Spring naar bijdragen

Zaterdag 14 april 2018


Lars

Aanbevolen berichten

Nou euh...ze pasten dus niet Gypsy:DMaar daarvoor in de plaats onder andere 1 paar felroze glimmende sandalen met bloemetjes. Vond ze ook prachtig. En het lederen voetbed vond ik wat geschikter dus kwam goed weg.

Ja Bor, daar was ik ook bang voor. Gaat zo snel stuk en dan is gelijk de lol eraf. Wat een wijsneusje:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Sorry Francoise dat ik je heb geraakt met mijn opmerking. Wat ik bedoel is je hebt autisme maar je bent het niet alleen, of is dat ook niet zo:? Heb zelf geen autisme mijn partner wel vlgs de hulpverlening, wie niet tegenwoordig. Vlgs DSM metingen heeft iedereen het. Te gemakkelijk sorry.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik snap @Gypsy wel niet om de boel weer op te jutten maar ik heb hier ook wel een beetje moeite mee. Uitleg hoeft niet eens je bent niemand een uitleg verschuldigd als je niet wil. Maar sorry nou ja had ik wel netjes gevonden. Hub heeft van de week ook gescholden en niet eens tegen een bepaald iemand  en die kwam daar op terug. Dat waardeer ik enorm. Ben zelf ook niet altijd aardig. Maar zeg wel sorry als ik te ver ben gegaan 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Bor:

Ik snap je niet omdat je praat in termen als "ze",  "jullie" "jij"....en zo.

Ik doe m"n best, heb je een paar keer proberen begrijpend over te lezen, maar ik snap echt niet wie of wat je bedoeld. (zuipen van dwang begrijp ik dan weer wel.;))

Wil je uitleggen wat je bedoeld?

Senna heeft antwoord gegeven dat ze NIET heeft gedronken, wat snap jij daar niet aan??? Ik laat het ook los want het gaat mij niey eens aan. Maar ik kom wel op voor iemand die valselijk beschuldigd wordt. Hou ik niet van sorry.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo. Kledingkast van dochter gedaan. Zomerklaar nu. En ik maar denken zo lekker minimalistisch te zijn tsss. Op dát vlak duidelijk niet. Hoef niet veel meer te kopen zeg maar:face-icon-small-shocked:

Zag ook ineens dat ik nog maar anderhalve week hoef te werken tot de vakantie. En ik heb zojuist besloten om gewoon niet weg te gaan. Zat alweer van alles te bedenken, te verzinnen en te stressen, maar het hóeft niet natuurlijk. Gewoon eens lekker thuis. Dagjes op stap en lekker in het eigen bed 's avonds. Dat is pas echt vakantie :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

2 minuten geleden zei Smaragd:

Irriteer mij kapot aan de lach smiley van die idiote Gyps op de posting van Senna. Ben niet lekker maar Gyps ga lekker uit eten en niet morgen zeuren dat je hebt gedronken. Te voorspelbaar dit.

Waardeer je enorm, maar laat Gyps maar lekker links liggen. Probeer ik ook, en er overheen lezen lukt aardig. 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...