Spring naar bijdragen

GreenLight

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    9
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

GreenLight's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Nou ik zeg je, dat het mij zo goed afgaat. Ik denk amper aan het gokken. Eens in de paar dagen komt het weer even langs. Om nou bij een app aantesluiten geeft het mij vaker de kans om eraan te denken. Begrijpt u
  2. Hallo mensen vraagje, Gokte jullie altijd nuchter ? Of kan het zo zijn dat je na zoon dag 2 katers eraan overhield
  3. GreenLight

    Verwijderd bericht

    Vandaag niet gegokt, gister niet gegokt, en morgen ook niet gokken. 3 maanden geen ene cent verspild. Ga deze lijn door trekken !
  4. GreenLight

    Vandaag stopt het

    Aaiii dat is niet wat ik hoopte te horen ! Je was aardig goed op weg.. goed van je dat het besef er is en je 2020 nu weer volop kan starten zonder duivel gedachten ! Ik neem wel aan dat je die sites dus nog niet had geblokeerd Dat is een van de belangrijke dingen die je moet doen voordat je start aan een gokvrij opbouw. Nouja goed dat je het roken wel weg heb gelaten. Kom op je kan het !!!
  5. GreenLight

    Vandaag stopt het

    Dankje Deswami ! Hoe gaat het met de rest op dit forum vraag ik me ook af ?
  6. GreenLight

    Vandaag stopt het

    Hee Deswami , ja het is indd rustig hier. Ik sta er op dit moment nog zeer sterk in. Ben inmiddels bijna 2 maanden gokvrij. Eerlijk gezegt heb ik er ook totaal geen zin meer in. Ben blij met dat gevoel. Fijn ook voor jou ! Hou dit aan. Want ook jij weet dat 1 moment cruciaal kan zijn..
  7. Zwaar vervelend voor je Achie .. Ik ken het woord overleven maar al te goed. Heb dit in het verleden ook standaard iedere maand gehad. Tot ik mijn bank beheer aan een familie persoon kon toedragen. Tot op de dag van vandaag altijd geld kunnen krijgen als ik het nodig had. Dit zie ik als goede eerste stap om het risico van je eigen nog dieper in de shit te voorkomen. Vanuit daar kan je werken aan het duiveltje in je hoofd af te weren. Sterkte man !
  8. Sluit me hier zeker bij aan. Dit besef houd mij ook sterk na lang in dat wereldje gezeten te hebben. Ben er nu 1 maand uit. Ik zorg dat ik altijd met mijn gedachten bij week 1 zit. Helaas zou de trigger altijd aanwezig zijn.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...