Spring naar bijdragen

Siets11

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    12
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Siets11's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Goedemorgen, na heerlijke dagen weer even in het ritme. Kids naar school en lekker aan het werk! Fijne dag allemaal!
  2. Whahahahaha, ik vind 'm mega grappig....zat net op een bemoedigend verhaal de broeien en lees nu dit. Kan het erg waarderen, het leven bestaat gelukkig niet alleen maar uit ellende en uit serieuze dingen. LEEF-LACH-GENIET!
  3. Beterschap en natuurlijk ook sterkte met het verlies van je vriendin....het zit even niet mee voor je. Zet 'm op en zorg goed voor jezelf he.
  4. Goedemorgen allemaal, even lekker fris en fruitig wakker worden in alle rust nu man en kids nog slapen. Deze 2e paasdag gaat vast hoe dan ook weer iets moois brengen zolang we de 1e maar weer laten staan. Fijne dag allemaal!
  5. Hallo allemaal, weer een heerlijk nuchter dagje met mijn dierbare familie om mij heen. Ik merk dat ik weer veel meer kan genieten van kleine, mooie dingen...oprecht genieten van het hier en nu. Lijkt alweer ver weg, maar paar dagen geleden zat ik nog in mijn eigen ellende en gevangenis. De angsten en somberheid drijven gelukkig langzaam weg en ik wil nooit meer terug. Dit alleen hier al van me afschrijven helpt ook weer. Ben er al jaren mee bezig, maar dit keer wel een stuk bewuster en veel milder voor mezelf. Nu nog lekker genieten van mijn mooie gezinnetje en lekker paasdiner. Tot morgen en fijne avond!
  6. Goedemiddag ipv een goedemorgen! Ik meld me nu pas even na een hele drukke, maar leuke dag! Ga vanavond op mijn gemak alle berichtjes lezen, maar voor nu deel ik alleen maar even hoe fijn ik me erbij voel om weer 4 dagen niet afhankelijk te zijn. Net voor het eerst openlijk uitgesproken naar vriendinnen dat ik het feestje waar ik naar toe zou gaan over ga slaan omdat ik daarvoor nog te kwetsbaar ben in mijn herstel. Dit voelt als een enorme overwinning en eigenlijk ook wel opluchting dat ik het openlijk heb durven uitspreken. Vooral ook fijn hoeveel lieve en begripvolle reacties ik kreeg.... Fijne avond!
  7. Wat 'mooi' en in sommige zaken ook herkenbaar, chapeau om je zo kwetsbaar en open op te stellen!
  8. Goedemorgen, dankjulie wel voor jullie reacties en wijze woorden! Mijn plan is om goed voor mezelf te zorgen, grenzen te verkennen, triggers achterhalen, veel lezen/ luisteren, actief bezig zijn met mijn herstel en een van de onderdelen daarvan is ook hier deelnemen natuurlijk. Vandaag hoef ik niet te drinken en maak ik er een mooie Goede Vrijdag van, ik heb er gewoon al zin in! Ben voor het eerst weer zonder donkere wolken in mijn hoofd wakker geworden. Gelukkig geen last (gehad) van ontwenningsverschijnselen omdat ik ook hele periodes niet drink, het komt gewoon soms weer opwaaien en dan drink ik 1 a 2 dagen weer wat maar dan wel in de categerie binge drinken. Sociaal gezien drink ik al jaren niet meer, dus ik moet er vooral achter zien te komen waarom ik af en toe nog de behoefte heb (en daar aan toe geef) om alleen te drinken en dat dan vaak ook stiekem doe.....tja, werk aan de winkel....maar ik ga ervoor! Fijne dag allemaal!
  9. Goedemorgen allemaal, ook ik ben weer van de partij!!! Heerlijk geslapen met mijn zoontjes naast me in bed omdat mijn man een nachtje weg moest. Dat is toch al een cadeautje Nu lekker opstarten en een dagje werken vanuit huis, ik ga er weer voor en fijn om hier ook aan te kunnen sluiten! Fijne goede vrijdag! (hoe werkt dat met dat rijtje namen??)
  10. Hallo allemaal, ook ik ben hier nieuw sinds vandaag. Niet helemaal nieuw in het herstelproces, eigenlijk ben ik al jaren aan het vechten met mezelf. Soms lange tijd nuchter en dan is daar ineens de duivel weer en heeft ie me weer totaal in de greep. Zo frustrerend! Voel me er zo belabberd en verdrietig door en weet en doorzie precies waarom ik nooit meer zou willen/ mogen drinken. Waarom lukt het dan toch niet???? Dat is de reden waarom ik me hier heb aangemeld...2 dagen geleden voor het laatst gedronken en niet te weinig ook....nu wil ik het toch weer anders proberen aan te pakken en hoop dat ik hier ook wat steun kan vinden....
  11. Ok dankjulliewel, ik ga eens rondkijken op mijn gemak en zal mezelf eens gaan voorstellen.
  12. Hallo allemaal, ik ben hier nieuw en ben mijn weg nog een beetje aan het zoeken. Kan iemand mij een beetje wegwijs maken en vertellen wat de bedoeling is?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...