Spring naar bijdragen

NonFlying

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    7
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

NonFlying's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Alles nu een beetje ok? Hyperacuses heb ik ook gehad.
  2. Mijn zenuwstelsel is nog erg gevoelig omdat ik perongeluk een ct heb gedaan gevolgd door een rapid taper. 14 maanden na stoppen kon ik weer lange stukken autorijden zonder het idee te hebben weg te vallen achter het stuur. Ik heb nog steeds TMJ en aangezichtspijnen.
  3. Herkenbaar. Na 21 maanden er vanaf slaap ik nog steeds soms niet goed. En als ik wel goed slaap word ik wakker met alles stijf.
  4. Post ik hier vol trots dat ik hersteld ben een aantal maanden terug Ben ik weer terug geworpen door een verdoving bij de tandarts nu een week geleden. Gelukkig merk ik enige herstel. Na de verdoving bleef er een gezichtspijn hangen. Dit heb ik ook gehad in begin van onttrekking. Hele lijf rilde en mijn hart sloeg flink aan. Foute boel dus. Nu een week later begint het wat te herstellen gelukkig. Blijven we nou ons hele leven gevoelig voor dit soort dingen?
  5. Ik bouwde 1 mg diazepam per 2 weken af. Was te doen.
  6. Dank jullie wel. Ik ben blij dat mijn leven weer gaat zoals voorheen. Jullie komen er ook.
  7. Ik was deze site al even vergeten maar door een verandering(nieuwe baan) in mijn leven moest ik opeens weer aan mijn benzoperiode denken. Maar dat het troep is wat ik kreeg was wel duidelijk. Ik kreeg oorsuizen en kon niet slapen hierdoor, waardoor de dokter mij wat pilletjes(oxazepam) voorschreef. Goh wat hielpen die pillen in het begin. Halfje nam ik voor het slapen. Daarna op aanraden van mijn psycholoog maar gestopt met dat halfje naa 4 weken. Op wat hartkloppingen na 's avond geen problemen gehad. Bij een citytrip 2 weken naa stoppen merkte ik toch wel rare verschijnselen. Texturen van stoeptegels of gebouwen zagen er vreemd uit. Ik had geen idee waar het van kwam. Maand naa de citytrip mijn eerste terugval. Het werken ging voor geen meter meer en raakte weer aan die oxazepam. Nu 1 volle pil voor slapen gaan. Het ging weer even 3 weken daarna weer alle Texturen raar en angsten zodat ik snel naar huis ging. 's ochtends voor werken ook maar 1 nemen. En het ging weer even. Vervolgens duurde het niet lang voor ik weer ziek thuis zat en 's avonds op 2 pillen zat en 's ochtends 1 pil. Ik kreeg vreemde gedachten om uit het leven te stappen, hoorde overal geluiden in huis die er niet waren. Nachtmerries met harde geluiden. Ik dacht dat ik naast tinnitus nu ook hyperacusis had en dat dit kwam door mezelf. Ik zat de hele dag hier als een hypochonder op te Googlen. Achteraf kwam dit door de oxazepam natuurlijk, tussentijdse ontwennen ivm soms een pil niet nemen. Ik weet niet meer hoe ik op deze site kwam maar hier leerde ik van de Ashton manual. Toen gingen de ogen open na 3 maanden oxazepam gebruik. Ik had geen hyperacusis, ik was niet gek geworden. Ik was afhankelijk geworden. Vervolgens een andere huisarts bezocht binnen de praktijk een jonge leerling huisarts die meteen snapte dat ik met diazepam moest afbouwen. Zijn schema was 6 weken. Mijn eigen schema kwam uit de Ashton manual. Ik heb er uiteindelijk 4 maanden over gedaan. Daarna brak de corona crisis uit en kon ik door middel van thuiswerken langzaam weer stappen maken. vanaf Juli 2020 werkte ik weer fulltime. Nu weer een dik jaar later een nieuwe baan gevonden en draai ik weer volop mee.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...