Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Rodney1970

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  6
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Rodney1970

 • Rang
  Nieuw hier
 1. Ja misschien is een soort van buddy goed..die kan je erop wijzen om te stoppen als je voor staat. Alleen is t moeilijker om weg te lopen uit een casino. Een buddy kan je meetrekken wanneer je een leuke winst hebt.
 2. Rodney1970

  Wie houd ik voor de gek?

  21 en 5 ton gestort...zeker een rijke familie. Dan kan je t missen. Blackjack kan je met goede strategie gewoon winnen maar blijft geluksspel..beste is om met mensen die mazzelavond mee te spelen. Dan vaar je meee met iemands geluk
 3. Dat is de uitdaging..stoppen als je voor staat. Niet tevreden zijn met beetje winst dan wordt je uiteindelijk gestraft en verlies je alles wat je hebt. Moelijk om gedisciplineerd te zijn maar eenmaal buiten voel je je goed.
 4. 200 verliezen is niks man. Standaard bedrag voor avondje uit.
 5. Rodney1970

  Nu is het oprecht klaar!

  Vorige maand weer gegokt ..ik win altijd in t begin maar dan neemt greed het over. Denk dat gokken altijd onderdeel blijft van mn leven. Het op tijd stoppen als je voor staat is de uitdaging voor me...iemand nog goede tactieken voor roulette?
 6. Rodney1970

  Nu is het oprecht klaar!

  Hoi ik ben nieuw hier. Las de verhalen toen ik zocht op gokverslaafd op internet. Ik gok al vanaf mijn 18e..vooral roulette. Ik ga al jaren de boot in maar toch blijf ik spelen. De kick van hoge winsten kunnen halen en de spanning kom ik niet van af.als ik verlies dan blijf ik pinnen totdat t op is en maand lang crepeer..totdat mn salaris er weer is. Dan begint t riedeltje opnieuw. Het is moeilijk om te stoppen terwijl ik van binnen weet dat t kapot maakt. De verhalen helpen me wel om te proberen uit de spiraal te komen. Nog een week dan salaris. Je hebt dan zon gevoel van dat je er op wacht en dan te gaan spelen. Je weet gewoon niet anders en je houdt van de spanning maar het is natuurlijk geen leven zo.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...