Spring naar bijdragen

baclofen


Gast

Aanbevolen berichten

Jane wat een prachtige slinger heb je gemaakt, ik ben trots op je :$ Dank je wel !

Jij bent straks aan de beurt ? nou hier zal ik niet aan kunnen tippen.

Mag wel vast gaan oefenen :(

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Van harte nog, bb!

Ik heb na die 3 of 4 dagen, nu geen bw meer van die 3 x 12,5. Wel erg veel trek ineens vandaag. Is ook niet helemaal goed gegaan, toch een paar biertjes genomen. Het ging zo snel! Ik ga morgen dus naar verhogen met nog een kwart erbij. We houden vol! Ben nu in totaal 7 weken aan de Baclofen. En als ik terugkijk, toch tevreden over het resultaat. Geen zuippartijen meer gehad. Geen katers meer. 3 weken droog gebleven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Er gaar iets niet goed bij Tactive. Ik stond alszijnde ingelogd maar was het niet.

Moest me opnieuw inloggen om te reageren. Vreemd.

Maar goed we zijn er weer.

Monika je bent 3 weken droog gebleven, knap hoor maar de bedoeling is dat jij verder ook

droog blijft zonder problemen. Ik snap er niets van. Is jouw "trek" dan zo erg dat je het niet

kan weerstaan ? Weet je waar dat aan kan liggen ? heb je een idee ? ergens moet er iets

gebeurt zijn. Probeer dat eens te achterhalen misschien ligt dáár jouw oplossing wel ?

Ik blijf het vreemd vinden. inderdaad probeer te verhogen, hopelijk gaat het deze keer wel

goed, je lichaam moet er nu toch wel aan gewend zijn

Neeee opgeven is geen optie, moet je ook niet doen "juist nu doorgaan" dan maar evt. bw. duurd maar even Nou in ieder geval succes !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nogmaals bedankt dames voor de felicitaties.

Trijsje ook jij kunt het halen mits jij je aan de regels houdt, laatje niet gek maken en houd

je aan de dosering zoals in het schema en alles komt goed.

Ik profiteer van "alle" voordelen die Baclofen geven kan, het vergt even tijd maar dan....

gaat er een wereld voor je open (een nieuwe)

Ik zal je een raad geven : probeer het eerste jaar niet te drinken = héél belangrijk !

Als jij je hieraan houdt heb je àlles gewonnen !

succes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allemaal,

bb hou t al drie weekjes droog uit! zonder trek ;) wel een paar moeilijke momentjes gehad waar ik anders zou zijn gaan drinken..(werd beetje emoteioneel van bepaalde mensen in mijn omgeving..maar daar moet ik mee om leren gaan) maar geen trek! Dus gaat helemaal goed...hoop het zo te houden..en voor mij zeker geen alcohol meer.

groetjes

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha BB, Proficiat!!

Ik was en ben nog steeds bezig om de depressie en aanverwante assistentie de baas te worden. Alcohol is voor mij eigenlijk bijzaak, prettig dat ik daar probleemloos mee kan ontwennen. Denk de doorbraak te pakken te hebben. Het ziet er naar uit dat ik moet zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel.

Sinds afgelopen maandag heb ik het idee dat dat het zou kunnen zijn. Als ik wat meer weet laat ik het meteen weten.

Verder idd geen berichtjes geplaatst, het was vooral puzzelen en het had weinig zin om elk experimentje hier neer te kalken. Vandaar dat ik dus mee heb gelezen inplaats van meegetypt.

Laters:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Whahaha ik lig hier in een deuk, nu ik alle berichten van de afgelopen dagen lees. Vóór de ban van bb was er aldoor strijd en bb kreeg daar de schuld van. Maar iedereen is zoooo blij dat bb terug is na een maand, ik vind dat geweldig!

bb voor mij was en blijf je een schat hoor,met al je impulsieve, maar toch wijze reacties.

Morgen ga ik vertellen over de effecten van mijn hogere dosering.

En: DrDre: je schrijft dat je een tijdje weg bent geweest, omdat je ons niet wilde vervelen met je experimentjes. Maar dat vind ik jammer. Juist die experimentjes zijn belangrijk voor ons (voor mij in elk geval). Kunnen we van leren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dank Monika en Trijsje dit is toch waar we in geloofde en vertrouwde ? Nu is het zover en sta je

en beetje beteuterd te kijken. Je hebt bereikt wat je wilde toch...géén alcohol meer en nu is het

een kwestie van doorgaan en vasthouden. Maar je gaat goed net als Monika trouwens :present::).

Jullie zijn "supermeiden" wat dat getreft en dat met zo weinig mg. qua verhouding met gewicht (?)

Ik wil niet onbeleefd zijn maar wat wegen jullie ? eerlijk he en schoon aan de haak ?;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo Monika, Trijsje en BB,

Dames, tja, experimentjes... Ik ben om van de depressie af te komen hoger gaan doseren omdat ik verwacht dat dat straks bij de huisarts niet meer kan, huisartsen lijken overvoorzichtig met baclofen. Ik heb trouwens wel de ervaring dat ze je zonder blikken of blozen antidepressiva voorschrijven, dat is mij in elk geval in de loop der jaren al diverse keren aangeboden door verschillende huisartsen. Enfin, de eerste keer dat ik dat deed had het een averechts effect. Ik werd erg depri, ongeveer op het level voordat ik de lamp gebruikte (lichttherapie, litebook). Later nog een keer, die laatste keer nadat ik het boek van Philippe Thomas had gelezen. Dat was al evenmin een succes. Ondertussen ben ik blijven zoeken met google. We zijn hier ook nogal flink bezig met gezond eten. Zodoende kwam ik op de blog van een vrouw die paleo-dieet deed en daarmee van haar winterdepressie af was gekomen. (mijn depressie was op afgelopen 2 jr na ook een winterdepressie). Van het eten wat wij hier deden naar paleo (eten zoals de oermensen deden, betekent eigenlijk vooral geen koolhydraten) was voor ons hier geen enorm grote stap. Wij aten al zuivelvrij, bijna glutenvrij en met weinig suiker, verder vooral biologisch en geen e-nummers. Dat was 2 weken geleden. De eerste week paleo geen verbetering gemerkt. Vorig weekend las ik in een boek wat we hier hadden van de bieb, wij halen altijd wel boeken over gezond eten bij de bieb, over de bloedsuikerspiegel en depressie. Om een lang verhaal kort te maken. Ik heb de paleo een beetje aangepast en heb dat bijna totaal suikervrij gemaakt. Dus ook geen honing meer in de thee en ook geen palmsuiker meer in de koffie en de koffie teruggebracht tot een paar bakkies per dag. Verder al het eten met een hoge glycemische waarde uit het dieet gegooid. Dat zorgt namelijk voor een snelle stijging en daling van het bloedsuiker. Verder het dieet ook wat aangevuld met eten wat goed is tegen depressie, bananen voor het foliumzuur, paranoten voor selenium, peterselie als opwekkend kruid en verder omega 3 met EPA 680 mg en magnesium. Het resultaat is bijzonder opmerkelijk. Eigenlijk geen periode's meer dat ik mentaal het wak in ga. Alleen nog op bepaalde momenten, als ik bijv de baclofen te laat neem (is 2 keer gebeurd) of als ik te laat een tussendoortje neem waardoor de bloedsuiker daalt. Ook ga ik niet perse het wak in, kan ook dat ik dan erg chaggie word. Dus als het nu gebeurt dan kan ik het duiden, ik snap nu waardoor het komt in plaats van dat het me overkomt dat ik me zo rottig voel. Op dit moment wil ik dit dieet 2 weken heel streng volhouden om mijn bijnieren de gelegenheid te geven te bekomen van alle spanning, die hebben afgelopen jaren door al die spanning doorlopend cortisol aangemaakt wat er weer voor zorgde dat de stress bleef. De bijnieren ondersteun ik hierin ook met vitamine B-complex en kruidencapsules. Hiernaast doe ik een half uur per dag ontspanningsoefeningen en loop ik elke dag een uur.

BB, met aanverwante assistentie bedoel ik die doorlopende stress die zich op diverse manieren uit.

Enfin, dit is dus in grote lijnen het verhaal, het heeft bijna niks met alcohol te maken behalve dat alcohol ook zorgt voor snelle pieken en dalen in de bloedsuikerspiegel. Voor wat ik nu doe met dit dieet is het zonder meer wijsheid om geen alcohol te drinken om echt tot resultaat te komen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

alcohol wordt gemaakt

juist van suikers Dre

dus het heeft er alles

zo niet toch heel veel mee te maken.

Dat van die cortisol aanmaken die de stress

in stand houdt, dat is nieuw voor me (theoretisch dan)

maar dat verklaart wel het fysieke deel van mijn drinken ooit.

Goed om te weten hoe je dat met extreem gezond eten weer

in beweging kunt zetten voor herstel. Ik zou het niet volhouden

op den duur (geen discipline), maar het is een mooie manier

om het chronische van die stress te doorbreken zonder chemische pillen.

Onbewust deed ik dat met mijn vastenkuren ook al, maar die waren dus te kort

om mijn gewoonten te doorbreken. En uit witte meelsoorten maakt het lichaam

ook suikers aan he, dus eigenlijk zijn we met zijn allen hardstikke suikerverslaafd.

Ik weet nog dat mijn moeder vroeger zei dat suiker te duur was en een luxe product.

Maar nu zit het echt overal in en kost een kg bijna niets meer.

bedankt voor je stukje van vannacht:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi hoi allemaal,

DRdre wat goed van je zeg. Hoop echt dat het voor je werkt. Zelf vind ik voedsel ook zeer belangrijk. Probeer ook zoveel mogelijk macrobiotisch te eten en producten gebruiken die vanouds hier thuis horen (dus bv geen aardappel en bepaalde kruiden) ..maar dit lukt niet altijd ;P Om mij heen zie ik iedereen altijd alles maar klakkeloos in hun mond stoppen..zonder te weten wat ze eten. Z’ n oer dieet klink goed.

Voor wie wat meer wil weten over beetje beknopt..

“ De macrobiotiek gaat ervan uit dat graan het basisvoedsel voor de mens is. Het is niet voor niets dat het zich in de evolutie gelijktijdig met de mens op aarde heeft ontwikkeld. Het menu bestaat dan ook, afhankelijk van ieders conditie, voor een groot deel uit voile granen. Verder uit groenten, peulvruchten, plantaardige eiwitprodukten als tofu (tahoe), tempeh, seitan (tarwe-'vlees'), soep en zeegroenten. Dit wordt naar behoefte aangevuld met dierlijke produkten, noten, zaden, olie en fruit van het seizoen. Voor al deze produkten geldt dat de voorkeur uitgaat naar biologisch (-dynamische) kwaliteit. Produkten die beter vermeden kunnen worden, zijn suiker, keukenzout en -afhankelijk van je conditie - viees, zuivelprodukten, nachtschaden, (sub)tropisch fruit en fruitsappen, (zwarte) thee, koffie en alcoholische dranken (zie omscha-kelingstabel). Produkten die zeker vermeden moeten worden zijn de additieven, chernische toevoegingen, doorstraalde produkten en voedsel uit de magnetron.

Teruggaand in de geschiedenis hebben we aan de hand van gevonden voedsel-resten en gebruiksvoorwerpen kunnen vaststellen wat er in de loop der tijden door de mens gegeten is. Dat zijn vooral granen, zaden, noten, knollen, groenten en vruchten, naast wat dierlijk voedsel. Voedsel kwam vanzelfsprekend uit de buurt en was van het seizoen. Vele culturen hebben gedurende duizenden jaren een traditioneel voedingspatroon aangehangen. Tot aan het begin van deze eeuw was graan daarin het hoofd voedsel. Daarna en vooral na de Tweede Wereldoorlog is de consumptie van (voile) granen sterk afgenomen en vervangen door veel dierlijk voedsel (viees, zuivelprodukten en eieren); door (sub)tro-pische gewassen (aardappelen, groenten en fruit); door geraffineerde koolhydraten (suiker, wit meel); en door produkten die vaak weinig met natuurlijke voeding te maken hebben (kleur-, geur- en smaakstoffen, emulgatoren, conserveringsmiddelen en kunstmatige zoetmiddelen).”

Maar genoeg hier over we zitten hier voor de baclofen ;)

Trouwens bb ik weeg ongeveer 53 kg..weeg me nooit maar ben al sinds mijn 18e op het zelfde gewicht.

Groetjes en een fijne dag allemaal.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oeps Trijsje, je hebt je laten misleiden. Macrobiotisch eten is niet zo gezond als sommigen denken. Daar waren ze al eind jaren 80 achter. Je mist bij deze eetwijze essentiële voedingsstoffen. Kijk ook eens op gezondheidsnet.nl : Zeker voor kinderen is dat niet goed. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kinderen zich dan niet normaal kunnen ontwikkelen en soms ernstige klachten krijgen.

En dat verhaal dat granen ontwikkelden tegelijk met de evolutie van de mens, is klinkklare onzin. Van nature is de mens een omnivoor. Met hoektanden, om vlees te scheuren. Aanvankelijk bekwamen de primitieve mensen hun voedsel als jagers en verzamelaars. Pas veel later kwamen daar landbouwproducten bij.

Maar nu even over mij: het gaat goed met de zeer voorzichtige verhoging. Zit nu op 3 x 15. Geen ernstige bijwerkingen zoals de vorige keer. En: geen trek in drank!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pindamensje: bij mij is het precies andersom. Bij inspanning heb ik geen bijwerkingen. Zodra ik ga zitten en relax, begint het pas met slaperigheid. Dan val ik ook als een blok in slaap. Kun je zien he, hoe het bij iedereen anders werkt! Hoeveel heb je gedronken, om nog 'binnen de grens'te blijven?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Jane4 gefeliciteerd :present:60stuks en een dikke :sun: heb je vast

te pakken, meer zit er niet in vandaag. Ohja een :musicnote:cadeautje

kan er ook nogwel bij :D en verder een hele fijn dag :sun:(om het

af te leren)

zomaar een vriend !

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Over een paar weken moet ik voor zaken weer naar het buitenland en zullen de dineetjes en de alcoholische dranken niet mis zijn. Hoe los ik dit op? quote>


Dat los je op door (in je hoofd) het probleem niet groter te maken dan het in werkelijk heid is. Of, misschien beter gezegd, het probeem TERUG TE BRENGEN tot wat het in werkelijkheid is: Een andere voorkeur , zoals iedereen die wel heeft. Om welke reden dan ook!

Daar zijn tal van voorbeelden van. Wat te denken van iemand die alleen “halal” vlees eet; iemand die vegetariër is, iemand die wil bidden voor het eten. Of een trouwe echtgenoot die bepaalde gelegenheden liever aan zijn neus voorbij laat gaan of om die reden toch maar nee zegt tegen een hitsige secretaresse :)
Of zo'n gezellige harinkar maar je walgt van haring. Dan kunnen ze toch de boom in met die haringkar? En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Kortom, niemand doet, eet, drinkt of is hetzelfde. Iedereen heeft zo zijn of haar eigen voorkeuren en eigenaardigheden. Laat dat voor jou dan zijn dat alchol een “no go” is. Meer is het niet. De rest zit tussen de oren.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste mensen, goedemiddag,

ik weet niet waar jullie mee bezig zijn hoor, of tog wel: eten en baclofen en inspanning (? !)

Ik begrijp het niet goed, ik eet gewoon (wel verse groenten en zo) maar voordat ik verder ga

zal ik jullie eerst mijn dag invulling geven die heel (voor mij dan) normaal is.

s'Morgens ik sta laat op, neem een paar (stuk of 3) bakken koffie met suiker! en neem m'n pilletjes.

Doe m'n push-ups (zo'n 100 stuks) 4 setjes van 25 stuks en dan m'n sit-ups ook zo'n 100 stuks

(welleswaar ook 4 x 25 stuks maar toch...) en dan nog de beentjes.

Daarna gaan we rustig ontbijten, mijn vrouw en ik, meestal zo'n 2 kadetjes(witte)+ room-boter + extra belegen oude kaas met weer 2 bakken koffie ! Dan is de ochtend voorbij. O ik vergeet de honden (3 stuks) nog te vermelden, moeten ook uitgelaten worden. Bijelkaar zo'n 1 uur en dan is mijn ochtend voorbij. s'Middags zo'n beetje het zelfde buiten het boodschappen doen.

O ja, tussen de middag eet ik heerlijk een paar gebakken eieren (4 stuks) met spek en weer

kaas erop. Pillen tijd !!! en weer m'n oefeningen sit-ups (100x) en push-ups (100x) en de beentjes niet te vergeten. Honden uitlaten en wat bezigheden rond + in het huis.

SÁvonds idemdito,gewoon eten of uiteten allen naargelang we zin in hebben,dan weer pilletjes, oefeningen en langzaamaan denken om naar bed te gaan. That's all.

Waarom al dat moeilijke gedoe ? Voor de baclofen ? Leef gewoon je leven dat is genoeg en niet verder bij nadenkenken = nergens voor nodig, die pil doet zijn werk wel ! Als je er maar

géén alcohol bij drinkt. Dat is belangrijk en niets anders, leef mensen leef en doe ajb normaal.

Al dat lezen over Baclofen heeft geen enkele zin, ieder doet het toch op zijn manier, het is en blijft slikken denk aan de tussenliggende tijden (5 uur) en verder niets.

Zo, ik moest dit even kwijt, pfff en een diepe zucht.hahaha OMG wat kan een mens het zich moeilijk maken terwijl het toch zo makkelijk is.

@ Dennis vertel eens iets over "JOUW" dosering, die is interessant voor ons om te weten. "Hoe doseer je en hoeveel per dagdeel" ? (zo te lezen zit je al over de 200mg p/d. ???)

Ben benieuwd op jouw antwoord.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag allemaal,

Hoop met iedereen oke..

Net als Monika word ik juist ook suf en moe als ik stil zit. En als ik maar ga lopen is t over.

Hihi bb groot gelijk gewoon die pilletjes slikken en niet te veel drama. Jij bent trouwens wel stoer en fanatiek met je sit-ups..haha zeker een strak buikje.

Monika maak je geen zorgen ik volg geen strak macrobiotisch dieet..ik let gewoon op wat ik eet..zo min mogelijk geur smeur en smaakstofjes..natuurlijk ook af en toe naar de mac ;p moet kunnen toch

Pindarotsje..aan hoe veel mg zit jij nu dan?? Hoe lang was jij al bezig..want de baclofen doet z’n werk dus nog niet?? Ik kon mij ook geen drank zonder bezoekjes of etentjes voorstellen..maar de knop is om bij mij..als de baclofen werd heb je echt geen behoefte! Anders toch maar iets verhogen..en idd niet te gefocused zijn op het idee dat je toch moet gaan drinken..dan word je kriegel in je kop.Succes.

Groetjes & een fijne zonder.

toedelooooo

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pr heb je wel eens gehoord van "motivatie" ???

laat dan gewoon het glas staan. Niet naar kijken en gewoon een frisje pakken.

moet toch kunnen of ben je dan niet interessant genoeg. Tja zaken zonder wijn

dat kan natuurlijk niet, stap eens uit dat patroon en laat zien dat je een "moderne" dame bent

Ja Trijsje, deze oude man ziet er nog goed uit hoor voor z'n leeftijd. Ik houdt wel

van een strak lijf en een beetje gespierd, moet niet denken aan een vieze dikke bierbuik, bah.

Jullie zijn te veel gefocust op Baclofen en denken te veel erover na, laat het gewoon z'n

gang gaan en niet bij denken. Ik weet niet wie dit altijd zei maar ze heeft wel gelijk.

Zeeeennnnnnnnnnnn. dat is het !

Trijsje trouwens die 53 kilo komt mooi overeen met het aantal mg. wat jij gebruikt. heeft

Dennis toch weer gelijk gekregen (zal hij blij mee zijn)

eet smakelijk voor straks én eet met smáák ! was ik te laat mee verdorrie. dan maar voor morgen.

Dagdag allemaal en een fijne avond toegewenst.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...