Spring naar bijdragen

Menja42


Menja42

Aanbevolen berichten

Maatje gezocht had ik al eerder gepost, maar daar is niets uit gekomen helaas. Heb ook eerder het advies gekregen om naar Engelstalige AA te gaan, Nederlandse groepen zijn toch wat 'strikter', is ook mijn ervaring. Zeg maar gerust dat het een afknapper was. Zal de stap toch moeten zetten! Ik wil vooruit, maar merk dat ik eerder probeer terug te grijpen naar het verleden, toen alles nog 'normaal' was. Oude cd's draaien in de auto, dat soort dingen. Word wel blij van de muziek, maar dat ebt natuurlijk weg als ik weer met mijn huidige realiteit wordt geconfronteerd.

Binnenkort onderga ik wel medisch onderzoek waarom mijn bloeddruk zo stijgt bij inspanning, ik heb een vermoeden maar laat de deskundigen hun werk doen. Ze zullen natuurlijk niet blij zijn met mijn leefstijl en ik vermoed dat het me goed wakker schudt... 45 en dan al zoveel fysieke gebreken, als ik erbij kon gaf ik mijzelf een schop onder mijn kont ;-)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe slecht je ook voor jezelf bent of bent geweest

Hoeft niet altijd zo te blijven

Mijn huisarts zei tegen me.

Mijn lichaam is een bouwval

Je hebt het krot afgebroken en je kan nu wat nieuws opbouwen.

Goeie fundering leggen..muren plaatsen..dak erop en inrichten maar.

En bouwen kost tijd.

Soms zit het mee en soms zit het tegen.

Uiteindelijk zet je toch wat moois erneer.

Gun jezelf een mooi huis om in de leven

Iedere ziel is het waard❤

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi Nadia,

 

Je interpreteert dat verkeerd. Ik denk namelijk een heleboel te weten door wat oppervlakkig onderzoek en trek dan conclusies die door medisch onderzoek onderuitgehaald worden. Daarom zei ik dat ik mijn vermoedens dit keer voor me houd (op het forum) en het onderzoek afwacht, waar ik uiteraard wel degelijk de meest prangende klachten ga aandragen, anders heeft het weinig zin er aan te beginnen! Cardioloog had ook al recept uitgeschreven voor extra nieuwe pillen, heb ik geweigerd (wat de huisarts hooglijk verbaasde!) omdat ik er zelf iets aan ging doen, niet langer symptoom bestrijden, bron aanpakken, dus 10.000 stapper per dag en dat helpt beter dan een pil!

 

Het is ook niet dat ik het mezelf niet gun, op dat punt begrijp ik de metafoor van Dr. Jekyll en Mr. Hide zo goed. Overdag doe ik er alles aan om zo gezond mogelijk te leven, maar later op de avond komt Mr. Hide uit zijn verstop plaats... Hoef ik niemand hier uit te leggen.

 

Hoi Gipsy, die groepen worden ook aangeraden voor alcoholisten, mij tenminste bij de hulpinstelling waar ik vorig jaar was, ga jij daar heen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 2 weeks later...

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...