Spring naar bijdragen

terug


Cas

Aanbevolen berichten

Cas, je bent nu zo'n drie weken zonder alcohol meen ik. In een lastige periode.

Voor mij werd het na een week of twee, drie makkelijker. Misschien voor jou kort na de jaarwisseling. Dat hoop ik voor je.

Hou vol.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vanavond weer naar de A a geweest,. Vind het een leuk gemoedelijk groepje . Weer veel geleerd leuke is dat de mensen die langer gestopt zijn ook weer wat van jou leren huh? Maar is zo. Ben blij datcik deze weg ben ingegaan zal gewoon geduld moeten hebben . Verslaving gaat niet over van de eene dag op de andere althans bij mij . Blijven knokken . Merk dat het erover praten helpt. Ook geloof ik dat je er veel voor terug krijgt . Probeer het gewoon nog voor 24 uur te bekijken . Voor nu weer lekker gezond Naar bed en morgen er fris uit. Net refusal op voor het geval dat,.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mooie Cas. Weer een dag. Blijven knokken, erover blijven praten. Zo doe ik het ook en ik vind dat ik er heel veel voor terug heb gekregen en nog steeds krijg.

Morgen weer een dag en dan gaan we er weer voor. Succes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vind ik ook,. Vandaag weer in mijn vrije tijd bij de hovenier gewerkt,. Dan is dat biertje lekker kon daar nog blijven om wat te drinken . Zei nee en ben naar huis gegaan. Refusal geslikt voor oud en nieuw . En voor ogen houden dat als je niet drinkt de volgende ochtend weer top is

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ships vandaag de fout in gegaan. Keihard gewerkt vrouw aan de lijn ja sorry geen boodschappen gedaan geen tijd wat vaker gebeurd . Ik boos gelijk iemand gebeld om morgen wat te regelen met nieuwjaar (pilletje) pffff nog niks gehaald . Als ik kon drinken nu had ik het gedaan Zeker morgen. ( refusal) nu zit ik nog met morgen doen niet doen( pilletje ) ga mijn gelijk onzeker voelen of ik het morgen wel naar mijn zin heb nuchter dan is zoiets wel een uitkomst. Maar dit is niet wat ik wil . Wil juist nuchter naarcmijn zin hebben. Maarcmorgen familie bij ons en die drinken veel. Pff lastig straks nr verwijderen en morgen hardlopen wil geen rommel . Doorzetten .

Link naar opmerking
Deel via andere websites

bel dat pilletje af Cas

dit is echt niet wat je wilt

je zult wel vaker boos worden

en we leren juist om zonder middelen

emoties te voelen, en er mee om te gaan

zonder onszelf tekort te doen of te beschadigen.

Er is nog niets verloren.

Fijn dat je het deelt hier.

Als we iets kunnen doen, laat je het dan weten?

Morgen misschien ook contact houden via de smartphone?

En je kunt altijd iemand via Sensoor bellen, anoniem en neutraal!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heb al die nrs verwijderd ga het ook niet doen moest het kwijt ben net lekker bezig. Alleen dat die knop ineens zo om kan zijn echt bizar . Echt mzl dat ik aan die refusal zit. Moet mij ook beetje ontspannen heb keihard gewerkt afgelopen tijd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Cas, wat ben ik blij voor je dat je jezelf bezig zag. Je ziet de gevaren, de oorzaak en de mogelijke gevolgen.

Dat harde werken, is dat een gevolg, nl. willen goed bezig willen zijn, of weglopen van iets, of iets goed willen maken.......... of is het alleen maar een oorzaak? Een oorzaak van triggers, en van minder weerstand tegen die triggers?

 

Dit is geen tip.

Van beiden heb ik last ondervonden. Ik ga mij niet meer leeg geven voor een baan als dat betekent dat ik weinig weerstand achter de hand heb voor onverwachte energie-vreters. En zo klink jij ook een beetje. Maar ik kan het mis hebben.

 

Gelukkig was je wakker. Ik wens je een wakkere jaarwisseling en een wakker jaar. ;)  Ik lees je graag.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha monster bedankt voor je berichtje . Ik denk niet dat het het werk is . Zou kunnen al vind ik hard werken wel fijn en voldoening geven . Denk als je net gestopt bent alles wat harder binnen komt . En voorheen verdoofde ik alles eigenlijk. Momenten komen er nu ik gestopt bent dat het idd harder binnenkomt . Zal er gewoon mee leren om moeten gaan maar nu zonder. Dat zal niet tof zijn maar ik hou de hoop ,. Nu ik ook andere lees . Dat ik daar steeds beter mee om ga gaan. Als ik toch besluit om weer maar 1, keer iets mafs te doen dan begin ik weer van voor af aan. Makkelijk is het niet stoppen anders zat ik hier niet en ging ik niet naar de a a,. Ben blij met dit forum zal gewoon eerlijk naar mijzelf moeten blijven en weten waarom ik dit doe ;:-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Voor mij herkenbaar dat zaken (bv geen boodschappen gedaan) harder binnenkomen. Dat kan ook een voordeel worden. Doordat je niet door alcohol verdoofd door het leven gaat merk je beter wat je niet bevalt. En als je dat zegt gaan mensen (bv mijn vrouw ;)) meer rekening met me houden.

Daardoor neemt de behoefte aan drank af. Het is fijn als mensen rekening met je houden. Zo hoort dat eigenlijk ook.

Ga dat nieuw jaar lekker nuchter in. Dat verdien je.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Cas

bijna wanhoop lees ik. Vind het erg knap dat je alles hier deelt.

Je redt het, echt!

Niet bang zijn; geloof ik jezelf want dat doe je al he?.... nu nog die triggers.

 

Ik vind je een kei

(ben zelf nog niet zo ver al ben ik op mijn manier goed bezig)

 

Bovendien ben je een schat! Mag ook wel es gezegd!!!

 

(wat zegt je gezin van alle veranderingen?)

 

Alle geluk voor 2016!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Liever meld ik niet alles . Gisteren toch wat gedronken en ook zo pil . Stom stom was te zwak wil het gelijk weer oppakken . Er was overal drank in huis wilde ook feestend het nieuwe jaar in. Niks van meekregen nu met hoofd pijn op bed. Wil snel naar de aa . Laat gelijk zien dat ik geen mate kan houden maar dat wist ik al

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...