Spring naar bijdragen

yvonnehappy

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    6
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

yvonnehappy's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. yvonnehappy

    even voorstellen

    beste @lytse, @ezperanza, @jane4, @eline, thanks voor de leuke reacties. ja vandaag een volle week vrij van alcohol. jippieeee nu nog dagen tellen, dan weken tellen en dan ....jawel maanden tellen.... gister vertelde ik een vriendin dat ik was gestopt en zij begon (lief bedoelt trouwens) meteen van ; ja wat goed maar dat gaat wel echt heel moeilijk worden enzo. kreeg domper gevoel van; ik gelijk in de verdediging; zo van nee hoor, ben geen alcoholist ofzo, kan stoppen als ik wil(stoer)....ik merk dat ik geen behoefte heb om als alcoholist behandelt te worden, zo voelt dat... ook ik wil het positief benaderen en niet denken moeilijk moeilijk, ben bang dat ik dat ga gebruiken om te struikelen, excuus in een zwak moment, zo van; tja zo heel erg moeilijk, dus geef dr maar 1....nee ik wil geloven dat het wel te doen is. heb ook echt veel steun aan de mensen hier.... heb mij afgelopen week ook zeker happy en trots gevoeld, zat wel met mensen die wijntje dronken, ik aan de koffie...voelde goed. vandaag wat minder easy, de eerste kik is ervan af en dan log ik hier in en zie jullie leuke lieve berichten en dan krijg ik daar echt weer een positief gevoel van...het wordt makkelijker, niet moeilijker zoals eline zegt!!!die ged8ten hou ik vast. ik voel me trouwens nog niet droog, maar daar ga ik wel voor...heb ineens zo'n alcohol gevoel vandaag, klinkt gek? niet zozeer dat ik wil drinken, wel dat gevoel of ik het proef...vreemd???hoe hebben jullie die eerste weken ervaren? ben ik wel heel benieuwd naar, weet ik ook beter wat er eventueel mij te w8ten staat... op naar week twee, ga lekker chillen met een thee, en ben echt heel blij met jullie reactie. @jane4 ben benieuwd maar wat betekent; ADB?
  2. yvonnehappy

    even voorstellen

    beste allen, ik heb een paar dagen geleden dit forum ontdekt en weet nu een beetje meer hoe het werkt dus .... zal me even voorstellen. ik ben 40 en heb geen kinderen. aantal jaar aan t sukkelen(stoppen dan minderen dan weer meer) en afgelopen maandag besloten om volledig te stoppen met drinken. ik heb sindsdien dan ook geen druppel meer gedronken. super blij dat ik dit forum heb gevonden, heeft me deze week al geholpen. en thanks voor de leuke reacties die ik inmiddels al heb gehad groetjes yvonne ps heb ook een oproep geplaatst bij maatje gezocht.
  3. yvonnehappy

    maatje gezocht

    hallo allemaal, ik ben sinds een paar dagen op dit forum. ik ben gestopt met drinken afgelopen maandag, niet minderen want dat werkt bij mij gewoon niet, is gebleken na jaren. graag zou ik een maatje willen om een leuk contact te hebben en ervaringen uit te wisselen. nu merk ik al dat dit forum mij al helpt, al jullie commentaren en reacties. niet negatief maar juist alles heel positief benaderen. dus ik hoop een leuk maatje te ontmoeten die regelmatig contact wil voor leuke ervaringen en de moeilijke momenten te delen en er doorheen te gaan zonder naar de fles te grijpen. tip sen trics delen. het liefst iemand die ook helemaal niet meer wil drinken want mijn doel is om niet meer te drinken! dit heb ik afgelopen maandag besloten en heb ook geen druppel meer gedronken (thee is ook lekker;) ik kijk uit naar reacties, groetjes yvonne
  4. yvonnehappy

    bericht verwijderen

    beste alle, kan iemand mij vertellen hoe ik een bericht kan verwijderen van mezelf? zie alleen hoe je het kan aanpassen....
  5. yvonnehappy

    even voorstellen

    Hi @Mirjam , ha super van je, ik heb mijn eerste week volbracht zonder 1 druppel. inderdaad wat jij zegt ervaar ik die bepaalde rust. niet meer denken, 1 kan wel (weer te eindigen met een fles;) en wel in het weekend en niet door de weeks, wat dan weer niet lukt. ...ook super dat ik dit forum heb ontdekt, geeft me nu al zoveel steun en thanks voor het welkom allemaal.
  6. yvonnehappy

    even voorstellen

    beste Mirjam, ik heb mij vandaag aangemeld voor het Forum...ook een digibeet want ik weet niet hoe ik zelf berichten moet plaatsen maar....ik heb besloten dat ik ook een jaar niet ga drinken...afgelopen zaterdag besloten, fijn dat je dit deelt en ik blijf je volgen, geeft steun om te weten dat er meer mensen zijn die in hetzelfde schuitje zitten...heel veel succes, het gaat ons lukken WIJ zijn STERKER!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...