Spring naar bijdragen

Brugal

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    39
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Interesses
    Koken, films, boeken.

Recente profielbezoeken

705 profielweergaven

Brugal's Achievements

Nieuw hier

Nieuw hier (1/4)

  1. Brugal

    Ik ben Brugal

    Gisteren “gezondigd”. Mijn vrouw en dochter kwamen gisteren vroeg aan uit het buitenland. Veel toestanden, schoonvader overleden en een week later belandde mijn dochter in het ziekenhuis met een tropische infectie. Goed, allemaal thuis en dat moest worden gevierd. Flesje champagne als aperitief en daarna wijn. In de avond ook nog een fles want de dag was toch al naar de haaien en nog twee cognacjes. Dan merk je pas het verschil met hoe je wakker wordt (nu net dus) en hoe je nuchter ontwaakt. Vandaag weer verder met 0,0.
  2. Brugal

    Ik ben Brugal

    Het nadeel van die 0,0 wijnen is dat er ook nog suiker in zit. Ik drink wel eens een Guinness 0,0. Daar proef je echt bijna geen verschil in.
  3. Brugal

    Ik ben Brugal

    Hi, ja het gaat goed. Lekker fris opstaan en vol energie. Ik zou wel een alternatief willen voor de 0,0 wijn want dat is niet te drinken.
  4. Ik zou het toch niet zo maar gaan gebruiken als je ook reguliere medicijnen gebruikt. https://www.cbg-meb.nl/onderwerpen/medicijninformatie-kruiden/veelgebruikte-kruiden/mariadistel/interactie-informatie-voor-artsen-en-apothekers
  5. Brugal

    Leverwaardes

    Ja inderdaad, alleen de echo geeft de werkelijke conditie weer. Cirrose wil je echt vermijden.
  6. Dag Steven. Misschien zou het je motiveren om eens een bloedonderzoek te laten doen en eventueel een echo. Dat heeft mij in ieder geval wel aan het denken gezet en heb het aangepakt, vanwege de bloedwaarden en steatose. Ik kan mij indenken dat jouw lever er ook niet meer frisjes uitziet met 20 borrels per dag. Het loont de moeite er aan te werken. Ik ben net weer wakker uit een diepe gezonde slaap die ik in al die jaren nooit had. Fantastisch! Probeer het eens en sterkte!
  7. Brugal

    Ik ben Brugal

    Daar heb je het al weer met de analyses, ik ben geen Vlaming.:):)
  8. Brugal

    Ik ben Brugal

    Het zal wel goed bedoeld zijn maar ik had niet verzocht om een analyse van mijn leven te maken. Maar goed bedankt voor je aanmoediging aan het eind.
  9. Brugal

    Ik ben Brugal

    Goedemorgen! jammer van je dag gisteren, maar vandaag is een dag vol nieuwe kansen! Als het goed is heb je vandaag of morgen je bloedtest uitslag. Ik ben benieuwd en ik hoop dat het meevalt. Heb je ook om een echo gevraagd? Ik voel mij met de dag beter in ieder geval. De zucht naar een glas wordt ook steeds minder, het valt mij eigenlijk best mee. Ik drink af en toe een glas non-alcoholic rood of wit. Niet te regelmatig want er zit weinig smaak aan en wel suiker.
  10. Late reactie, sorry daarvoor. Als dit de waarde van GammaGT is, die 300 dan ben je er niet best aan toe lijkt mij. Die conclusie trek ik uit het feit dat mijn GT op 81 en een week later 83 al als zeer hoog werd beschouwd. Dat bleek ook wel uit de echo die er op volgde “ een serieuze leververvetting” zei de specialist mij.
  11. Ik heb zelfs nog nooit een boete gehad. We hebben hier in Vlaanderen behoorlijk wat controles. Laatst zelfs nog om 11:00 uur toen ik even een fles sherry ging halen voor het aperitief. Ik zei het hem nog : “ u bent net te vroeg”. Lachend gingen we uit elkaar.
  12. Brugal

    Ik ben Brugal

    Hi Yvonne. Na twee dagen heel erg moe. Elf uur lang liggen dromen. Ik ga er zo even uit, wat frisse lucht want ik heb ook een vreemd wazig gevoel in mijn hoofd. Het grappige is dat je nu pas ziet hoe idioot je consumptiegedrag was. Het is nu 13:15. Normaal had ik al minimaal een droge sherry op, bij de lunch twee glazen wijn en zat ik al aan een Cognacje of iets anders. Te gek voor woorden.
  13. Brugal

    Nieuwe stap, bang hartje

    Dag twee van bijna (1 glas) geheelonthouding. Pff. Ik ben enorm moe. Gisteren uitgeput om 22:30 naar bed gegaan (normaal rond 01:00 uur). Veel dromen en dromen en ik werd pas om 09:30 wakker. Ook een vreemd wazig gevoel in mijn hoofd.
  14. Brugal

    Leverwaardes

    Een echo is altijd nodig om te zien hoe de lever er echt aan toe is. Er zijn zelfs mensen met normale waarden die toch een steatose hebben.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...