Spring naar bijdragen

Zondag 31 augustus 2014


plof

Aanbevolen berichten

Da´s laks Bol, maar fijn voor u toch? ;)

Was gisteren bij de Mak Drek in Best en weet je wat daar leuk is? Daar hebben ze op een grasveld voederkooien staan voor de zwerfkatten. :heart:

Heel jong meisje dat dit opgestart is en nu een vereniging geworden. Kei tof!

Zat zelfs een kooi bij met stro, waar ze lekker warm in kunnen slapen. Die Mak Drek vind ik dus de beste van de hele Benelux. Niet om de broodjes maar u begrijpt wel waarom. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Bol, was wel een beetje jaloers toen ik het las. ;) Waarom kwam dat nu niet op mijn pad? Maar meteen ook heel tof vinden. Dubbel eigenlijk dus.

Maar haar idee neem ik wel over dus komt niet voor niks te laat op mijn pad. Mochten jullie op het asiel nog buitenkooien voor konijnen krijgen? Kan je op een asiel niks mee, maar als je een plek weet waar zwerfkatten zitten en je wil ze dagdagelijks gaan voeren, zet die dan daar neer.

Zelf ga ik nu aan de slag met al het hout wat ik bewaard heb, ruimt op en ik help er de zwervers mee in mijn buurt en wellicht de egels en de ratten ook. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dat dacht ik dus ook Jane, dat Monster wel een aantal berichten van mij mocht hebben.

Maar heb het niet gedaan omdat ik mezelf dan een oor aan zou naaien. Heb namelijk ontzettend zitten genieten van al die postings. :D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Haha MG zoiets is het...

Waar ik een beetje mee zit is het feit dat je op onze leeftijd boven de 40 zeg ik maar niet zo makkelijk een kennissenkring meer kunt opbouwen,

hierdoor doe ik veel alleen en soms voelt dat wat alleen... dus bij leeft de vraag wat kan ik doen om dat te veranderen....

en nee geen dating site, niet de kroeg in....

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik zou overigens graag gewoon forummer zijn. Heb helemaal niks met die titels. Omdat er geen snars van klopt voor mijn gevoel. Wellicht omdat ik ze anders interpreteer. Mensen die pas begonnen zijn met stoppen, mensen die ermee stoeien en mensen die het onder de knie hebben.

En zoiets heeft niks te maken met de hoeveelheid postings die je ervoor nodig hebt om daar te komen. Maar dat is lastig om bij te houden ben ik me bewust van.

Daarom vind ik het veel leuker om te zien in welk jaar iemand zich hier aangemeld heeft. Dat zegt me meer dan al die titels.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo'n joekel hebben wij ook eens binnen gehad. Denk eerder dat hij door een raampje is binnengekomen Skip :)

Ik was niet zo heldhaftig. Manlief moest hem weghalen voor ik durfde te gaan slapen. Netjes heel buitengezet.

Hij doet dat ook niet rustig hoor. Is heel snel dan.

 

Jane :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Even,....nou ja even...teruggelezen....

Goed gedaan joh, de wijn weggooien en waar is nu fles nr. 2.?

Het zou inderdaad mooi zijn als je op zoek gaat naar hoe je kunt voorkomen de wijn te halen. Geen boodschappen doen? Dan maar een keertje eten bestellen? Het zit dan al in je hoofd zeg je, hoe krijg je het weer uit je hoofd? Ik herken het natuurlijk wel.

Verder gaat het niet zo lekker hier. Gisteren achterstand met de internetbehandeling weggewerkt, dat moest, zoals zoveel moet. Lijk weer een beetje in het overspannen gevoel te zitten......lastig. Komt dan niets uit mijn handen, doe de hoognodige dingen maar meer energie heb ik niet. Voor de duizendste keer afgesproken om te gaan hardlopen maar me er niet toe kunnen zetten. Was ook niet van plan hier te schrijven maar wilde even graag op Ietje reageren.

We zouden ook weggaan naar mijn ouders maar die kregen nog meer visite en daar heb ik nu geen zin in dus heb ik gezegd dat we niet komen. Soms is het eigenlijk juist wel verstandig om weg te gaan.

Het weer werkt ook niet echt mee, misschien moet ik ook maar eens zo' n lamp kopen? Of hoort het gewoon bij het stoppen?

Manlief zit natuurlijk voetbal te kijken, dochter is heerlijk uit spelen bij een vriendinnetje, kan ieder moment binnen komen vallen en zoontje wil niet mee boodschappen doen. Dus ga ik maar even alleen denk ik of ik ga strijken of poetsen. Moet iig mezelf een schop onder de kont geven!

Dribbel

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...