Spring naar bijdragen
Forum Verslavingdebaas

Amber77

Forumdeelnemers
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Amber77

 • Rang
  Nieuw hier

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

210 profielweergaven
 1. Stef Bos - Rue de Moufftard https://youtu.be/o238Y-ogUxs
 2. Amber77

  Verslaving

  Hoi Cleo, dankjewel voor je reactie. Ik weet inderdaad dat er echt iets moet gebeuren want ben soms ook echt klaar met wat ik mijn lijf aandoe, de leugens en beloftes die ik niet waar maak. Alleen er zijn de afgelopen weken echt momenten dat mijn hoofd ontploft. Ik kan niks verdragen. Licht, geluid, ik voel al mijn kleren tegen mijn lijf zitten, de warmte.. Ik zou het liefst kei hard willen gillen dan. Ik word gek van al die prikkels. Dit is het enige wat nu helpt. Ik heb mijn hoop gevestigd op volgende week als ik weer in behandeling ga. Alleen indd het eerlijk zijn over alles zorgt ervoor dat iedereen mij onder een vergrootglas legt en als ik dan helemaal overprikkeld ben dan heb ik die alcohol en ritalin niet meer. Dat gevoel maakt me doodsbang.
 3. Amber77

  Verslaving

  Ik kamp al jaren met een alcoholverslaving maar gebruik daarbij ook ritalin die ik voorgeschreven krijg voor mijn autisme. Dit medicijn misbruik ik de afgelopen maanden omdat het echt helemaal niet goed met mij gaat op dit moment. Als in dat ik altijd al wel problemen heb gehad maar door corona, wegvallen van werk en dergelijke nu 11 weken thuis zit en ik extreem op zoek ben naar alles wat verdoofd. Ik voel aan mijn hele lijf dat ik echt niet goed bezig ben want slaap amper, moet de hele tijd naar adem happen heb een krampachtig gevoel op mijn borst. Ook lieg ik over het gebruik van mijn medicijn want heb mijn man beloofd het niet meer te gebruiken maar ben na 1,5 toch stiekem het weer gaan gebruiken omdat ik niet zonder kan. Vanaf volgende week ga ik weer in behandeling. Zowel in de verslavingszorg en daarnaast psychiatrische zorg. Ik weet alleen dat als ik dit eerlijk bij hun neerleg er meteen word gezorgd dat er zoveel controle is dat ik het niet meer kan gebruiken. Dat maakt mij zo angstig want ik vind het leven zo zwaar zonder deze combinatie van alcohol en ritalin. Dit gebruik maakt het juist dat ik het kan verdragen. Ik weet niet wat ik moet doen. Het ene moment wil ik overal echt mee stoppen en mijn leven op de rit krijgen maar er hoeft maar iets te gebeuren en ik grijp meteen naar de middelen.
 4. Amber77

  Voorstellen

  Ja helaas is dit dagelijks. Ik hoop echt dat ik de kracht heb om hier een punt achter te kunnen zetten.
 5. Amber77

  Voorstellen

  Ik heb hieronder een reactie geplaats
 6. Amber77

  Voorstellen

  Wat een eerlijke en fijne reacties die ik krijg. Ook al zijn ze heftig en bevestigen ze wat ik zo graag niet wil toegeven is het belangrijkste dat ik me voor de eerste keer niet zo verdomd alleen voel en voel ik me begrepen. Ik weet dat ik heel jong ben en dat het mogelijk is maar ik weet dat ik het niet alleen kan. Toen ik het hoorde vorige week dat ik ben aangemeld (door de ggz waar ik al onder behandeling ben) voor die cursus was ik zo verdrietig. Ik was in tranen omdat het eerste wat in mij opkwam was dat zo ongeveer het belangrijkste in mijn leven van me afgepakt wordt. Hetgene wat er iedere dag voor zorgt dat ik alles vergeet, wat blijer kan zijn, enthousiast ben pakken ze van me af. Terwijl ik ooit die vrolijke levenslustige meid was kan ik me niet indenken dat ik dat nog kan zijn zonder genoeg alcohol. Nogmaals dankjewel voor jullie reacties. Dat betekend veel voor mij.
 7. Amber77

  Voorstellen

  Het ergste is nog dat ik me steeds minder kan herinneren. Ik voel me nog zo helder maar sochtends schrik ik wakker en weet niets meer van hoe ik boven ben gekomen.
 8. Amber77

  Voorstellen

  Dankjewel
 9. Amber77

  Voorstellen

  Ligt er een beetje aan maar gemiddeld 2,5 fles wijn en een uur voor ik ga slapen drink ik nog wat sterke drank om rust te vinden om uberhaupt te kunnen slapen.
 10. Amber77

  Voorstellen

  Dankjewel. Slaap lekker
 11. Amber77

  Voorstellen

  Hoi, ik ben Amber, 28 jaar en ben verslaafd aan alcohol. Ik heb ook autisme en ga vanaf september een cursus voor autisme en verlaving volgen. Dit omdat het ze het vanuit de ggz noodzakelijk vonden en ze zich zorgen maken om mijn gezondheid. Hierdoor kan een beetje beseffen dat mijn manier van leven en het alcoholgebruik misschien niet zo normaal is als ik zelf vind. Ik ben er eigenlijk best bang voor en probeer er nonchalant over te doen omdat ik me op dit moment een leven zonder alcohol niet kan voorstellen. Aan de andere kant heb ik me dus wel aangemeld voor dit forum omdat ik hoop in gesprek te kunnen komen en ervaringen te kunnen lezen van mensen die hetzelfde hebben gevoeld en zo sterk zijn om de alcohol de baas zijn en ik hoop dat ik daaruit kracht kan halen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...