Spring naar bijdragen

Donderdag 29 maart 2018


nancy

Aanbevolen berichten

2 uur geleden zei bolletje:Nee Koh.een echte. Het is een grote winkel in Grunningen. Ze staan ook op internet. Ik kon het ook niet geloven.

Hoe het met me gaat lieve Koh. Wel goed. Morgen gaat het gips eraf. Ik dacht dat ik er dan was en eindelijk weer alles zou kunnen.:unsure: Ja me zolen, dan begint het echte werk pas. Alles moet weer op gang komen. Ja en het doet nog steeds wel pijn. Maar ja, als maar weer gewoon wat meer kan en die hand weer wat kan gebruiken. Nu moet ik het doen met m'n verkeerde hand die verlamd is geweest. Maar kan daar nu veel meer mee. Elk nadeel enz.

Dank voor je vraag.:lips:

Welkom Lente.

Kan jij a.u.b. voor wat beter weer zorgen?:D

Sterkte, Bolletje. Ik begrijp ( ook door meelezen wat je misschien gelezen hebt en ik ervoer als " gluren bij de buren") , dat je een dapper mens bent die strijdvaardig is. 

En tja, die lente.... Hier bij mij was t vandaag prachtig, gister een vreselijke regendag. Vandaag zelfs last op de dag, begin avond mijn balkon gekuisd. Bankje naar mensen die het goed konden gebruiken. Bloembakken anders, meer rust in de tent zeg maar, en volgende week de bakken opfleuren. 

 

Hier een kalme avond, nee toch eigenlijk niet , gehad. Want ik heb The Passion vaak gezien, maar dit jaar vond ik het heel erg bijzonder, de locatie, de tekst die Noraly Bijer had, de zang, alles vond ik enorm  Ontroerend. Of komt het nu weer pas " binnen" bij mij? Misschien de combi. 

In elk geval droog ( buiten de jankbuitjes van ontroering, ook al weer zo iets) naar mijn bedje zo! 

Ieder welterusten. 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

1 uur geleden zei Sandro:

Ja, goed punt. Ik ben dan nog relatief jong (36), maar ik maakte me wel zorgen over mijn lichamelijke toestand. Het voelde van binnen niet goed. Was bang dat ik mijn organen al kapot had gemaakt. 

Geestelijk zit het nog wel snor. Nooit iets van gemerkt, maar dat komt dan waarschijnlijk omdat ik nog relatief jong ben. Note to self: dat is dus weer een reden waarom ik mijn oude leven niet meer wil.

Ik heb ook lange tijd gedacht.. ik ben jong en mijn hersenen doen het goed. Voor ik het in de gaten had dronk ik al jaren te veel en merkte ik dat mijn concentratie en lichamelijke conditie achteruitging. Natuurlijk worden we met de jaren niet vitaler, maar dat alcohol bijdraagt aan een snellere verouderingsproces is ook weer een feit.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

6 uur geleden zei Lars:

Waar ging het over dit jaar? 

Uiteraard het bijbelverhaal over de lijdenstijd. Ik vond het dit jaar zeer bijzonder, en bijzonder ontroerend. 

bewerkt door Gast
Link naar opmerking
Deel via andere websites

22 minuten geleden zei jowan:

Haha!  Wat dacht je van het lijdensverhaal van Jezus Christus?

......

Denk dat Lars doelt op het thema?

Ik zie jou

The Passion staat dit jaar in het teken van het thema ‘ik zie jou’. In onze dichtbevolkte hoofdstad waar mensen naast elkaar, maar vaak ook langs elkaar heen leven, wil The Passion dit jaar een verhaal brengen dat gaat over omzien naar elkaar.

Arjan Lock, directeur van de EO: “De Bijlmer is één van de verrassendste buurten van Nederland. Zo zijn er maar liefst 150 kerken in dit stadsdeel te vinden. Ook dit jaar werken we samen met de lokale kerken om met het verhaal van het leven, lijden en sterven van Jezus aan zoveel mogelijk mensen te vertellen. Hij ging tenslotte voorbij aan vooroordelen en zorgde dat mensen zich gezien voelen. Die boodschap zetten we dit jaar centraal.”

Link naar opmerking
Deel via andere websites

10 uur geleden zei spirit:

Ik zal nooit meer "de oude" worden. Heb problemen met mijn geheugen en ik weet zeker dat dit door mijn drankgebruik komt.

Ben ook soms bang, dat het al te laat is en ik alles al kapot gezopen heb. Die angst heb ik steeds meer.

Toch probeer ik zo gezond mogelijk toch nog wat van het leven te maken en het drinken zoveel mogelijk te beperken, wat mij gelukkig wel aardig lukt.

De tussenpozes worden steeds langer en i.p.v. van hevige terugvallen heb ik nu slechtst nog af en toe een uitglijder.

Heb er vrede mee, ik weet dat dit af en toe bij me hoort. 

Voor nu meld ik me wee droog af!

Spirit waar komt dit ineens vandaan? Is het medisch onderzocht....dat je problemen hebt met je geheugen en dat dat door drinken komt?

Volgens mij hebben veel mensen geheugen problemen als ze ouder worden...dat is heel normaal...

En dat drinken niet goed is voor je hersenen is bekend, maar ik lees jouw toch niet als iemand die helemaal de weg kwijt is hoor!;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...