Spring naar bijdragen

Gekko

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    90
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door Gekko geplaatst

  1. Gekko

    Jaarpact

    Dank jullie wel! Ik ga zeker op naar jaar 3 twijfels heb ik niet en het voelt zelfs al wel normaal. Maar heeel soms toch nog wel eens een trek moment. Maar zou niet graag opnieuw willen beginnen dus geef hier lekker niet aan toe! Verder vooral gezond eten en veel wandelen.
  2. Gekko

    Hallo

    Bedankt lady jane. Ik ga me hier verder in verdiepen. Het is absoluut mijn verantwoordelijk hier weer uit te komen. Mijn kinderen zijn mijn alles voor hen ga ik door het vuur.
  3. Gekko

    Hallo

    Precies dat. Schaamte. Het lijkt ieder ander zo makkelijk af te gaan dus waarom lukt het mij dan niet? Zoiets. We hebben ook geen gemakkelijke start gehad 2 van de 3 waren huilbaby's veel stress. Heb soms ook wel eens het idee dat ik dat niet verwerkt heb. Er hoeft maar wat te gebeuren of ik sta stijf van de stress.
  4. Gekko

    Hallo

    Klopt helemaal. Ik doe ook mijn uiterste best.
  5. Gekko

    Hallo

    Maar ik had gewoon verwacht dat ik er zonder alcohol beter mee om kon gaan maar ik reageer nog steeds hetzelfde. Kortaf chagrijnig en dat terwijl ik toch 'fit' wakker word zonder kater
  6. Gekko

    Hallo

    Nee natuurlijk niet
  7. Gekko

    Hallo

    5 april ben ik straks 2 jaar gestopt met alcohol. Super trots op mezelf natuurlijk maar.... Ik kan alleen niet zeggen dat ik me nu veel beter (in de zin van gelukkiger) voel. Ik ben moeder van 3 jonge kinderen en heb vaak ontzettend drukke ochtenden. Zonder de kater zou je denken dat dit nu een stuk makkelijker zou gaan maar helaas. Neem nou vanmorgen: alle 3 zijn ze rond 6 uur wakker en ik dus ook. (Op mijn vrije dag) afijn wij naar beneden met zijn viertjes, man was al weg naar zijn werk. Ze gingen mooi samen aan tafel zitten eten en kleuren tot dusver prima. Ik ga naar boven en dan barst de bom. Razen gillen schelden.. slaande ruzie met zijn 3en. Ik kwaad en schelden. Alle 4 huilen. Ff kort omschreven. Zo gaat het bijna elke morgen en dat breekt me helemaal op. Kan er absoluut niet meer tegen elke dag ruzie en geschreeuw. Heb totaal geen geduld meer, ben op. Nu zijn ze op school en ik blijf met een k*t gevoel achter. Wanneer komt het fijne gevoel van leven zonder alcohol?? Sommige dagen heb ik echt het gevoel dat er niks meer is om naar uit te kijken, geen beloning voor al het harde werken. Hoe ervaren jullie dat? Ik heb niet gedronken en ben het ook absoluut niet van plan maar wou mezelf zo graag weer s wat beter voelen. Blij, gelukkig trots met en op alles wat ik heb (bereikt)
  8. Gekko

    Jaarpact

    Dank je! op naar de 2 jaar
  9. Gekko

    Jaarpact

    Yess! Dank je wel! Op naar het tweede jaar!
  10. Gekko

    Jaarpact

    7 maanden in the pocket
  11. Ik wil ook wel op het novemberpact
  12. Ik sloeg wat door wat betreft kopen, vooral kinderkleding. Nu sinds deze week weer begonnen te wandelen en probeer 2x per week aan krachttraining te doen. Ga nu ook weer wat beter op mijn voeding letten. ( wat gezonder)
  13. Ik ben nog jong, 36, maar houd ook totaal niet van dat moderne digitale gedoe...
  14. Ik doe zeker ook weer mee!
  15. Gekko

    Jaarpact

    yeah! Op naar fase 2
  16. Gekko

    Jaarpact

    Kan ik mij ook aanmelden voor het jaarpact? Mijn startdatum is 05-04-2021
  17. Gekko

    Ben ik weer...

    Het gaat me tot nu toe best gemakkelijk af. Tuurlijk ook wel eens lastige momenten maar over het algemeen gaat het super goed. Onderneem meer met de kinderen, en geniet hier dan ook van.
  18. Ik bekijk het dag voor dag, maar vond dit wel een mooie beloning voor mezelf.
  19. Nu nog maar net 1 maand alcoholvrij, maar ben optimistisch
  20. Ook ik ga als ik 1 jaar alcohvrij ben een tattoo laten zetten. De afspraak staat al gaat een japanse bloesem worden.
  21. Gekko

    Ben ik weer...

    Vanochtend om 6 uur fris opgestaan, 8 uur al bij de winkel voor de weekboodschappen. Heerlijk, dit ga ik volgend weekend weer doen!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...