Spring naar bijdragen

Leann

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    55
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door Leann geplaatst

  1. Hallo allemaal ik hoop dat alles goed gaat met iedereen! Dagpact: Will Apple truitje miranda Travel Hanneke Joy LadyN Leann
  2. ja Jen zondag is het 4 weken! wooohooo
  3. Goeie morgen allemaal! Maak er een mooie alcohol vrije dag van!
  4. Leann

    Zondag 16 sept.

    Dank jullie allemaal voor jullie lieve woorden!
  5. Leann

    Zondag 16 sept.

    dank je wel Jane4 en lavendel1 hartstikke lief! moet eerlijk zeggen dat ik best trots ben en voel me goed
  6. Leann

    Zondag 16 sept.

    Goeiemorgen allemaal AR gecondeleerd met je verlies! kan me alleen maar voorstellen hoe moeilijk het voor je moet zijn! Voor de rest maak er een mooie dag van ondanks het weer! en ik ben trots want het is voor mij alweer 3 weken geleden dat ik mijn laatste biertje heb gedronken DAGPACT: Albert Lytse Marc Travel leann
  7. Ik heb 2 leguanen! ik heb al ruim 21 jaar leguanen dus als iemand vragen heeft stuur een pb'tje!
  8. Leann

    maatje gezocht

    Ik zoek ook een maatje om pb mee te sturen. Het liefst een vrouw (sorry mannen lol) en het liefst iemand die al een tijdje niet heeft gedronken aangezien ik "pas" 2 weken nuchter ben. Wie oh wie vind dit leuk??
  9. Hoi Kameleon, Nee ik bang van niet mijn zus is iemand die graag de macht heeft en dat ook graag laat zien! Ik ben de fout ingegaan met drank en heb mijn excuus aangeboden en toen ik eindelijk inzag dat ik een drank probleem had en het hardop dorst te zeggen en stopte met drinken vond zij het zeiken. Dat kan je wel een beeld geven van hoe zij is. mijn neefje is 2 en we hebben een hele hechte band! dat zij die breekt vind ik erg zwak. BamBam wat een mooi geschreven stuk zeg! heb hem 2x gelezen!
  10. Hallo allemaal Sjo er is veel geschreven vandaag ga dat straks op mijn gemak even lezen! Vandaag is een moeilijke dag gezien mijn zus heeft besloten ik mijn neefje niet meer mag zien na een kleine misverstand maar....... ik drink wel een malt lol Ik wens iedereen een fijne dag! ik ga even bij lezen
  11. Ik doe ook mee! Miranda Marc Bo Zonnetjes Lenie Inge47 igor Bolletje Alice2012 Leann
  12. Leann

    Zondag 09-09-2012

    dank je wel Kameleon!
  13. Leann

    Zondag 09-09-2012

    goeiemorgen allemaal vandaag 2 weken voor mij woot woot! Hoe is het met iedereen?
  14. oh ok spike dank je! dus als ik mee wil doen gewoon de namen kopieeren en mezelf erbij zetten?? ga ik doen! DAGPACT: Albert Lytse Travel Leann doe ik het zo goed?
  15. wat is een weekpact?? Geniet lekker van je vrije tijd Bolletje!
  16. Goeie morgen allemaal! oh wat erg voor Lenie! hoop dat ze snel weer opknapt! Hoe is het met de rest hier?? Wat betekend de dag pact? Groetjes
  17. hahaha ja was ff lekker rommelen LOL
  18. (f) test:present: ahhh hebbes lol
  19. goh zo te lezen hebben sommige van jullie een moeizame start vandaag! kop op allemaal! ps kan iemand mij vertellen hoe jullie aan die icoontjes komen?
  20. Hallo allemaal Oh Lenie wat erg! veel sterkte ermee! voor de rest iedereen een fijne alcohol vrije dag!
  21. hey soni oh ok ik snap het! volhouden het gaat je vast lukken! minderen zou voor mij ook echt geen oplossing zijn dus maar gelijk stoppen! Ik vind het knap van je!
  22. Het klinkt kort maar je moet toch ergens beginnen ja toch! Ik vind het knap van je hoor! mag ik vragen want je zegt deze keer... hoevaak heb je het eerder geprobeerd?
  23. oh soni ik zie dat we bijna net zo lang bezig zijn! vol houden he!!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...