Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Misses

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  53
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Misses

 • Rang
  Forummer

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Precies ja! Zakgeld doe ik ook, is ook slim
 2. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Goed bezig dred! Wat doe je nu qua afleiding als je normaal zou gaan gokken? Ik kijk lekker een serie of film, werkt wel, al denk ik nog wel dat gokken meer satisfying zou zijn op momenten. Ik zit nu op dag 18... Nog een paar dagen tot m’n salaris. Dan kan ik weer even de balans opmaken (niet het geld opmaken dus :D)
 3. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Terugval is echt shit ja! wat gaat jou tegenhouden om toch te gaan gokken? Bij mij is dat controle op m’n betaal rekening. Ik heb mijn moeder m’n inloggegevens gegeven zodat ze me kan checken. Ik weet niet hoe vaak ze kijkt maar dat maakt ook niet uit. Het weerhoud mij van gokken en dat is het belangrijkste! succes en kom op we slaan ons er doorheen!
 4. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Het zou juist eigenlijk tof zijn als hij samen met jou stopt. Heb je hem ook verteld dat je ermee gekapt ben? Misschien motiveert het.. of hij moet eerst nog verder de shit in gaan voordat hij beseft dat het een verslaving is. en hoe gaat het met de drang? Waarschijnlijk nu nog geen moeite met stoppen. Het gevaar komt pas als je denkt er vanaf te zijn. Daar ben ik dus zo bang voor. Dat ik nu met veel moeite opkrabbel en mezelf uit de schulden haal om vervolgens weer opnieuw te beginnen. Dat wil ik echt voorkomen!
 5. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Wauw zeg je hebt het wel goed opgepakt. En inderdaad de drang duurt maar een paar minuten. heb je inmiddels een idee wanneer je weer schuldenvrij bent? Lijkt me een heerlijk vooruitzicht!!
 6. Misses

  Mijn geheim

  Update van mijn kant: ruim 2 weken gokvrij. vanavond dacht ik er wel weer aan. Niet gedaan (controle he..). Steeds als ik drang heb denk ik: als ik geen controle had was nu m’n geld op. Dat is het in principe ook want ik heb nog schuld. Maar ik kan niet verder zinken dus het gaat goed. blijkbaar zit het nog wel in m’n systeem. Maar logisch, normaal kon ik ook een maand niet gokken omdat ik al door m’n geld heen was. Het blijft een kwestie van volhouden. Ik geef mezelf een jaar om af te kicken. Dan zijn m’n schulden afbetaald en dat deed ik met roken ook. Mezelf een jaar de tijd geven. Dat geeft een beetje overzicht en hoop. Niet dat ik na dat jaar weer van plan ben te beginnen maar na dat jaar wil ik wel anders in het leven staan.
 7. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Toppie dred! Maar toch wel even de behoefte om hier iets te plaatsen.. beter dan de behoefte om te gokken :))
 8. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Best grappig dred, je hebt alles uitgedacht. Jij bent ook geen dombo, en toch verslaafd. Sluw is het inderdaad. Maar serieus, we moeten dus alles uitdenken en onderbouwen om onszelf te overtuigen dat gokken je leven kapot maakt. Elke dombo zou dat toch moeten weten zonder alle psychologie erachter goed bezig Gaal. 9 maanden is echt super! Denk je er nog veel aan?
 9. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Het is precies zoals je schrijft. Maar de ‘grap’ is wel dat dit precies zo werkt met elke verslaving. Die ene sigaret neem je ook niet omdat je weet dat dat het begin is van een pakje. Eerst alleen op feestjes, hou je je voor. Je rookt eens van iemand wat. Zolang je geen pakje koopt en elke dag rookt ben je niet verslaafd, denk je. maar als je jezelf die ene gunt, gun je jezelf dat pakje uiteindelijk ook. dus die ene euro die je vergokt zal bij ons uiteindelijk ook weer een volledig salaris zijn. Mij las ergens hier op het forum: elke euro die je wint is geleend geld, je stopt het altijd weer terug. het doet me goed om dit soort dingen te relativeren en ook om van anderen te lezen. Ik weet dat ik een stemmetje in m’n hoofd heb dat zegt dat een tientje niet zo erg is, ‘kan jou het schelen’. En uiteindelijk zegt dat stemmetje ook dat het einde nu toch wel zoek is dus dat je best door kan spelen tot je blut bent. Ik wil daar absoluut niet meer naar luisteren! Ik luister nu naar die stemmetjes die zeggen dat ik dit NOOIT meer wil. Net als roken. Dat trekt me ook nog altijd aan, maar daar ben ik ook al 2 jaar vanaf. maar waarom worden wij verslaafd en anderen niet? Ik vind mezelf zo zwak dan. Het klinkt ook zo sneu. Verslaafd zijn is voor junks en zielige mensen. Ik zie mezelf niet zo. Ik ben redelijk goed opgeleid en heb een meer dan gemiddeld iq. Waarom ben in verslaafd? Het is een gevecht, maar we gaan het winnen!
 10. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Oehhh ja dat lijkt me heerlijk! maar jij bent dus op dat punt geweest... maar toch weer terug bij af? Of je bent hier weer even uit voorzorg omdat je weet dat het duiveltje op de loer ligt?
 11. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Ik kan wel een boek schrijven met redenen om te stoppen, om nooit meer te beginnen. Maar wat je zegt; als je eenmaal in de gokspiraal zit... dan heeft geld geen waarde meer en gooi je dat hele boek over boord. Ookal zeg je dat je nu niet meer extreem ben... één wilde sessie brengt je weer tot in de afgrond. een doel voor mij (ik weet niet of dat haalbaar is) is om ooit niet meer zo met gokken en geld bezig te zijn. Dat de rest wat wel belangrijk is weer prioriteit krijgt. Zo maar even aan het werk weer, tot later!
 12. Misses

  Nu is het oprecht klaar!

  Hi Dred goed dat je je weer komt melden. Klotezooi is het. Net als met roken is het stoppen het probleem niet, volhouden wel. ik stopte ook met roken, bijna 2 jaar geleden nu! Dus dit kunnen we toch ook?! Bijna dagelijks kijk ik hier even dus schrijf maar en ik lees :) ik ben nu op dag 13 ‘clean’ en het gaat goed. Vooral omdat ik nu controle heb. Dat is eigenlijk bij mij het enige wat helpt. Ik ben een heilig boontje als er controle is haha succes dred je kunt het!
 13. Misses

  Mijn geheim

  Bedankt! Dat ga ik zeker bekijken! wat snap dat je de knop hebt omgezet. Ik kon het niet zelf. Ik moet echt controle hebben door iemand anders anders val ik zo weer terug. Het schiet nog vaak door m’n gedachte de behoefte om te gokken. Maar dan denk ik eraan dat ik gecontroleerd word en dan houd ik me wel in. Het motiveerde me wel om verhalen te lezen en docus te kijken dus bedankt voor de tip!
 14. Misses

  Mijn geheim

  Ik check weer even in. Vandaag precies een week geleden dat ik alles heb opgebiecht. En tevens dus ook een week zonder gokken. ik heb nog een lange weg te gaan. Maar we gaan door!
 15. Hoi! over die paar euro in de gokkast... het is maar net wat je er zelf bij voelt. Ik speel bijvoorbeeld wel slots op een app voor punten. Heb ook geen behoefte om daar geld voor uit te geven dus het verslavende gevoel is daarbij niet. Met echt geld wel. Die rush van een grote win. De spanning van een bijna-grote-win. Dat maakt dat ik m’n hele salaris (en meer) er doorheen gooi. dus als jij 2 euro erin gooit en je loopt weg zonder het gevoel dat je geld moet gaan wisselen voor meer 2tjes... dan zou ik zeggen geen probleem. Maar die vraag kan alleen jij beantwoorden. verder wel goed van je dat je al zo lang niet meer gokt!! Super!!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...