Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Stier

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  25
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Stier

 • Rang
  Nieuw hier

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

311 profielweergaven
 1. Stier

  Donderdag 11 juli 2019

  Dat klinkt alleen te zweverig in mijn oren maar ik zou graag willen dat ik bepaalde dingen naast mij neer zou kunnen leggen want irriteer mij aan heel veel dingen waar ik feitelijk geen controle over heb maar wel mee geconfronteerd wordt. ADHD is van de hak op de tak, bij ADD is dat anders bedraad, ik ben op zich een rustig persoon denk alleen diep over dingen. Ik ken geen enkele schrijver buiten Annie MG Schimdt ik lees bijna nooit. Maar dat is het em, ik kan dat niet veranderen. Ik zie met eigen ogen hoe bijvoorbeeld deze regering en de EU west Europa in de afgrond stort. Incidenten nemen jaar op jaar toe, ik zie de ellende hier in de stad toenemen alsmede alle grote steden in west Europa en dat is dan de toekomst. Ik zou het graag willen los laten maar hoe? Je wordt gewoon gedwongen om het maar te accepteren. Enige oplossing is vertrekken wat ik ook in de toekomst van plan ben maar dat is niet iets wat 123 gedaan is. Dus ja, buiten de ellende momenteel in de familie en het bovenstaande wat mij al lang irriteert heb ik inderdaad moeite om nog maar iets positiefs of leuks te zien, dat deed ik maar dan wanneer ik gedronken had. Het gaat op zich verder wel, minder trek vandaag maar wel weer irritatie.
 2. Stier

  Donderdag 11 juli 2019

  Ik bedoel ook niet dat de persoon indruk hoef te maken al heb ik wel een voorkeur maar meestal die cases, methodes maken geen indruk op mij, in de zin dat ze niet aanslaan. Ben nooit een groot lezer geweest vanwege de drukte in mijn hoofd maar misschien moet ik dat wat meer gaan doen. Spiritualiteit is wel een interesse maar vanwege diep denken vind ik er nooit rust in.
 3. Stier

  Donderdag 11 juli 2019

  Ah ja ik ben zo verschrikkelijk blij dat mijn alcoholistische vader mij 2 weken voordat ik 1 jaar werd verlaten heeft en er niet voor mij was toen ik hem het hardst nodig had en er nog steeds niet is en mijn laconieke narcistische alcoholistische moeder die mij gewoon buiten liet staan toen ik dakloos werd begin 20 en zei je bent nu volwassen zoek het maar uit en gewoon elke poging tot contact afwees en nu het begin stadium van korsakov en longkanker heeft, gewoon door zuipt en nog steeds mij buiten sluit, super blij ben ik met ze.. Niets met doemdenken te maken maar gewoon realiteit. Het is hetzelfde als iemand zegt dat ik een pessimist bent, nee, ik ben een realist, dat de realiteit nu eenmaal negatief is maakt mij geen pessimist Heb dingen zo vaak geprobeerd anders te doen maar mensen begrijpen niet met 0,0 support is het vaak te hard of het heeft geen impact. De huisarts gaat met de psycholoog praten over een nieuwe aanpak en die ga ik ook net als tig andere dingen ook gewoon proberen maar of het impact heeft, we gaan het zien. Het lost niets op maar tenminste voelde ik af en toe euforie wat ik nu met niets voel.
 4. Stier

  Donderdag 11 juli 2019

  Mwah, ik kan er even mijn ei kwijt aangezien dat in mijn omgeving niet lukt maar ik heb in de loop van mijn leven van kleins af aan al bij diverse hulpverleners, psychologen en deskundigen gelopen het maakt sowieso geen indruk op mij. Dank je, het was ok, we gaan een andere methode uitproberen met een psycholoog die ik al ken en waar ik op zich goed mee kan praten. Het probleem is gewoon, ik zit bovengemiddeld complex in elkaar. Ik ben hoogbegaafd maar in combinatie met ADD en HSP, een complex verleden en heden ervaar ik er alleen maar de negatieven er van. Vrijwel niets maakt indruk op mij, zelden tot nooit hoor ik iets wat ik al niet wist of eerder gehoord heb en wat voor de meeste mensen werkt werkt gewoon niet voor mij en ik ontzeg geen hulp want probeer verschillende dingen altijd maar het heeft gewoon geen effect tot nu toe. Had/heb vandaag ook een hele sterke drang om te drinken. Puur omdat nuchter zijn geeft mij in niets vreugde en normaal bij deze sterke drang ga ik naar de slijterij en tot het moment dat ik de fles gekocht heb blijf ik nee zeggen en drink ik alsnog. Dit keer ben ik regelrecht naar huis gegaan wat ook niet een garantie is want ook dat heb ik vaker gedaan en ging dan later op de dag alsnog voor gaas maar het lukt me vandaag wel weer denk al ga ik serieus liever drinken nu want ben het hele nuchter zijn alweer zat. Enfin, zo verloopt mijn dag dus,
 5. Stier

  Donderdag 11 juli 2019

  Wat voor hulp? Liep als kind al bij de psycholoog vanwege mij andere blik op de wereld en gedachtes maar dat soort dingen werken niet echt. Ik ga momenteel wekelijks langs mij dokter waar ik een goede verstandshouding mee heb, toevallig over 25 minuten weer een gesprek. Misschien komt het omdat ik te weinig geslapen heb maar heb deze zin nu een paar keer gelezen maar ik snap niet wat je bedoeld.
 6. Stier

  Donderdag 11 juli 2019

  Dag 25. Ik vind niet dat het echt goed gaat geestelijk. Hoe langer ik nuchter ben hoe meer ik besef hoe erg ik deze wereld haat, hoe meer ik besef dat ik er altijd alleen voor gestaan heb, hoe meer down ik raak dat mijn oma alweer 2,5 maand geleden overleden is, dat mijn moeder en vader beiden nutteloos zijn en ik niet echt motivatie heb om door te knokken want voor wat eigenlijk? Pfff, het zal allemaal wel.
 7. Ow zegt dat dan nu kwam het heel anders over. Maar, wat voor woning woon je? In de zin van, als je op een boerderij woon't of in een bos dan snap ik dat je minder dingen saai vind al denk ik dat het momenteel weinig uitmaakt wat er om mij heen is.
 8. Uhm wat? Beetje rare gedachte, wat zou er meer achter moeten zitten..
 9. Stier

  Dinsdag 9 juli 2019

  Dag 23, weinig verandering, blijf veels te vroeg wakker worden, alles kost veel energie, pijn mijn benen Niet vooruit te branden dus.
 10. Want? Wat voor woning heb je?
 11. Heb hier voornamelijk last van gekregen vlak voor ik ging stoppen en nu. Voor degene die de benaming niets zegt, het is een geïrriteerde bovenbeenzenuw die zorgt voor steken, koude tintelingen en gevoelloze sensaties. Dit komt oa. bij bepaalde sporten vaak voor zoals schaatsen, bij backpackers en mensen die langdurig staan maar dus ook bij alcohol misbruik wat een hoop verklaart. Bij de meeste mensen trekt dit vanzelf weg maar het kan tot 2 jaar duren voordat dit gebeurt en heb er nu een aantal weken last van en het is erg irritant! Vroeg mij af of er iemand deze klachten ook heeft gehad.
 12. Ah zo Waar ik woon wordt ik alleen maar agressief van als ik buiten ga lopen en om me heen kijk en zie wat voor tuig er rond loopt wat ook aan de totale ergernis bijdraagt dat ik hier voorlopig gewoon vast zit en heb geen auto helaas. Het moet maar inderdaad maar ik vind het zwaar en deprimerend, heb ook last van Meralgia paresthetica
 13. Stier

  Maandag 8 juli 2019

  Nieuwe week en erg down vandaag, weer niet vooruit te branden trek! Probeer vanalles voor afleiding, wandelen, naar de sportschool, beetje aan mijn projecten werken, beetje gamen maar krijg nergens echt plezier van. Heb ook echt vage horrordromen momenteel die niet echt indruk op mij maken maar de dingen die gebeuren denk ik echt, waarom moet ik dat zien? Mja, knok de dag wel weer door.
 14. Ik heb nogal een vervelend verleden en heden en dan weg drinken was inderdaad makkelijk, nu weer nonstop geconfronteerd worden is erg vervelend Een echte Stier is 1 van de sterkste dieren in de wereld, in de romeinse tijden in de Arena hebben ze een stier tegenover een Leeuw gezet en de stier won, stieren zijn koppig, sterk en geven ondanks pijn niet op, zo zie ik mijzelf ook al is het niet makkelijk.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...