Spring naar bijdragen

Woensdag 15 oktober


Skip

Aanbevolen berichten

Nou nu is het zo Jane dat ik me rationeel niet verantwoordelijk voel, maar ik vind het ook niet leuk en voel me er wel bij betrokken. Ik heb alleen ook het antwoord niet en het is ook niet mijn kracht om het bedrijf te verkopen zeg maar. Daar ben ik niet goed in en dat soort werk vind ik niet leuk. En ik ben er niet voor aangenomen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo nachtbrakers, hier ben ik nog even. Ik lees en hoor ineens veel over ADHD en ADD. Lijkt wel alsof hulpverleners extra geinstrueerd zijn om hier op te letten. Was al bij mij dat het werd gesuggereerd en nu ook bij fruitvlieg...vanavond sprak ik m'n ex vrouw en zij vertelde dat ze haar psycholoog had aangegeven dat ze zeer waarschijnlijk ADD heeft....

De medicatie werkt nu zonder bijwerkingen (misschien nog licht). Vandaag Chinees gehaald zonder het gebruikelijke biertje tijdens het wachten. Het viel me op dat ik na een bord Chinees absoluut geen trek had in een tweede bord, het stond me zelfs tegen. Dat is iets wat dit medicijn lijkt te doen. In ieder geval bij alcohol (maar dat wil ik niet uitproberen) en waarschijnlijk ook met eten. De drang naar meer verdwijnt.

Dat wilde ik even met jullie delen.

Vandaag helaas opnieuw veel spanning in m'n relatie. Maar ik hou het droog. Dag...eh...ik weet t eigenlijk niet, ik zeg maar zo bijna 3 weken ...zondag à.s.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...