Spring naar bijdragen

Leentje71

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    83
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Vrouw

Recente profielbezoeken

654 profielweergaven

Leentje71's Achievements

Forummer

Forummer (2/4)

  1. Leentje71

    KiloKiller

    Wat zijn jullie vroeg! Het is nog maar vrijdag. Even voor de kerstdagen aan?
  2. Poeh Lidia, hele voorbereidingen dus! Hier zijn het nog steeds heftige tijden en dat zal met kerst niet veel anders zijn. We gaan er maar wat van proberen te maken. Roken is wel weer wat minder geworden. Nog een dikke week en dan wil ik toch echt stoppen. Ik wens jullie allemaal hele fijne feestdagen toe!
  3. Vrijdag weer thuis gekomen uit het ziekenhuis. Morgen voor een onderzoek en controle weer terug komen. Roken als een ketter, voornamelijk omdat ik me verveel. Geen goede reden, ik weet het... Complimenten voor alle stoppers!
  4. Leentje71

    KiloKiller

    Oeps te laat! 85.9 dat ook nog.
  5. Gewoon een beetje teveel stress. Morgen wordt kindlief opgenomen in het ziekenhuis en maandag geopereerd. Daarna nog een week in het ziekenhuis, zal hier dus wat minder zijn. Ook minder roken, iedere keer pokken eind naar buiten lopen
  6. Bah! Dan heb ik een rot dag, veel nadenken, komt niets uit mijn handen en ga ik steeds naar buiten om 1 te roken. Baal als een stekker van mezelf.
  7. Nogmaals bedankt voor de felicitaties. Jopie knap hoor!
  8. Oh wow! Wat leuk al die felicitaties. Bedankt allemaal.
  9. Ik ga per 2 januari stoppen. Duurt dus nog even, ondertussen wel door blijven gaan met minder roken. Door privé omstandigheden gaan het heftige weken worden, die eerst maar eens door en dan in alle rust stoppen.
  10. Poeh wat een verhalen! Knap hoor Akelei dat je er niet aan toe gegeven hebt. Jopie ik hoop dat het je lukt om alleen 's avonds te roken. Skye gaat nog goed! Ondanks dat ik nog niet gestopt ben, wel tevreden over mijn rookgedrag. Rook meer dan de helft minder als in het begin dat ik hier kwam. Ondertussen nog op dieet. Veel drinken dus met vieze drankjes, maar je moet er wat voor over hebben. Succes allemaal!
  11. Leentje71

    KiloKiller

    Oh wat leuk! Ik lees dit en ben net een koek naar binnen aan het stouwen
  12. Leentje71

    KiloKiller

    84.6 schoon aan de haak.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...