Spring naar bijdragen

Doorgaan

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    395
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Berichten geplaatst door Doorgaan

  1. 1 uur geleden zei Debrandt:

    Goeiemorgen, ik ben nieuw op deze forum, heb 10 maand , elke avond drie druppels ( blauwe) rivotril gebruikt, Heb dit gekregen doordat ik slecht sliep, de dokter vertelde mij dat dit geen kwaad kon omdat het geen hoge dosis was, ik was er een hele tijd goed mee maar ik had nooit de bijsluiter gelezen, had totaal geen kennis wat dit medicament doet met een mens, tot ik over twee maand zware klachten kreeg, elke avond draaide ik weg, hartkloppingen, beven enz, dacht eerst dat ik een suikerprobleem had of allergie, tot ik de bijsluiter las van rivotril en ik ben dan ook direct gestopt, ik ben nu 4 weken vrij van rivotril, mijn vraag is nu of kan er mij iemand raad geven of het normaal is dat ik mij zo slecht nog voel Na 4 weken, ik zit de hele dag te bibberen, onmogelijk om te ontspannen, mijn hoofd bonst de hel dag, het is een echt hel, en de Dagelijkse drie druppels was dit dan toch een hoge dosis dat ik het nu zo moeilijk heb , hoop echt een antwoord te krijgen, ik ben bang dat dit nooit stopt anneke 

    Beste anneke

    Ik ben niet bekend met rivotril. Maar in 1 keer stoppen is teveel. Dat je hiervan ontwenningsklachten hebt is erg logisch. Geef het de tijd. De klachten gaan minder worden maar je hebt het wel rigoureus aangepakt. Ik snap het wel. Je vertrouwd op je huisarts en hebt er geen ervaring mee. Geef jezelf rust voor langere tijd en dan gaat het echt beter worden.

    Groetjes doorgaan

     

     

  2. 4 uur geleden zei Dikkie:

    bedankt @karel12. ik ben op de hoogte tot nu toe gaat het goed. ik ga je link ff doorspitten.

    Hoi dikkie

    Leuk om van je te horen. 

    Ga lekker door met afbouwen. Je hebt er al behoorlijke ervaring mee opgedaan. Rustig maar gestaag. 

    Met mij gaat het ook weer beter. Het slapen gaat ook weer goed. Ben nog wel tussendoor even wakker maar ik slaap dan gewoon weer door. Ik blijf geen 2 uur meer wakker liggen. Zo fijn. Het gaat steeds meer ontspannen allemaal. Ben nog steeds herstellende van de burn-out.  Dat is echt een aantal jaren plan. Maar er is steeds een stukje vooruitgang en alle kleine beetjes maken een grootte. 

    Dikkie veel succes met het verdere afbouwen. Ik heb zelf geen Facebook. Dus ik ben nog niet op die site geweest waar Bellie het over had. Misschien via mijn man die heeft wel Facebook. Ik kan eens kijken. Maar ik zal wel steeds minder van me laten horen. Af en toe.

    Veel succes voor iedereen met afbouwen.  De ontwenningsverschijnselen worden met de tijd steeds minder. Het gaat echt beter worden maar er is veel geduld voor nodig. 

    Groetjes 

  3. Op 31-12-2020 om 15:58 zei karel12:

    Tweede succesverhaal:

     

    Hallo allemaal !

    Ik wilde iedereen helpen die het moeilijk heeft, denkend dat het niet kan, het is gewoon te overweldigend ... de terugtrekking is een nachtmerrie ... Ik zal hier voor altijd aan vastzitten. Ik dacht allemaal dezelfde dingen. Voor een lange tijd.

    Ik kreeg 2 mg als klonopin toen ik 21 was. Op 33-jarige leeftijd wist ik dat ik kinderen wilde hebben en klonopin is een klasse D-medicijn. Ik was gemotiveerd om helemaal uit te stappen. Ik begon een klonopin-dagboek op mijn telefoon en begon mijn dosis te verlagen. De eerste snee was een nachtmerrie. Waar ben ik aan begonnen? Ik kan dit niet !!! En ik haalde er een vrij klein hapje vanaf. Maar nog steeds zweten, extreme opwinding, beven, warm, verdrietig, extra intense angst, een week niet kunnen slapen, interne druk ... voelde alsof mijn huid te klein voor me was. Ik zou wachten tot ik me weer redelijk normaal voelde voordat ik lager ging. Het verschilde bij elke stap naar beneden. Soms duurde het een week of zo voordat ik het gevoel had dat ik verder kon gaan, en soms drie weken of langer. Ik was consistent in hoeveel ik de dosis elke keer verlaagde. Ik hield bij hoe ik me voelde, hield al mijn dosissen bij en stapte af. Het was elke keer een hel. En dan zou het voorbij zijn. Dat hield me gemotiveerd ... het was tijdelijk! Ik zou dit kunnen doen!

    Ik werd steeds lager en lager. Tot ik ongeveer 0,6 over had (de helft van de helft van de helft van de helft)
    en toen maakte ik de laatste stap, tot niets. Ik luisterde naar mijn lichaam en hoe ik me voelde. Het kostte me ongeveer 6-7 maanden. Ik nam een maand pauze omdat ik mentaal uitgeput was en er veel familie-evenementen op komst waren. Maar toen kwam ik weer op het goede spoor.

    Niets hieraan was gemakkelijk. De terugtrekking was intens. Ik was zo gefocust op mijn doel om ooit een kind te krijgen, dat het me echt hielp door die moeilijke tijden heen te komen. Het kostte me ongeveer een maand om me weer normaal te voelen. Toen ik er eindelijk vanaf kwam, werd ik gekweld door een onderbroken slaap en alle superleuke ontwenningsverschijnselen. Maar het is allemaal voorbij.

    Ik dacht echt dat ik er nooit van af zou komen. Ik was er niet van overtuigd dat het mogelijk was. Ik ben zo dankbaar en dankbaar dat het heel goed mogelijk is !!!! Soms kan ik nog steeds niet eens geloven dat ik het gedaan heb.

    Voor iedereen die het moeilijk heeft, weet alsjeblieft: ik weet hoeveel een hel dit is ... maar er is absoluut een licht aan het einde van de tunnel. Er wacht een uitweg op je. Geloof dit, je kunt vrij zijn.
    Veel liefde,
    Aurelia 
     
     

    Beste karel

    Wat fijn om deze succesverhalen te lezen. Dit geeft hoop en motivatie om door te zetten hoe moeilijk het ook is er is licht aan het eind van de tunnel. Ik ben gelukkig van de benzo af maar nog wel herstellende van burn-out. Ook hierin kom je jezelf steeds tegen en dien je ook hoop te houden in totale genezing. 

    Groetjes en bedankt! 

  4. 46 minuten geleden zei Wilhelmina:

    Lieve mensen ik huil de hele dag gewoon door verdriet het is zo moeilijk zo ziek soms te veel om te dragen gaat we weer over we hebben er  allemaal last van  Bellie je gaat wandelen met je hondje ik durf niet vandaag en heb schuld gevoelens ivm hondje zo lief ik heb een tuin vanavond laat mijn zoon haar uit we willen zo graag beter worden allemaal maar het duurt zo lang ik kon alles lekker fietsen het park fotos bewerken abstrack schilderen ben 25 jaar vrijwiliger geweest was zo fijn poetsen in huis heel fijn vond ik dat buren hulp mooi om te doen nu ben ik niks ik wil weer dingen doen  we gaan met zijn allen weer verder en met zijn allen beter worden dat is onze droom en het gaat gebeuren ik ga zo kruimeltjes bromezepam in nemen en zal blijn zijn als er af ben  en jullie ook                 wilhelmina

    Lieve wilhelmina 

    Houdt moed en kracht. Op sommige dagen is het heel zwaar. Maar je hebt af en toe al lichtere momenten gehad. Houdt daar aan vast. Je zult weer dingen kunnen doen. Stukje bij beetje. 

  5. 9 uur geleden zei Cyclad58:

    Ik ben er nog, hoor. No worries.
    @doorbijter, wat ben ik blij voor je! Super!!!!

    Ik ben eind november terug gegaan naar 5 mg Diazepam omdat het afbouwen toch te snel ging. Daar zit ik nu nog op en het gaat prima.

    Volgend jaar (dat duurt minder lang dan het lijkt, haha)  begin ik weer rustig met afbouwen en dan maar zien hoever we komen. Ik neem er alle tijd voor. 
    als ik eenmaal afbouw zie je mij hier wel weer terug, ik heb nu niet zo veel toe te voegen.

    Allemaal fijne Kerstdagen! 

     

     

    Zelfde fijne feestdagen! 

  6. 49 minuten geleden zei Bellie:

    Ik ben de Temazepam aan het afbouwen en ben beland bij het laatste stukje. Van de 10mg nog 1,2mg te gaan.  

    Het gaat langzaam maar goed.  Merk de laatste dagen wel wat meer onrust en overal jeuk. 

    Mijn slaap is hersteld. Ik slaap steeds beter door en val sinds maanden vanzelf overdag of op de avond in slaap. 

    Ik hoop dat ik dit tempo door kan zetten en niet dat het nog langzamer moet. 

    Heel mooi Bellie dat je al zover gekomen bent.  Volgens mij gaat het afbouwen van de temazepam iets makkelijker dan dat andere middel. Ben de naam even kwijt. Wat een goede afsluiting voor het nieuwe jaar! 

  7. 5 uur geleden zei Wilhelmina:

    Hallo Mensen ik ga beter worden   ik voelde  me zo helder heerlijk is dat en jullie worden ook beter het heeft lang geduurd maar nu ga ik steeds beter worden na 40 jaar bromezepam slikken nu nog een poosje dan ben ik van dat gif verlost  dus ga door stop niet jullie gaan het ook redden    liefs wilhekmina

    Lieve wilhelmina 

    Wat ontzettend fijn voor je dat je je wat beter gaat voelen. Dat is het resultaat van doorzetten. Ga zo door! 

  8. 4 uur geleden zei Vechter:

    Heb ik ook gehad,maar trekt na een tijdje weer weg..ik dag 2 van vermindering en ben weer zo duizelig als iets....en weet dat dit niet weggaat....ben vertrokken voor een zeer lange periode om de draaimolen...probeer mij bezig te houden....als er iemand een tip heeft voor duizelig zijn ...welkom

    Beste vechter

    Duizeligheid is niet lekker. Het enige wat misschien een beetje kan helpen is veel water drinken. Gemberthee is tegen misselijkheid.

    Groetjes 

  9. 4 uur geleden zei Dikkie:

    ik gebruik multivitamines met voor de meeste vitamines net wat extra dan normaal. ik moest het al gebruiken voor een te laag foliumzuur en ijzergehalte. en omega3 aangezien ik geen vis lust. ik krijg ook steeds meer energie idd. alleen inslapen is soms wat moeilijker. maar ja ik onderneem ook niet zo heel veel. wanneer ik lichamelijk wel moe ben val ik op de bank vaak al inslaap. maar 2 dagen achtereen echt inspannend bezig zijn dat gaat nog wat te ver. en nu met een bijholteontsteking heb ik het ook zwaar. maar geestelijk gaat het prima

    Sterkte met de bijholte ontsteking. Hopelijk duurt het niet al te lang. Dat slapen blijft een dingetje.  Vannacht weer om 3 uur wakker en pas rond half 6 in slaap en om half 7 gaat de wekker. Lichamelijke inspanning zorgt zeker voor slaap. Maar net wat je zegt de belastbaarheid hierin telt ook mee.

     

  10. 7 uur geleden zei Dikkie:

    sterkte louu, neem de tijd, dat zal je redding uiteindelijk zijn. ik weet dat het zwaar is. maar je zult gaan merken dat alle klachten allemaal door de ontwenning komt. je lichaam gaat in protest. ik werd iedere stap terug gegooid in het diepe. eenzaam voelen, depressief, soms keelpijn gek genoeg eerst links volgende dag rechts en dan was het weer zo goed als klaar. hoofdpijn, oorpijn, last van de kaak. dit komt vaak door klemmen bijten in de nacht. nare reuk ik zal vast nog wel wat vergeten. ja heel erg prikkelbaar, veel huilen. maar dat is tot nu toe verledentijd. ik merk wel dat mijn afweersysteem nog niet helemaal oke is.

    Hoi dikkie 

    Heb ik ook last van gehad. Een verminderd immuunsysteem.  Ook dat wordt beter.  Ik blijf wel regelmatig vitamine c en echinaforce slikken dat helpt heel goed. Net als knoflook en gember.

    Ik krijg langzaam iets meer energie. Maar ik blijf voorzichtig. Zo voorkom ik de meeste terugvallen. Ik heb zelfs vannacht weer 8 uur geslapen. Zonder er een keer uit te komen. Dus alles wordt inderdaad beter. Je hebt er wel de tijd voor nodig. Veel sterkte voor iedereen in de afbouw. Ga door en schrijf hier je verhaal. Je helpt jezelf en de ander ermee! Groetjes 

  11. 29 minuten geleden zei Bellie:

    Ik zit nu net over de helft met de  temazepam. Geen afbouw klachten tot nu toe! Het slapen gaat niet super maar zeker niet slechter dan toen ik 10mg temazepam had.  Net  als jij heb ik nachten van 5 tot 8 uur. Maar constant wakker,  zo om de 2 a 3 uur. Soms is het een hele nacht licht slapen en dan ben ik echt brak. 

    Over 3,5 week ben ik klaar met de temazepam als het goed is. En dan de laatste kwart diazepam af gaan bouwen!

    Wat jij zegt over het forum bezoek heb ik ook.  Ik merk dat ik er veel minder mee bezig ben en dat is inderdaad een goed  teken!

    Jij bent goed bezig. Fijn dat je tot nu toe geen afbouwklachten hebt. Dan gaat het afbouwen veel prettiger. Laat af en toe wat van je horen als je zin hebt.

    Groetjes

  12. 2 uur geleden zei Dikkie:

    hallo allemaal, met mij gaat het prima. de enigste klacht die ik heb dat ik gewoon niet opgang kom om wat te doen. dagelijks een wandeling maken vind ik gewoon weg heerlijk al is het maar een halfuurtje. ff uit het duffe huis weg. Voor iedereen wil ik echt benadrukken geef niet op. behalve voor rixie daartegen wil ik zeggen groot gelijk.

    @pluisje het is ook spannend om die stap te zetten je doet een stap in het diepe, maar ook een stap in de goede richting

    Wat ik nu voel is dat ik 8 maand van mijn leven heb weggegooid. de maanden die ik heb doorstaan met afbouw van de lorazepam. Ik voel me nu echt stukken beter ik ben nu 5 weken benzo vrij. wie weet wat me nog te wachten staat, geen idee. maar ik voel me niet meer eenzaam angstig rusteloos. ik kijk weer met een normale blik naar buiten. echt mensen wat een heerlijk gevoel. al die afbouw ellende achter de rug. dus er is hoop voor jullie!!!!

    ik lees nog regelmatig mee maar merk ook dat de hang naar deze groep weggaat dus een goed teken. toch kom ik best nog eens om het hoekje kijken

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Hoi dikkie

    Geniet maar lekker van al je benzo vrije dagen. En inderdaad alles staat in het teken van afbouw.  Dat kan ook bijna niet anders want je voelt je ook continu anders en niet jezelf. Maar nu is dat voorbij. Ik kom af en toe heus nog wel even kijken op het forum. Ik hoop dat er nog genoeg mensen zijn die hun afbouw willen delen. Je hebt elkaar nodig in die periode. 

    Groetjes

  13. 3 minuten geleden zei Rixie1:

    @Doorgaanik ben ermee gestopt paar weken geleden en als vanouds gaat het goed met mij. Ben blij dat ik mijn leven terug heb en dat was goed voordat ik begon met afbouwen. Die laatste jaren laat ik niet meer verknallen. Ik was 4 weken benzovrij en toen kwam pas de echte ellende. Voor mij niet leefbaar.  Dus ik ben niet de juiste persoon om een ander te motiveren.

     

    Ik snap jou situatie.  Ook dat zijn afwegingen die je maakt. En toch ben je geminderd. Ik dacht wel dat je 5mg slikt ipv 10mg toch? Dus je bent wel degelijk afgebouwd. En je voelt je hier goed bij. Daar gaat het om. Goed gedaan hoor! 

  14. 46 minuten geleden zei Bellie:

    Hoi iedereen!

    Lang geleden.  Hoe is het?

    Hoi Bellie en @Rixie1en @Cyclad58en anderen.

    Ook ik kom hier wat minder.  Ik merk dat ik in een soort andere fase aan het komen ben. Ik richt me natuurlijk op opbouw van mijn energie en afbouw van medicatie komt steeds verder van me af te liggen.  Heel gezond dus. Af en toe zal ik hier nog wel zijn en reageren.

    Ik slaap gaandeweg wat beter. Rond de 5 6 7 en een enkele keer zelfs 8 uur. Wel onderbroken dus met wakker worden. Het is voor mij dus 6 maanden geleden de afbouw.  

    Groetjes en zet hem op voor iedereen die nog aan het afbouwen is. Met ups en downs wordt het steeds beter! 

    Hoe gaat de afbouw en het slapen bij jou Bellie?  

     

     

  15. 8 uur geleden zei Chaus:

    Dag allen,

     

    Na vijf maanden lorazepam, heb ik omgezet in diazepam en stapsgewijs afgebouwd. Nu, naar vier maanden dia, is het nulmoment aangebroken. Ik had een paniekstoornis en ging met sprongen vooruit des te minder ik innam, maar na de afbouw van 2 mg naar 1 mg dia kwam er een kink in de kabel. Ineens weer paniekgevoelens en ook een aanval gehad. Langer gewacht met de afbouw van 1 naar 0 - diazepam 2 mg is het laagste wat er is en dat halveren is k** werk, maar ik moest en zou ervan af. Dus twee dagen geleden laatste inname gehad. 

    Sindsdien erg vaag in het hoofd, afgelopen nacht amper geslapen. Dit zal wel ontwenning zijn? Beetje teleurgesteld, de huisarts geeft niet thuis en ik was juist zo lekker op weg. Ik ben slapjes, heb stijve spieren en ben moe (maar kan dus geen slaap vatten) en voel me net als een snuivende junk ofzo.

    Iemand tips? Merk dat praten met bijv ouders wel verlichtend werkt en ga zometeen ook naar de acupuncturist. Het is natuurlijk nog maar dag 2 (inmiddels 52 uur oid) na mijn laatste inname, dus ik snap dat dit nog wel eventjes kan aanhouden.

    Gelieve beetje opbeurende tips, ik hou het graag vrolijk!

    Beste chaus

    Ik heb je weleens op het forum gezien een aantal keren. Erg knap van je dat het gelukt is om af te bouwen.  En ja na het afbouwen ben je nog niet helemaal van je klachten af. Dat heeft tijd nodig. Gun jezelf die tijd. Daarna wordt het steeds beter. Drink veel water om al die afvalstoffen te verwijderen. Doe dingen waar je van ontspant en leuk vind. En heb je een rotdag dan komt er weer een nieuwe dag. Veel succes. Jij komt er wel. Praten over je zorgen helpt zeker.  En wij weten hier op het forum hoe knap het is om af te bouwen. Niet iedereen begrijpt dat. Zelfs een dokter vaak niet.

    Groetjes  

  16. 2 uur geleden zei Rixie1:

    Ik weet dat ik hier niet meer thuis hoor, maar ik voel me als voor de afbouw. Goed dus. Ga de laatste jaren niet meer verpesten met afbouwen pam. Heerlijk naar de bossen geweest. Glaasje wijn nu, dat kon ook niet tijdens afbouw.

    Heel veel sterkte jullie volhouder.  Respect :rose:

    Ik snap dat je niet verder gaat afbouwen. Ook dat is een keuze die gerespecteerd dient te worden.  Als jij je weer zoals vanouds voelt dan is dat een groot goed! 

    Heel veel succes en geniet er van! 

     

  17. 5 uur geleden zei Vechter:

    Bij mij niet goed....snap er niets van..blijf stabiel op 9 weken al.ben weer doodziek. Migraine aanvallen . En misselijk. Zelfs in de nacht wordt ik wakker van de misselijkheid. Slaap laar 3h...of is het mijn immuunziekte. Weet het nietmeer. Normaal wordt je toch niet slechter. Lig hier op de bank volledig uitgeput. En doe mijn ogen dicht maar constant malen. Krijg ook niet veel steun van mijn partner. Ze is het beu en zegt dat ik maar beter wordt opgenomen 

    Beste @Vechter

    Helemaal niet raar dat je nu wat meer klachten hebt. Ontwenningsverschijnselen kunnen afwisselend komen. Erg vervelend en erg onprettig. Je lichaam is zich aan het instellen op een nieuw evenwicht. Lastig is ook dat je een immuunziekte hebt. Die ziekte kan zeker opspelen. Je immuunsysteem wordt aangesproken. En helaas zal je hier doorheen moeten. Wat ook niet fijn is dat je partner hier onvoldoende begrip voor heeft in dit stadium. Zij voelen het niet. Hou vol. Het gaat echt nog wel stabiliseren maar je hebt gewoon best wel veel afgebouwd in korte tijd. Soms kan accupunctuur verlichting geven bij dit proces. Veel succes!

  18. Hoi @Dikkie

    Ik heb al een tijdje niets meer bericht op dit forum. Ik heb het even nodig om even niet teveel met mobiel bezig te zijn en ik zie ook dat andere mensen nu hier zijn met hun afbouw. 

    Even terugblik ben afgebouwd van 10 mg oxazepam. Gemiddeld per 10 dagen 0.5mg eraf. En dan in die 10 dagen ministapjes en een paar dagen stabiliseren. Dat ging voor mij het best. Wel klachten en tussentijdse ontwenning vanwege de korte werkingsduur. Maar die werden minder naarmate ik dichter bij de 2mg kwam in mijn geval. Ben gaan slikken vanwege burn-out waarbij ik continu in stress was en ook daardoor niet goed sliep. 

    Waar ik nu vooral nog last van heb is de burnout. Met betrekking tot energie tekort.  Ben nu 6 maanden oxazepam vrij. Ik voel naar mijn idee geen klachten meer. Maar heb nog wel moeite met voldoende slapen. Soms 4 soms 5 soms 6 en soms 7 uur slaap op een nacht. Ik wordt stukje bij beetje iets krachtiger. Maar daar moet ik mezelf enorm voor begrenzen.  En afgelopen weken ging het weer ietsjes vooruit en dan doe ik toch weer iets teveel en val dan weer terug. Elke keer als ik dan weer terugval wordt ik daar in eerste instantie moedeloos van. Dan denk ik daar gaan we weer. Eind april volgend jaar ben ik 2 jaar in de ziektewet.  Wil graag mijn baan behouden. Hopelijk biedt de werkgever mij nog wat mogelijkheden. 

    Als je bent afgebouwd is dat iets om trots op te zijn en om even te vieren. Maar dan ben je er nog niet. Dan is het dealen met je gevoel en emoties. Dat komt dan bloot te liggen en dan voel je je na de euforie een periode wat zwakker. Maar uiteindelijk wordt je weer sterker. Ook weer met stapjes. Ik vergelijk in bepaalde opzichten de afbouw van medicatie een klein beetje met de opbouw van energie van mij. Steeds er doorheen. Vallen en weer opstaan. Moed houden en doorzetten. En wat knap dikkie dat het gelukt is om af te bouwen. Je zit in de volgende fase. Voor iedereen hier op het forum veel moed en sterkte. Jullie komen er wel!

    Groetjes 

  19. 20 uur geleden zei Vechter:

    Hey Doorgaan ,en wat is een tijdje want dit is bij mij nu toch al 5 dagen. Het is nu al meer dan 2 weken dat ik afgebouwd heb.en blijf nu een poosje op mijn dosis tot het toch iets of wat beterd.ben jij nu volledig af van de diazepam?

    Hoi vechter

    In mijn geval ben ik afgebouwd op oxazepam op een dosis die erg laag ligt tov van jouw dosis. 10 mg oxazepam en elke 10 dagen 0.5mg eraf. Ik had met vlagen last van de duizeligheid en misselijkheid en hielden ongeveer 4 dagen aan. Maar dat wil helemaal niet zeggen dat dit ook voor jou zo geldt.  Jij hebt echt een grote hoeveelheid afgebouwd en dat ga je een keer voelen. Je hersenen zijn zich opnieuw aan het resetten. En dat heeft geduld en tijd nodig. Heel veel sterkte uiteindelijk kom Je er echt wel af! Doorzetten en volhouden en hopelijk heb je ook een begripvolle omgeving.

  20. 2 uur geleden zei Alina:

    @Doorgaan ik breng doe de weegschaal retour naar bol. Hij geeft constant andere gewichten aan. Ik heb nu voor een week op het oog alle 7 pillen evenveel gevijld. 

    Gaf jouw weegschaal wel een dezelfde gewicht. 

    Ja shiatsu was wel oke. Woensdag weer een afspraak. Kan nog niet zeggen wat het gedaan heeft.

    Mijn weegschaal was ook niet perfect.  Je hebt een vaste ondergrond nodig en je moet niet langs de weegschaal blazen of zoiets dan geeft die constant wisselingen in gewicht. Dat kun je allemaal niet voorkomen.  Je kan volgens mij bijna geen precisie weegschaal vinden die dat niet heeft.

     

  21. 17 minuten geleden zei Alina:

    @Doorgaan ik moet nog 3mg dia

    En 25mg qutapine 

     

    Voel mij echt naar, raar overgeef gevoel niet misselijk maar wel braakgevoel, heel raar. 

    Stoppen met afbouw is ook geen optie lijkt mij dan blijf ik in de ontwenning hangen. 

    Nee niet stoppen met afbouw. Wel langzamer afbouwen. Je kan nu gaan vijlen. Alleen kan ik geen antwoord geven op de hoeveelheid. Ik heb afgebouwd op de oxazepam en die heeft een ander gewicht.

    Hoe heb je trouwens die shiatsu massage ervaren? Dat kan namelijk ook extra vermoeidheid geven als ontlading. 

  22. 4 uur geleden zei Alina:

    @bolletje ik heb 4 kids waarvan 1 baby dus prikkels zijn er genoeg. Ik weet niet waarom de vermoeiheid niet is gaan zakken normaal deed dat het wel. Nu 2 weken nonstop. Ik hoop dat het echt bij de ontwenning hoort. 

    Alina

    Wat moet je nog afbouwen? Hoe ver ben je? Nadat ik was afgebouwd kwam voor mij een soort terugval. Medicatie verbloemt een beetje hoe goed of minder goed je je voelt. Je bent na afbouw nog niet verlost van ontwenning en ik voelde mij ook toen gewoon zwakker. Gevoeliger dan eerder. Die gevoeligheid neemt wel af maar ook dat kost tijd. Met voldoende rust wordt je uiteindelijk sterker. Dat komt echt. Dus veel heeft te maken met ontwenning. Het is alleen zo vervelend dat het lichaam tijd nodig heeft om weer energie te krijgen. Konden we maar met 1 nacht goed slapen van al die klachten verlost zijn.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...