Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

ALEXAY

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  15
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over ALEXAY

 • Rang
  Nieuw hier

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Hallo foxxerboy, bij mij ging het ook mis maar ben eindelijk bijna 3 maanden gokvrij. De drang heb ik niet meer omdat ik niet meer wil verliezen, ben momenteel bezig met mijn schulden te betalen het werd erger omdat ik telkens dacht dat ik met gokken mijn schulden kon betalen. Het gokken verpest gewoon je leven. Winnen doe je met gokken mischien maar je winst lever je gewoon terug en veel meer. Ik was ook verslaafd aan roulette dat is de ergste van al dat gokken omdat je veel kan inzetten en heel snel veel geld kan kwijtraken. Met roulette moet je zeker kappen anders zal het gokken je leven verpesten omdat het helemaal niet uitmaakt met hoeveel € je begint uiteindelijk verlies je alles.
 2. Heyy, momenteel ben ik 1 maand clean van het gokken! Eindelijk worden mijn schulden langzaam afbetaald. De drang heb ik niet omdat ik kan inbeelden wat er allemaal kan gebeuren als ik herval. Online gokken kan ik niet meer omdat ik ben uitgeschreven, soms vraag ik me af waarom al dit gokken mijn leven heeft kunnen veranderen waarom krijgen we telkens een herval terwijl wij max 50% kans hebben om te winnen al dat risico in onnodig en verpest enkel ons leven. Ikzelf ben al 5,5 jaar aan het gokken geweest en als ik moet vertellen wat ik heb geleerd is je moet blij worden met wat je hebt en als je meer wilt moet je meer werken en niet denken aan gokken omdat je een grote kans hebt om te falen. Ik ben al jaren in schulden enkel door het gokken, terwijl ik mijn schulden kon betalen verloor ik het met online gokken en telkens geloofde ik dat die moment de moment was om winst te maken maar dat ging helemaal verkeerd omdat je winst altijd terug word verloren.
 3. ALEXAY

  Mijn geheim

  Heyy allen, ik wil mijn verhaal ook kwijtraken. Ik ben momenteel 5 jaar aan het gokken maar ben tussendoor af en toe gestopt soms 1 jaar soms 4 maanden het verschilt. Maar telkens toen ik aan het gokken was waren het grote bedragen ik zou zeggen mijn hele loon bijna. Telkens verloor ik en in plaats van mijn schulden te betalen ging ik met het geld gokken, en zoals jullie kunnen raden verloor ik telkens. Ik ben het beu om telkens te verliezen gisteren heb ik me uitgeschreven van de KSC. Vanaf ongeveer maandag is het niet meer mogelijk om online te gokken en dit zal me helpen om te stoppen. Ik dank de kSC. Zij respecteren de situatie van het volk, ze willen ons helpen van de gevolgen. Ik voel me beter ook al heb ik een schuld van ongeveer 3k ik zal het zo snel mogelijk betalen omdat ik niet meer online kan gokken zal mijn schuld snel betaald worden.
 4. Heyy, ik was een tijdje niet actief op het forum omdat ik terug online aan het gokken was.ik heb spijt dat ik een herval had, het heeft me enkel schulden achtergelaten in plaats daarvan kon ik al mijn schulden al afbetalen. Ik was ongeveer 4 maanden gestopt maar omdat ik werkloos werd had ik gekozen om mijn situatie te verbeteren met online gokken maar het is fout afgelopen, kon mijn schulden niet betalen omdat ik telkens mijn inkomen vergokte. Ik ben het beu om telkens geldloos te zijn. Ik heb me net uitgeschreven bij de kansspelcommissie. Dit voelt goed man terwijl ik nog schulden heb. Nu voel ik me vrij en kan ik opnieuw plannen maken om als eerst mijn schulden te betalen daarna zal het veel makkelijker zijn om te sparen. 04/10/2019 Ben ik gestopt met online gokken eindelijk ben ik bevrijd van dit onzin.
 5. Hallo iedereen, begin dit maand heb ik een zeer foute beslissing genomen na 4 maanden gokvrij te zijn ben ik hervallen omdat ik opeens werkloos was. Ik zag het als een oplossing en dacht dat ik met gokken mijn financiele toestand zou verbeteren maar nee eers had ik bijna 1000 euro verloren dan had ik het geld terrug gewonnen maar toch had ik 300 euro verlies, ik stond onder de nul maar dan heb ik nog eens 400 euro verloren man dit voelt echt rot 700 euro in totaal kwijt omdat ik dit foute beslissing had genomen. Geloof me je wint wel maar ze pakken je winst en nog veel meer erbij. Ik wil mij terrug focussen op het echte leven. Gokken maakt het alleen maar erger dit heb ik opnieuw kunnen ervaren. Ik ga gwn een verbod aanvragen anders wordt het lastig voor mij. Vandaag is dag 1 maar geloof me ik haat gokken het brengt enkel ellende en pijn. De geld die we lenen van de casino's pakken ze heel snel terrug. ik hoop dat ik dit keer niet meer faal maar eerlijk gezecht had ik de behoefte helemaal niet begin dit maand het was mijn economisch toestand dat mij liet hervallen. Eerlijk gezecht had ik na 4 maanden vergeten waarom ik gestopt was met gokken de pijn verdwijnt na een bepaalde moment en daardoor had ik vergeten dat gokken je leven kan verwoesten. Dit maand sliep ik bijna elke dag met hoofdpijn en stress omdat ik dagelijks verloor en na een tijdje wordt de verlies heel groot tot je geen cent meer over hebt. Bijna elke dag wakker worden met spijt omdat ik terrug aan het gokken was. Momenteel ben ik aan het denken hoe ik alles terrug kan goedmaken. Tijdelijk werken bij een magazijn tot ik mijn verlies terrug goedmaak. Schrijf op een papier waarom je gestopt bent met gokken het zal je helpen omdat je na een tijdje vergeet waarom je gestopt bent met dit onzin. ik zal af en toe dit forum bezoeken om mij te motiveren want het help zeker. Ik wens iedereen een leuke en gokloze zomervakantie.
 6. ALEXAY

  Nu is het oprecht klaar!

  Heyy leuk dat dit forum nog steeds actief staat ikzelf was 1 jaar clean maar na het ontvangen van free money voor mijn verjaardag was ik in de val gelokt en had ik ongeveer 1.6k gewonnen, leuk klinkt het niet haha jullie kunnen het al raden wat er met het geld is gebeurd en je mag er nog is 4K bijdoen het geld was gewoon weg. De enige ding dat Ik had was depressie en stress geldloze dagen en minder zelfvertrouwen. Ik had in 1 jaar veel schulden opgeboud rond de 5k nog efkes en ik ben er vanaf 2k schulden over. Momenteel ben ik ongeveer 115 dagen clean de drang is er niet omdat ik de gevolgen kan raden het zal zeker slecht aflopen. Zeker niet te vergeten de drang duurt ongeveer 5min als je dat hebt overleefd zal de drang vanzelf verdwijnen.
 7. Hallo allen, vandaag ben ik 80 dagen clean van het gokken, het waren moeileijke dagen maar ik laat de drang mij niet overheersen ik weet ongeveer wat de gevolgen zijn na het gokken. Ik lees ook vaak berichten op een prive pagina op facebook er staan verhalen dat je denkt van gelukkig ben ik gestopt omdat de meeste gokkers enkel geldloze dagen en depressie hebben dit zou ik niet willen omdat ik ook in de periode van 6 jaar veel geldloze dagen had kon niets kopen of uitgaan terwijl mijn vrienden kon genieten was mijn zak meestal leeg. Nu heb ik genoeg bijgeleerd om niet te gokken ik heb weinig drang omdat ik telkens de gevolgen daarvan kan nazien. Nu ben ik bezig om mijn leven terrug te krijgen. 6 jaar ben ik in schulden, geen dag dat ik schuldloos was geen dag dat ik wakker werd en dacht aan de fouten die ik had gemaakt. Maar ik heb mijn lesje geleerd en zal gokken achterlaten. Enkel ellende en stress. Daag gokken en welkom gokvrije leven.
 8. Heyy welkom freakshow op het forum, het is goed dat je annoniem je verhaal deelt met andere (ex)-verslaafden het zal goed voelen om je verhaal kwijt te raken. Goed dat je de stap hebt genomen om te stoppen, omdat wij nooit genoeg krijgen van het winnen verliezen we al onze geld het kan weken duren maar het geld wordt verloren. Ik ben momenteel 46 dagen gokvrij en geloof me dit voelt veel beter dan winnen met gokken omdat ik momenteel zorgloos met vrienden kan uitgaan en alles kan kopen wat ik wil geeft dit mij zelfvertrouwen en krijg ik terrug respect van vrienden waarvan mijn respect onder de voeten lagen. Ik ben 25 jaar wordt ook binnen enkele weken 26 en had geen spaargeld enkel en schuld van 4000€ tot vandaag heb ik momenteel genoeg geld in mijn bank staan en een schuld over van 2500€ dit zal binnen de 2 maanden betaald worden. Als ik verder ging gokken ging ik mijn schulden niet betalen en had ik een grotere schuld, het geeft alleen maar stress en depressie elke maand wachten tot je geld wordt gestord en hopen dat je veel geld kan winnen met gokken dan de meeste deel van je loon vergokken tot je weer blut wordt dit heb ik maanden meegemaakt kon niets doen in het leven geen waarde een veel stress Maar nu denk ik enkel negatief over het gokken en wil ik het leven met gokken niet meer omdat het ons leven alleen maar kapot maakt. Ik hoop dat dit forum je zal helpen mij helpt het omdat ik telkens herinner dat ik niet alleen ben dit geeft me steun en kracht om niet te hervallen. Met hoop dat we elkaar kunnen steunen met de gokdrang,
 9. Heyy, momenteel ben ik 37 dagen gokvrij dit voelt goed man. Ik ben blij dat ik dit beslissing heb genomen nu dat ik ook geld heb in mijn rekening heb ik meer zelfvertrouwen gekregen omdat ik zonder zorgen dingens kan kopen. Af en toe denk ik aan de dagen wanneer ik gokte met hoop dat ik geld zou winnen en plannen maakte met het geld dat ik zou winnen maar dat het geld bijna nooit gewonnen was heel veel stress en depressie en een schuldgevoel omdat ik slecht bezig was, mijn zelfvertouwen waren onder men voeten en omdat ik bijna nooit geld had heb ik veel respect verloren en een laag beeld ik kon het niemand vertellen omdat ik weet dat dit fout is maar uiteindelijk heb ik een positief beslissing genomen. Soms komt de wil heel hard aan maar dan lees ik forums en zie ik dat de wil zeker negatief zal slaan de dagen dat ik geldloos was en veel schulden had komen in mijn gedachten nog steeds heb ik schulden dankzij gokken maar het is vermindert, als ik eraan denk wordt de wil vermindert en uiteindelijk wordt het verdwenen. Telkens als ik iets nieuws wilde kopen of een openstaande schuld had dacht ik als eerst aan gokken daarmee zou ik geld winnen en kon ik alles betalen wat nodig is dit gedachte maakte mij van binnen kapot omdat ik telkens door dit gedachte verloor zoals de laatse keer dat ik gokte met mijn laaste geld 200€ Ik storte de geld op napoleon games en alles werd verloren enkel stress/depressie waren aanwezig in mijn gedachten, waarom zou ik nog willen gokken als ik weet dat al mijn geld wordt verloren. Stoppen met gokken is de weg om te winnen. Ik hoop dat we elkaar kunnen steunen met de gokdrang.
 10. Heyy, ik ben al bijna 1 maand gokvrij voel me goed zonder gokken. Ik wilde eventjes mijn gevoelens delen na dat ik mijn loon heb ontvangen, als eerste heb ik de schulden betaald waar ik nog weinig tijd had want jullie weten het al dat ze altijd brieven doorsturen en waarschuwingen dat het bedrag zo snel mogelijk betaald moet worden ik heb nog wat geld staan in mijn rekening hiermee wil ik beginnen sparen en wat er telkens op mijn rekening komt wil ik rustigaan opbouwen ik heb nog wat schulden over die zou ik ook binnen 1 maand of 2 terrug betalen ongeveer 2.5k schulden over. Het gevoel om te gokken is er niet omdat ik weet dat als ik speel alles verloren gaat dat heb ik veel keer meegemaakt dus heb ik een lesje geleerd ga me ook vandaag of morgen uitschrijven van de KSC hiermee gaat het nog gemakkelijker worden omdat ik en aantal verhalen heb gelezen dat (ex)-gokkers 100+ dagen gestopt te zijn met gokken ze terrug hervallen waarschijnlijk omdat we na een tijdje de moeilijke en stressvolle dagen vergeten daardoor wil ik me verzekeren met de KSC. De verhalen op dit forum is ook en motivatie voor elke gokker ik zelf was na ongeveer 1 jaar niet gokken terrug hervallen dit door een mail te onvangen van napoleongames met de freemoney had ik 1600 euro ongeveer gewonnen maar na ongeveer 1 maandje had ik alles + mijn spaargeld vergokt dus winnen is mischien mogelijk maar de winst + je loon wordt 100% verloren dit kan 1 dag,1week,1maand duren maar het geld wordt verloren daardoor wil ik niet meer gokken het maakt ons gewoon kapot al die stressvolle dagen en geldloze dagen het hoeft niet de keuze is aan ons. met hoop dat iedereen die dit forum bezoekt stopt met gokken 29->30 day is loading... 1st month successfully gambling free.
 11. The Pretender leuk van je om je gokvrije dagen te delen ik voel me goed als ik hoor van andere gebruikers dat ze hun gokverslaving goed kunnen beheersen 4 maanden is zeker genoeg om je verder te kunnen motiveren het blijkt dat je de moeilijkste dagen achter de rug hebt nu moet je gewoon je zelf kunnen beheersen als je in toestand komt met gokken denk aan de tijden die heel moeilijk waren voor je, de dagen dat je zelfvertrouwen onder de voeten lagen, dat je altijd aan je fouten moest denken het leven is veel beter zonder gokken. Spijtig genoeg vergeten we snel de moeilijke dagen die we hadden met gokken dat is de reden dat we snel hervallen dit is de reden waarom ik actief ben op dit forum ik geloof dat dit forum mij zal helpen en de andere (ex)-gokkers we moeten elkaar steunen dit zal ons allemaal zeker helpen. Wij zijn allemaal mensen fouten maken is vrij normaal het belangrijkste is dat we een les leren van de fouten die we hebben gedaan.Wij hebben de kans gekregen om hier allemaal ons verhalen te kunnen kwijtraken Dit is een grote kans die we niet moeten weg gooien elkaar steunen is een grote stap nu gewoon de motivatie niet kwijtraken. met hoop dat iedereen op dit forum gokvrij blijft.
 12. Momenteel heb ik een schuld van ongeveer 4k. Normaal gezien was dit betaald maar jullie kunnen het al raden wat ik met de geld heb gedaan in plaats van mijn schulden te betalen, heb spijt dat dit niet betaald is maar dit betekent niet dat dit grote fout mij geen les heeft geleerd. Telkens ben ik online aan het gokken met de gedachten dat ik veel geld ga winnen daar geloof ik in maar telkens na de wil en de gedachten dat ik ga winnen ben ik zwaar aan het verliezen het geeft mij alleen stress en moeilijke dagen om te leven ik heb zoveel keer moeten liegen als ik er nu aan denk voel ik me slecht dat ik had gelogen door het gokken.
 13. Heyy Allen, ik ben momenteel 25 dagen gokvrij ben ook momenteel geldloos omdat ik al mijn leefgeld had vergokt dit was de grens over daardoor dat ik nu echt wil kappen met gokken de moeilijke dagen moeten nog komen omdat ik terrug geld binnenkrijg maar ik weet dat ik sterk genoeg ben om al de benodige stappen te zetten en alles wat te maken heeft met gokken achterlaten. Ik zal zeker de komende dagen op dit forum mijn verhaal willen kwijtraken hoe de moeilijke dagen voor mij voorbij is gegaan omdat de WIL voor gokken sterker word als je geld hebt. hoop dat iedereen op dit forum gokvrij blijft.
 14. Heyy, ik zou graag mijn verhaal willen kwijtraken. Ik ben een man van 25 sinds mijn 21 ste ben ik online aan het gokken met weddenschappen en roulette, het begon allemaal met een vriend die zij van als ik lid werd op een site dat ik bonussen kreeg en dat maakte het interessanter na dat ik een beetje gewonnen had Maakte ik plannen met het gewonnen geld en wilde ik meer winnen maar dat ging niet zoals gepland ik bleef maar verliezen met het hoop dat ik het verloren geld terrug zou winnen, heb veel geld verloren maar dat interreseert me niet meer als ik maar stop met geld te verliezen. Mijn loon word gestort een als eerst waar ik aan denk is gokken. In plaats van mijn facturen/schulden te betalen vergok ik de grote deel van mijn loon weg. Momenteel heb ik een schuld van ongeveer 4k dit zal ik zo snel mogelijk betalen maar daarvoor moet ik stoppen met gokken, online gambling sites blijft een grote probleem voor mij ik kan mij niet weerstaan om het niet te doen als ik mijn loon ontvang. Deze maand heb ik mijn schulden moeten betalen en wat er over is heb ik vergokt ben weer zonder geld dus heb ik besloten om een andere stap te zetten ik ben momenteel 15 dagen gokvrij dit omdat ik momenteel geen geld heb maar dit zal me motiveren om te stoppen ik ben het beu om telkens te verliezen wat ik win verlies ik de volgende avond met al mijn leefgeld erbij dit kan zeker niet verder. ik heb gelezen dat ik me kan uitschrijven bij de kansspelcommisie dan krijg ik een verbod op alle websites om niet te kunnen gokken dit zal me zeker helpen. Ik was al lang van plan om niet meer te gokken maar omdat ik toegang had werd het lastig, ik ben blij dat ik hier mijn verhaal kon kwijtraken ik wil jullie ook bedanken, dit forum zal me zeker helpen ik zal elke maand een paar keer het forum bezoeken met hoop dat iedereen bij dit forum zijn gokverslaving wint. ik heb vergeten te schrijven dat ik ongeveer 1 jaar clean was het was zo leuk altijd geld in zak kon alles kopen wat ik wilde had een goed leven maar alles veranderde na dat ik een bonus had ontvangen op mijn e-mail het was free money voor mijn verjaardag dat was de reden van mijn herval op online gokken. Dit keer ga ik alles verwijderen wat met gokken te maken heeft.
 15. Heyy, ik zou graag mijn verhaal ook willen kwijtraken. Ik ben een man van 25 sinds mijn 21 ste ben ik online aan het gokken met weddenschappen en roulette, het begon allemaal met een vriend die zij van als ik lid werd op een site dat ik bonussen kreeg en dat maakte het interessanter na dat ik een beetje gewonnen had Maakte ik plannen met het gewonnen geld en wilde ik meer winnen maar dat ging niet zoals gepland ik bleef maar verliezen met het hoop dat ik het verloren geld terrug zou winnen, heb veel geld verloren maar dat interreseert me niet meer als ik maar stop met geld te verliezen. Mijn loon word gestort een als eerst waar ik aan denk is gokken. In plaats van mijn facturen/schulden te betalen vergok ik de grote deel van mijn loon weg. Momenteel heb ik een schuld van ongeveer 4k dit zal ik zo snel mogelijk betalen maar daarvoor moet ik stoppen met gokken, online gambling sites blijft een grote probleem voor mij ik kan mij niet weerstaan om het niet te doen als ik mijn loon ontvang. Deze maand heb ik mijn schulden moeten betalen en wat er over is heb ik vergokt ben weer zonder geld dus heb ik besloten om een andere stap te zetten ik ben momenteel 15 dagen gokvrij dit omdat ik momenteel geen geld heb maar dit zal me motiveren om te stoppen ik ben het beu om telkens te verliezen wat ik win verlies ik de volgende avond met al mijn leefgeld erbij dit kan zeker niet verder. ik heb gelezen dat ik me kan uitschrijven bij de kansspelcommisie dan krijg ik een verbod op alle websites om niet te kunnen gokken dit zal me zeker helpen. Ik was al lang van plan om niet meer te gokken maar omdat ik toegang had werd het lastig, ik ben blij dat ik hier mijn verhaal kon kwijtraken ik wil jullie ook bedanken, dit forum zal me zeker helpen ik zal elke maand een paar keer het forum bezoeken met hoop dat iedereen bij dit forum zijn gokverslaving wint. ik heb vergeten te schrijven dat ik ongeveer 1 jaar clean was het was zo leuk altijd geld in zak kon alles kopen wat ik wilde had een goed leven maar alles veranderde na dat ik een bonus had ontvangen op mijn e-mail het was free money voor mijn verjaardag dat was de reden van mijn herval op online gokken. Dit keer ga ik alles verwijderen wat met gokken te maken heeft.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...