Spring naar bijdragen

Maandag 16 juli 2018


nancy

Aanbevolen berichten

27 minuten geleden zei Lars:

Ik wil ook wel en ik ga ook wel maar ik kan niet alles meer 

Mijn vader ook niet, ik had een rollator en een rolstoel gehuurd op Tenerife en met een huurauto erbij hebben we toch van alles kunnen doen. En de tijd genomen voor alles en niet het onmogelijke gewild. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja hoor @Lars kan ook. En op Schiphol en op het vliegveld op Tenerife kregen we ondersteuning. Lieve Lars, ik wil eigenlijk alleen maar zeggen: waar een wil is, is een weg. Gezellig samenzijn is eigenlijk al genoeg. Je hoeft geen gekke dingen te doen. Het gezamenlijke ontbijt vonden we al geweldig. Ik gun het je zo. 

bewerkt door nancy
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zojuist zei Reacher:

Voor het huisje op de Canarische eilanden zitten en genieten van de zee kun je nog wel toch hartje :heart: Terwijl je wild WiFi- end meetiept op het forum :)

Nancy ben je nog gestopt met roken? 

We zitten in een hotel met eten en drinken erbij ook ijsjes geloof ik 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Op 16-7-2018 om 11:59 zei Lente:

Gelukkig heb je het fout. Ik heb verteld van vrijdagavond. Dat was al erg genoeg.en een heel stevige misser, waar ik erg spijt van heb.  Bij mij gaat eerlijkheid voor alles. Vandaar ook dat ik nu vandaag overdag op bed lig om toch vanavond naar de aa te kunnen. Dit wens ik ook daar te zeggen. Niet fijn, wel nodig. Overigens direct zaterdagmorgen iemand van de groep gebeld evenals een vriendin ingelicht. Als ik niet daarna gestopt was zou ik niet bepaald eerlijk zijn geweest. Vooral ook niet tegen mezelf. Jammer dat je dit denkt. Google anders een keer op eds voor je zoiets roept. Dit doet zeer.

Fijn dat ik het fout heb. Wilde je niet kwetsen, maar dat gevoel heb ik gewoon.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Lente Ik snap je ophef niet zo. Je hoeft je niets van mij aan te trekken. Als jij maar weet hoe het zit toch?! In het begin heb ik al gezegd dat ik mijn twijfels heb over bepaalde personen. Ik ben daar alleen maar eerlijk in. Ik hoop dat ik het fout heb natuurlijk. Wens iedereen toe dat ze eraf kunnen blijven. Dus ook jou. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...