepaalde combinaties van medicijnen niet goed verdragen. Heeft o.a. te maken met lichaamseigen stoffen, zegt hij.

Maar: ook als je (een beetje) blijft drinken met Baclofen, blijf je bij het minste geringste trek houden, is zijn ervaring. Dan kan het toch zijn werk niet goed doen. Hij schrijft dan ook wel Refusal voor bij sommigen, of ze doen een detox als ze met Baclofen starten. De resultaten bij mensen die echt stoppen met drinken, zijn volgens hem veel beter. Wat zitten we het ons dan moeilijker te maken dan het is? Ik ben er in ieder geval klaar mee: om te beginnen de komende 2 weken niet drinken, geen druppel. Daarna misschien weer verlengen.

 

PR ik had nergens gelezen dat je je naam had veranderd. Vreemde gewaarwording, dat ik kennelijk toch niet met een nieuweling heb gepraat.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi RR,

 

Zelf zit ik al 20 jaar op het zelfde gewicht..kan je daar dus helaas niet bij helpen. zou ook niet denken dat een gewichtsafname echt zo sterk de baclofen kan beinvloeden. of ben je heel erg afgevallen? is dit afvallen bewust? Ben je anders gaan eten?

Beter dan idd toch iets minderen met de baclofen..tot je er goed bij voelt toch.

 

Inderdaad het nieuwe forum heeft vele voordeeltjes;) Zo moeilijk is het ook niet..had gelijk door dat jij je naam had gewijzigt..al je voorige berichten veranderen namelijk ook mee.

 

Groetjes

bewerkt door trijsje
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag vrouwen van Baclofen (?)

 

als ik u niet ontrief zou ik graag willen antwoorden, ten eerste Pr. die bij werkingen krijg jij omdat iij ernog bij drinkt.

Ten tweede Baclofen helpt wel degelijk bij eetgewoontes dwz door het gebruik van Baclofen drink je al niet (de meeste niet  ;))  waardoor je al afvalt (qua gewicht welteverstaan).

Vooal wijndrinkers zullen dit merken omdat wijn meer suiker bevat als bijv, bier(meer gist) volgens mij ? WE kunnen het ook vragen aan

Paul of tziertje die zullen het wel beter weten. BIJ deze dan  :). luikt mij duidelijk zo, toch...  

Trijsje dat afvallen gaat voor jou kennelijk niet op, je valt niet af als er niets af te vallen is  ;),dan heb jij hét perfecte maatje/gewicht  :rose:   :heart:   :P  :) ? Houden zo !

Pr. en Trijsje sorry voor de interrupte !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...