Spring naar bijdragen

Happy1972

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    5
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

Happy1972's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Happy1972

    Jaarpact

    @Bob 19 Januari 2024.
  2. Happy1972

    Jaarpact

    Hallo, ik zou ook graag willen meedoen aan het jaarpact. Ik ben inmiddels 9 maanden gestopt met drinken.
  3. Happy1972

    Nieuw hier

    Nee, dit keer heb ik dat niet gehad. Bij mijn vorige stoppogingen wel. Ik wil echt niet meer drinken. Ik kan ook niet gewoon 1 drankje meer drinken want ik ben veel te bang dat ik weer voor de bijl ga. Het leven wat ik hiervoor had wil ik echt niet meer terug, voor mijzelf niet en voor mijn omgeving niet Ik ga zeker het jaarpact opzoeken. Bedankt voor je reactie.
  4. Happy1972

    Nieuw hier

    Hallo allemaal, Ik ben nieuw hier. Ik ben inmiddels 9 maanden helemaal clean van alcohol en voel me helemaal happy vandaar mijn schermnaam. Het is helemaal niet zonder slag of stoot gegaan en had al meerdere stoppogingen gedaan. Maar met behulp van goede therapie en medicijnen lukt het me nu wel. Ik hoop hier jullie ervaringen te lezen.
  5. Hallo Jennifer, Goed dat je deze stap genomen hebt. Mag ik vragen welke medicijnen? Ikzelf drink inmiddels 9 maanden niet meer en het gaat heel erg goed. Ik gebruik Refusal en Naltrexon. Ik wens voor jou dat het net zo goed gaat zoals bij mij. Heel veel succes, het is vooral in het begin niet makkelijk maar geloof me, het wordt steeds makkelijker.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...