Spring naar bijdragen

Bobby

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    94
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Bobby's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Bobby

    baclofen

    Ik weet het bb maar zo is het leven. Ik ga ze niet meer uit de we. Nieuwe test die op het pad komt.
  2. Bobby

    baclofen

    Trouwens heb ik samen nu een afspraak met de sfrink. we gaan pressie zetten om baclofen te krijgen. wordt spannend.
  3. Bobby

    baclofen

    trijs je bent een schat ja ik loop nu in een soort wolk maar ik weet dat ik moet oppassen met drank. Baclofen helpt me om niet te ver door te schieten. Ik wou maar dat ik dat 25 jaar eerder ontdekt had.
  4. Bobby

    baclofen

    Hi Dames ik denk iedere keer aan bijwerkingen toen ik naar 125 mg ging werd ik zo duizelig heeft niemand daar last van?
  5. Bobby

    baclofen

    Dank je ik heb haar in de detox ontmoet. Dus ik wil het niet ingewikkelder maken maar we zijn beide verliefd en hebben beide een verleden. Het punt is dat zij via regulieren ook geen baclofen krijgt op onverklaarbaare wijze. ik denk dat ze daaar baat mee heeft. Maar zoals eerder in dit Forum de ggz denkt daar anders over?
  6. Bobby

    baclofen

    Door deze emoties is de trek zo hoog ik hou het niet meer
  7. Bobby

    baclofen

    sorry guys ik ben verliefd wat nu door mijn aderen stroomt ik weet het niet meer verloren in de zee van emoties.. ik ben nu naar 125 mg gegaan ik ben duizelig maar ik ben ferlieeeeeeeeeefd. Gods bewaar me voor mijn emoties
  8. Bobby

    baclofen

    Hi Dennis Leuk vakantie. Bij mij zit die er al weer een tijdje op. Fietsen wordt nu minder, mis ik eigenlijk. van de week maar weer eens kort toeren. Ja het is spelen met de dosering maar ik heb al een keer 100 mg gebruikt dan krijg je weer in het begin soms duizelingen. Maar die had je ook als je teveel gedronken had lol. Blijf toch maar weer op 75 mg. Voel ik me eigenlijk prettig bij. Af en toe wel eens een drankje maar als je drinkt wel genieten maar het voelt anders dan voorheen. Vreemd. Welke bijwerkingen had je precies vind ik interessant. Met name gezien je of onze experimenten,
  9. Bobby

    baclofen

    Hi bb Topiramaat is meer bekend in heroïne verslavingskringen. Ameisen heeft het geprobeerd maar voor hem geen succes nummer. Wellicht voor anderen wel.
  10. Bobby

    baclofen

    Dit is eigenlijk ook zo voor ik alcohol dronk. dus in feite heeft het niets met baclofen of verslaving te maken.
  11. Bobby

    baclofen

    In algemeen vind ik mensen soms gemeen . je denkt wat zij denken. dat denk je tenminste maar als je niet met ze eens bent kunnen ze soms opeens tegen je keren en dan denk ik waarom ik heb het altijd goed met je voor maar toch. het blijft schipperen in de wereld van komieken.
  12. Bobby

    baclofen

    Dank je bb. het calvinistische blijft soms hangen. Ik ben overtuigd net als jou baclofen zal zegevieren. Ik moest denken aan een gesprek in de auto met mijn vader van 83 die nooit dronk. Af en toe met de kerst dat was het. Ik zei moet ik me nu schuldig hierover voelen? Hij zei jongen jij bepaald het leven ik weet niet hoe je je nu voelt. Ik zei ja maar pa ik ga nu niet gelijk naar de slijterij om door het schuld gevoel dit weg te drinken en zo is het. Ik hoop op andere reacties.
  13. Bobby

    baclofen

    Typisch een echte herfstdag, voor voer voor psychologen. nadenken of ik mijzelf schuldig moet voelen dat ik na lange tijd op 0 een keertje met baclofen gedronken heb. Ik voelde mij niet schuldig na afloop was eigenlijk best wel een leuke avond. Geen extremen, leuke gesprekken ed. Toch na afloop je schuldig voelen omdat je beloofd had etc. Was ik niet 3 maal opgenomen geweest had een "normaal"mens hier nog geen 2 seconden over nagedacht. Geen drang gehad om te drinken maar toch en dan schuldgevoel. Ik gooi het in de groep.
  14. Bobby

    baclofen

    Alles klopt wat je zegt Monika. Zo ervaar ik het ook. We blijven er voor gaan, ondanks de slippertjes. Niet in paniek raken.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...