Spring naar bijdragen

baclofen


Gast

Aanbevolen berichten

Ja Mollie dat herken ik ook. Vanochtend was ik al om 06.00 uur wakker en om 07.00 uur had ik al zo'n zinin een bier. Belachelijk, normaal begin ik pas eind van de middag te drinken. Misschien zit het tussen onze oren. Als je weet dat je niet meer mag/wilt drinken, krijg je juist extra trek. Omdat we erop gefocust zijn.

Ik weet wel zeker dat dit niets met de Baclofen heeft te maken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

hi allen.

Ik ben weer terug van vakantie. 2160 km verder. Baclofen is een spierverslapper maar je kan er goed mee fietsen. Berlijn bereikt. Polen en ook de Oostzee prachtig.

Wel af en toe een biertje of een wijntje bij het eten maar geen coma zuipen Eigenlijk is de drang naar drinken geheel weg bij 3dd 25 mg. vrijdag gesprek met de arts . Voor allen hou vol!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nog even voor Molly: je schrijft dat je gestart bent met 3 x 5 mg, daarna overgegaan op 1 x 10 mg . Bedoel je hiermee 1 pil over de hele dag??

Ook ik had last van slapeloosheid. Ben me nu toch aan het schema gaan houden, op advies van bb. Die gebruikt al zo lang Baclofen, is gewoon schematisch te werk gegaan en heeft geen moeite meer met drank. Zijn advies is ook, om 's avonds op een vroeg tijdstip de laatste te nemen. Sommigen slapen er nu eenmaal slecht op. Werkt wel, ik neem nu niet meer na 19.00 uur, en slaap weer goed in.

En ja Bobby, de gedachten dat je iets moet drinken, herken ik ook. Gewoonten zijn moeilijk te doorbreken!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gelukkig is mijn laptop weer gerepareerd. Vandaag voor het eerst geen nare bijwerkingen gehad van die 30 mg. Heeft al met al toch 3 weken geduurd, die duizeligheid. Ook geen trek in drank gehad vandaag. Maar: ook geen sigaretten gerookt. Ik ben kettingroker en ben nu overgegaan op een elektronische sigaret, waar niets in zit. DrDre zei hier ook al eens dat je het roken beter kunt beperken.

Kortom: voel me prima zo. Hopelijk blijft dat de komende tijd, want als je drinkt bij Baclofen, zijn de bijwerkingen veel erger, heb ik gemerkt.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nancy,

het zou mijn "schuld" kunnen zijn. Ik zag dat de reactie van bb op mij weggecensureerd is, en misschien heb ik hem wel een beetje geprovoceerd.

Het is geen geheim dat we nogal botsen, maar ik wil wel benadrukken dat ik hier níet blij mee ben.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tsja Pindarotsje, we wijn nu eenmaal geen robots. Af en toe wat conversaties en grapjes tussendoor horen er op alle fora gewoon bij. De enige grens is, is dat mensen elkaar niet persoonlijk aan moeten vallen. Dat is ook waar Admin op let.

En inderdaad, wat Akelei zegt: er wordt zoveel hier over Baclofen geschreven, alles eigenlijk.

Dus verwacht ik niet dat je nieuwe draadje over Baclofen anders zal worden dan deze bestaande. Was je van plan om zelf te controleren of het alleen maar over Baclofen gaat? :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gezien de enorme hoeveelheid energie die bb in dit draadje heeft gestoken lijkt het me niet fair om tijdens zijn afwezigheid een nieuw baclofendraadje aan te maken.

Daar maakte ik een grapje over.

Dat heeft met nieuw of oudkomers niks te maken. Wat mij betreft ben je welkom.

Ik gebruik zelf overigens geen baclofen.

Ik maak geen onderscheid in baclofen- nietbaclofen gebruikers.

Of in draadjes waar ik wel of niet zou mogen komen.

Ik voel me vrij om me over dit forum te bewegen.

Vrijheid komt van binnenuit, niet van buitenaf.

Er zijn hier heel wat mensen die serieus over baclofen praten.

Doe er je voordeel mee en deel je ervaringen denk ik zo.

Succes PR!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...