Spring naar bijdragen

Even voorstellen


Noortje72

Aanbevolen berichten

@Noortje72

Welkom,

Die blackouts en de stress die dat veroorzaakt zijn zeer herkenbaar. Goed dat je hebt besloten te stoppen. Een tip maak het stoppen met drinken makkelijker door voor jou te halen doelen te stellen. Dus niet ik ga nooit maar drinken maar ik ga nu twee maanden niet drinken. Dat maakt het vaak wat makkelijker om vol te houden. En blijf schrijven ik heb er gisteren ook even alles uit gegooid op het forum en dat heeft mij enorm veel rust gebracht. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ntl88 Bedankt, ik vind het een goed idee om te zeggen, ik ga 2 maanden niet drinken. En dan ook echt helemaal niet. En ik vind ook dat dit forum erg veel ondersteuning bied, zo fijn als mensen je even een hart onder de riem steken. Jij ook heel veel succes. Black-outs zijn vreselijk, ik kan daar dagen over piekeren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 7 months later...

Daar ben ik weer..

 

Rond 2006 was ik vrij actief op dit Forum een ik heb er veel aan gehad. Ik ben opgenomen geweest in een kliniek en heb tot 2013 helemaal niet meer gedronken. Toen kwam het sociale drinken weer terug. Mijn vriendin en ik drinken af en toe een glaasje en dat ging eigenlijk prima. In 2021 ging het weer helemaal.mis. Mijn vriendin maakte het uit en toen kon het me opeens niets meer schelen. Het liep weer volledig uit de hand. Nu ben ik zover dat ik na de zomervakantie weer word opgenomen omdat er een wachtlijst is. Zo wil ik niet meer leven. Ik voel helemaal niets meer.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lang wachten? Dat valt wel mee, de zomervakantie is zo om. Goed dat je weer hulp hebt gezocht RJB. Ga je in de tussentijd minderen? Fonny geeft goede tips, in beweging komen.

Was je eerst onder de naam Noortje hier actief, dat je in dit draadje schrijft?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...