Spring naar bijdragen

Metijs

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    113
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Metijs geplaatst

  1. Rapilos, Hier spreekt iemand die als verpleegkundige jarenlang (bijna 20) uitsluitend nachtdiensten draait. Ik heb de wijsheid niet in pacht, maar mocht je praktische vragen hebben dan weet je me hopelijk te vinden. "We belong to the night" The iceman
  2. Goeiemorgen allemaal! Ik steek even mijn hoofd om de hoek van de koffiekamerdeur. Ik heb geen nieuws; dus goed nieuws: al meer dan 6 weken! Fijne dag: hou het droog en koel! The Ice-man
  3. @VM Ah.. Orfff.... Nu jij het vertaalt, snap ik ook veel beter...:beer:
  4. He daar allemaal! Wat zou het mooi zijn als Stella weet dat ze gewoon welkom is op het forum. Ook als het ff tegen zit... Ook zou het mooi zijn om weer es wat te horen van Knorr en Trijsje. Hier weinig nieuws. Hard op weg naar mijn 6-weken jubileum. Fijne avond! The Ice-man
  5. Originally posted by: stella Vandaag op het terras vond ik echt dat ik een glaasje had verdiend. Dat ging goed. De tweede ook. Toen lekker eten, ook goed (quote> Eehhhh, wat ging er precies goed? En wat ging er niet goed? Sterkte morgen!
  6. Is het Nationale Spreukendag? "Iedereen is uniek, behalve ik"
  7. Dag kanjers, Met deze temperaturen is de verleiding toch erg groot. Ook al heb ik mijn 5-weeks jubieum gevierd, zou het zin hebben om ook nog die Vit. B1 te gaan halen? Stella, wat een prestatie vandaag! Knap hoor!! Morgen om deze tijd hoop ik lekker in een stortbui gelopen te hebben. Lijkt me heerlijk!! Ga er vannacht maar es over dromen! (En nee, dat bedoel ik niet met een natte droom!!)
  8. Metijs

    voorzichtig voorstellen

    Ha Stella!! Welkom op het forum! Die eigen bijdrage wordt waarschijnlijk het mooiste kadootje wat je je zelf ooit gegeven hebt!!
  9. Het spul staat hier ook al tegen elkaar open. En volgens mij komt er wel wat frissere lucht binnen. Nou hebben we gelukkig veel beschutting van bomen dus blijft het altijd wel redelijk koel in huis. Maar laat ik de dag es beginnen met jullie de ogen uitsteken: "Wat is het toch heerlijk als je Airco in je slaapkamer hebt"... Met deze temperaturen gaat er wel voortdurend door mijn hoofd: "Och, 1 of 2 biertjes hoort er wel bij met dit weer. Een ijskoude Limoncello moet toch kunnen tegen de dorst" en zo.. Met name als er anderen ook alcohol drinken. Maar ik ken me zelf: na zo'n glas, smaakt de volgende waarschijnlijk net zo lekker! En ik mezelf natuurlijk beloofd het niet te doen. Vandaag hou ik het dus droog (maar ik moet soms wel mijn tong afbijten!) Hou het droog! (Maar vooral: KOEL!!) The Ice-man (fijne naam met dit weer)
  10. Metijs

    maandag 22-7-2013

    Te warm voor woorden! Gelukkig heeft 1 van mijn honden vandaag een jasje uit gedaan. Letterlijk dan. Is lekker geplukt (ook letterlijk) Gelukkig heb ik op 15 meter van ons huis een bos. Kan dus lekker beschut wandelen. Vandaag 5 weken droog. Heb het gevierd met een onvervalst 0.0% Maltje!!
  11. Metijs

    Zondag 21-7-2013

    Ook goedemorgen!! Rustig dagje van maken... Eigenlijk een mooie dag voor een korte broek of Bermuda. Maar dat kan ik de maatschappij eigenlijk niet aan doen. Vanmiddag maar es lekker een stukje toeren in mijn Oldtimertje uit de 50-er jaren. Daar gisteren lekker mee aan het klussen geweest. (En toen ik de boel weer in elkaar had bleek dat ik een bepaalde handeling vergeten was, waardoor ik deze week het een-en-ander alsnog af moet stellen.. ) Fijne dag!!
  12. Hallo stoere stoppers!! Ben er niet zo vaak de laatste dagen. Heb een beetje een K-*-T-week achter de rug. Gewoon een week met kleine teleurstellingen, tegenslagen en mislukkingen. Zo'n week dat niks wil. Als ik voor elk item een zegeltje zou kunnen plakken zou mijn zegelboekje haast vol zijn. En ik heb de neiging om zo'n vol boekje dan te verzilveren voor een paar stevige borrels! Heb de belofte met mezelf niet gebroken en ben daar best trots op. Maandag al 5 weken. Wat een heerlijke plek om dit hier te kunnen delen. Heb het gevoel dat jullie begrijpen dat dat best een prestatie kan zijn wat ik geleverd heb. Dank voor het meelezen!! Hoop snel weer wat vaker langs te komen. (Ben ook wel benieuwd naar Knorr en Trijsje) Ik las zo in de gauwigheid niets meer van ze.. Wel veel respect voor de prestaties die jullie ook geleverd hebben afgelopen week. Komen ook wel aardig wat zegeltjes voorbij... Tot snel! The Ice-man
  13. haven't got a clue if English is allowed. Dus dan toch maar in mijn moers taal.
  14. Nou nou, Yvonne. Jij bent een snelle doucher!! Iedereen een fijne dag vandaag! (En van harte Erik! )
  15. Metijs

    Ben nieuw op het forum

    Ha Bikkel, Welkom. Fijn dat je er bent. Leuk als we je ook ion de huiskamer mogen begroeten. Waarom ga je je verdiepen in Refusal?
  16. Nou mensen, Een dag vol ontboezemingen. Fijn dat ik wat gehoord heb over EMDR. Ik kan daar mijn voordeel mee doen. Ik wens iedereen een heel goede nachtrust toe! (En ik zal zachtjes doen...)
  17. Op wat voor grond kun je een ban krijgen dan?
  18. @ Stientje Dank je wel voor je verhaal over EMDR. Ik moet (nee, wil) er toch wat mee. Eerst het zelfvertrouwen opbouwen dat ik inderdaad in staat ben om het droog te houden. Daarna spijkers met koppen gaan slaan!
  19. Melig ben ik altijd na een nachtdienst of zeven, Jane. Of hoef jij nooit zo'n lange rit?
  20. @ Stientje, Ik heb ook wel es nagedacht over EMDR. Wil je er wat meer over vertellen (over je ervaring). Hoeft niet natuurlijk.. (Mag ook in PB) Het principe van EMDR heb ik al eens gelezen. Stoppen met drinken is 1, maar ook ik heb zo'n "tipje"... Fijne dag!
  21. Originally posted by: acer DAGPACT; Albert Lytse knorr Agnieta miranda Acer Metijs quote> Goedemorgen, Aardig uit kunnen slapen (vanavond ook de nachtdienst in). @Hannah - In de gloria! @AR - Fijn dat je er weer bent vandaag @Knorr - succes vandaag. Denk om je rug! @Jane - Slaap lekker vandaag. Moet je veel nachten? @ Poezen die van vogeltjes houden - hou het netjes vandaag!! Ik drink niet vandaag
  22. Heftig (droog) dagje. Ik hou er ook mee op voor vandaag. Slaap lekker allemaal.
  23. Albert, Alleen dat tipje kan al meer dan genoeg zijn om je leven te ontwrichten. Alleen dat tipje van jouw brengt mij al uit mijn evenwicht. Dit gun je niemand. Ik ken je niet maar ik wens je kracht (als je het nodig hebt), zwakte (bij wie je het toe durft te laten), en wijsheid (bij alles wat je doet)
  24. De koffie is wat bitter vandaag.... Ik meld me pas laat omdat Internet er hier uit lag. Ook vandaag hou ik het droog en wens iedereen toe dat ie hier op het forum (of ergens anders) vindt wat ie vandaag nodig heeft! Tot later vandaag. (Hoe laat is er verse koffie vanavond?
  25. Dag Frummers, Een dag om tevreden op terug te kijken. Ben alleen vanavond op een terras bedrogen! Vraag ik om een Malt-bier. Lees ik later op het etiket dat er 0,5% alcohol in zit. En toen was ie al op! Heb het er dus maar bij eentje gelaten... Omdat er ook op het etiket "alcoholvrij" staat hou ik het er maar op dat ik vandaag ook een "droge" dag heb gehad. Het was niet mijn doel om alcohol te drinken. Fijn dat er meer positieve geluiden te lezen zijn vandaag. En voor degenen die vandaag een mindere dag hadden: Morgen wordt misschien jouw dag!! Slaap lekker
×
×
  • Nieuwe aanmaken...