Spring naar bijdragen

Herstellen lichaam bij langdurig drinken


Aanbevolen berichten

Het is al eerder gezegd hoe lang het ongeveer duurt voor alcohol effectief uit je lichaam is maar ben vergeten hoe lang het eigenlijk duurt voor je lichaam herstelt van alcohol..
Kan het zich überhaupt nog herstellen als er nog geen sprake is van ernstige schade?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste Fleurtje,

Wanneer het gaat om het drinken van één alcoholconsumptie, dan kun je stellen dat het ongeveer anderhalf uur duurt voordat de alcohol in je lichaam is afgebroken.

De vraag of je lichaam kan herstellen van alcoholgebruik en hoe lang dit duurt, is wat minder eenvoudig te beantwoorden. Er zijn namelijk verschillende factoren van belang.
De hoeveelheid alcohol die je hebt gedronken, speelt een rol. Ook je leefstijl is van belang: eet je bijvoorbeeld gezond en sport je regelmatig, dan heb je een meer gezonde leefstijl dan wanneer je een periode lang alleen alcohol drinkt en er een ongezond eetpatroon op nahoudt.
Daarnaast geldt dat er individuele verschillen zijn. Zo kan het zijn dat twee mensen van hetzelfde postuur die een even lange periode even veel alcohol drinken, toch verschillen in de lichamelijke schade die ze overhouden aan het alcoholgebruik.

Misschien is het goed om meer te weten over de lichamelijke klachten die een gevolg kunnen zijn van alcoholgebruik. Meer informatie hierover vind je via de link U en alcohol - lichamelijk . Enkele voorbeelden zijn: geheugenproblemen, leverschade, maagpijn en impotentie.

Een lichaam kan zich wel herstellen wanneer iemand het alcoholgebruik vermindert of zelfs helemaal stopt. De mate waarin het zich herstelt, verschilt echter van persoon tot persoon.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vertaling van het artikel waar Anton naar verwijst. Met een vertaalprogramma, dus kunnen foutjes in zitten. Ik ben er nog niet aan toe gekomen het te lezen, maar plaats het alvast. Ook namens Jane.

PAWS
Post-acute ontwenningsverschijnselen

Opmerking: Dit materiaal werd ontwikkeld vanuit de preventie van terugval seminars georganiseerd door Terence Gorski, MS. Ik beveel zijn uitstekende "Staying Sober" en de bijbehorende werkboek voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van het onderwerp verder. De meeste van deze concepten zijn de heren Gorski's, aangepast door mij voor een reeks van lezingen de preventie van terugval.

Veel van de problemen in verband met de vroege soberheid niet rechtstreeks voort uit drugs en alcohol. In plaats daarvan worden ze geassocieerd met fysieke en psychologische veranderingen die zich voordoen na de chemische stoffen hebben verlaten ons lichaam. Toen we gebruiken, onze hersenen daadwerkelijk fysieke verandering ondergaan om te gaan met de aanwezigheid van de drugs in ons lichaam. Wanneer verwijderen we de drugs, onze hersenen dan de vraag meer naar de wens veroorzaakt door de veranderingen voldoen. De extreme symptomen die we ervaren direct nadat we stoppen met het gebruik worden genoemd "acute terugtrekking."

Acute onttrekkingsverschijnselen, helaas, is niet het hele verhaal. Ons lichaam maakt de eerste aanpassingen aan de afwezigheid van de drug, en de belangrijkste symptomen gemak omhoog. Echter, de veranderingen die zich hebben voorgedaan in onze hersenen hebben tijd nodig om terug te keren naar hun oorspronkelijke staat (in de mate dat ze ooit doen). Gedurende de periode van de tijd, terwijl dit zich voordoet, kunnen ze leiden tot een scala aan problemen bekend als Post acute ontwenningsverschijnselen (PAWS).

Alles wat we verslaafden en alcoholisten lijdt schade aan ons lichaam en het zenuwstelsel van drugs / alcohol gebruik, ongevallen en ondervoeding. We kunnen ook last hebben van chronische ziekten zoals diabetes en hepatitis, en we meestal te brengen snel herstel van een breed scala van andere problemen. Als een alcoholische gezegd, "Als ik nuchter ben, heb de dingen niet makkelijker op, maar ze kreeg echt ... ING duidelijk!"

Terugwinning zorgt voor veel stress. Veel verslaafden en alcoholisten nooit leren om stress te beheersen zonder alcohol-of drugsgebruik, of slechts na vele pogingen tot nuchterheid. Ons vermogen om te gaan met het hangt af van onze bereidheid om zorg te dragen voor onszelf en handhaven van een gezonde fysieke, emotionele en spirituele levensstijl. Het herstellen van de schade aan ons zenuwstelsel meestal vereist van zes maanden tot twee jaar met een gezonde programma van herstel. PAWS is de oorzaak van de meeste terugval in het begin van herstel.

Symptomen

PAWS symptomen bereiken een piek van drie tot zes maanden nadat we schoon. Elk gebruik van drugs of alcohol, zelfs in kleine hoeveelheden of voor een korte tijd, zal effectief elimineren enige verbetering opgedaan in die tijd, want het zal de hersenen van de genezing te houden. Er zijn een verscheidenheid van de symptomen. Niet iedereen zal genieten van alle van hen. Hier zijn enkele van de belangrijkste.

Onvermogen om problemen op te lossen

Onvermogen om problemen op te lossen leidt tot verminderd zelfrespect. We voelen ons in verlegenheid gebracht, incompetent, en "niet oke." Verminderd zelfvertrouwen en faalangst leiden tot wonen en werken problemen. Deze dragen allemaal bij aan onze stress, en de stress verdere overdrijft de andere problemen. Zes dingen bijdragen aan deze: problemen helder denken, emotionele overreactie, geheugenproblemen, slaapstoornissen, lichamelijke coördinatie problemen en moeilijkheden het beheer van stress.

Onvermogen om helder te denken

Onze hersenen lijkt te werken behoren slechts een deel van de tijd. Soms ons hoofd voelt gewoon vaag, omdat de veranderingen die zich in onze hersenen, terwijl we gebruiken. De wijzigingen nemen de tijd om te verbeteren. Het is ook te wijten aan het simpele feit dat wij proberen om veel meer informatie dan voorheen proces. Tijdens het gebruik van, we vooral nagedacht over het krijgen van meer gebruikt, en het uitschakelen van onze hersenen. Nu zijn we gezien de ontelbare dingen die nodig zijn om werkelijk ons ??leven leven. Om te beginnen, kan het veel een beetje.

Onvermogen zich te concentreren

Abstract redeneren lijdt, en vinden we onze geest, zoals een verwarde cowboy, springen op haar paard en rijden in alle richtingen. Ook gerelateerd aan de hierboven genoemde redenen.

Rigide, repetitieve denken

Gedachten gaan rond en rond in ons hoofd, en we zijn niet in staat om ze in nuttige volgorde. We hebben nog niet het vermogen ontwikkeld om onze gedachten kanaal en concentreren op een ding tegelijk.

Problemen met het geheugen

We kunnen iets horen, begrijpen, en 20 minuten later ... het is weg! Dit soort dingen bemoeilijkt ons leven op vele manieren. Het emotioneert toezichthouders, ergert significante anderen, en maakt ons afvragen of we verliezen onze geest.

Met geheugen problemen is het moeilijk om nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe informatie te absorberen. We leren door het bouwen op wat we al hebben geleerd, en geheugen problemen kunnen het erg moeilijk (zo niet onmogelijk) om dat te doen. Nogmaals, deze problemen toe te voegen aan stress, vooral als we niet begrijpen wat er gebeurt met ons. We kunnen denken: "Dit zuigt! Ik kan net zo goed hoog. "

Emotionele overreactie of gevoelloosheid -

Mensen met emotionele problemen in het begin van soberheid neiging om overdreven te reageren. Wanneer deze overreactie meer nadruk legt op ons zenuwstelsel dan wij aankan, we reageren door "af te sluiten" onze emoties. We worden emotioneel gevoelloos, niet in staat om iets te voelen. We kunnen swing van de ene stemming naar de andere. Deze stemmingswisselingen kunnen baffle ons lijkt te komen zonder enige reden, en kan zelfs een verkeerde diagnose gesteld als een bipolaire stoornis. Als we hebben ontwikkeld insulineresistentie of diabetes als gevolg van onze drugs en drinken, kan dit extreem geworden. (Zie H.A.L.T. hieronder)

Slaapstoornissen

Verstoorde slaap is gebruikelijk in herstel. Het kan duren slechts een korte tijd, of een heel leven. Vaak hangt dit af van wat wij beschouwen als een probleem worden. Als we 's nachts uilen die gebruikt alcohol of pillen om te slapen in de dag, kunnen we ontdekken dat de enige oplossing is om significante veranderingen te maken in ons schema, en misschien zelfs in onze bezigheden. Slaaptekort benadrukt het lichaam, voorkomt dat onze geest van goed werken, en in het algemeen overdrijft andere moeilijkheden die we kunnen ervaren.

We kunnen veranderingen ervaren in onze slaappatronen, slapen gedurende lange perioden op een moment, of slaperig op verschillende tijdstippen van de dag. Hoewel deze kan blijven bestaan, zijn wij meestal in staat zich aan te passen aan hen. Het belangrijkste is bereid zich aan te passen. We kunnen niet in staat zijn zich te houden aan onze oude slaapgewoonten.

Stress

Moeilijkheden het beheer van stress is het moeilijkste deel van de post acute terugtrekking, en snel herstel in het algemeen. Vroeg op, kunnen we niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen lage en hoge stress-situaties, omdat het voor zo vele jaren hebben we stress beheerd met behulp van een stemmings-veranderende substanties.

Het ergste van alles, de andere VOETERS symptomen verergeren wanneer we onder stress, en dit veroorzaakt de stress te verhogen tot! Er is een directe relatie tussen verhoogde stress en de ernst van PAWS. Elke versterkt de andere.

In tijden van lage stress, kunnen de symptomen van de post acute intrekking verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Als we goed zijn uitgerust, ontspannen, eten goed en met elkaar kunnen opschieten met anderen, lijken we wel goed. Het is gemakkelijk om te zien hoe we kunnen onzorgvuldig te krijgen in deze tijden, en veel een terugval is opgetreden als er dingen leek te gaan prima.

Onthouding

Herstel van de schade veroorzaakt door onze verslavingen vereist volledige onthouding. Onthouding betekent het vermijden van drugs en alcohol volledig, tenzij we zijn onder de hoede van een arts die begrijpt zowel verslavende ziekte en farmacologie. Dit omvat met name kruiden, die in veel gevallen, zijn net zo krachtig en gevaarlijk als geneesmiddelen op recept.

Begrip en erkenning van PAWS symptomen

Want we zijn verslaafden en alcoholisten, en omdat herhaalde recidieven zal uiteindelijk fataal te zijn, moeten we ons realiseren dat het begrijpen van VOETERS is, letterlijk, een kwestie van leven en dood. Het is absoluut noodzakelijk dat we een goed begrip van de post acute terugtrekking te krijgen, in staat zijn om de symptomen te herkennen wanneer ze verschijnen, en wat te doen over hen weten. We moeten begrijpen deze dingen goed genoeg dat we in staat zijn om ze in werking, zelfs in periodes wanneer onze verslaafde instincten ons vertellen dat we niet willen of moeten!

We moeten ook leren over PAWS, en de middelen van het controleren, toen onze stress niveaus laag zijn, om te kunnen om de symptomen te voorkomen of te kunnen herkennen en ze te beheren wanneer ze zich voordoen worden.

Stabiliseren van onze afleveringen van PAWS

Wanneer we beginnen te VOETERS ervaring, moeten we het onder controle te brengen zo spoedig mogelijk. Hier zijn vijf stappen die u kunnen helpen.

Praten!

We moeten praten over wat er gebeurt, mensen die zal luisteren en niet bekritiseren ons. Naast hard nodig te ondersteunen, helpt ons om onze gevoelens te verduidelijken, kijk naar hen meer realistisch, en helpt ons erkennen onze symptomen. Als we in ons eigen hoofd, onze gedachten gewoon gaan rond en rond. Wanneer we onszelf dwingen iemand anders vertellen, vinden we vaak dat het hen plaatst in orde en ze beginnen te zin te maken.

Ventileren!

We moeten zo veel als we kunnen over wat we zijn gevoel te uiten, zelfs als we denken dat het klinkt dom of irrationeel.

Get a reality check!

We moeten iemand vragen of we zin geven - niet alleen in wat we zeggen, maar ook ons ??gedrag. We moeten zorgen dat onze perceptie van wat er gebeurt overeen komt met de werkelijkheid.

Stel een doel

Wat kunnen we nu goed te doen om onze situatie te verbeteren? Actie ondernemen en het veranderen van dingen is onze keuze.

Denk terug ...

... Over wat er is gebeurd. Hoe heeft de episode te beginnen? Wat leverde ons? Wat kunnen we doen om het tij te keren eerder? Waren er nog andere opties die misschien beter hebben gewerkt?

Zelfverdediging

Wij zijn verantwoordelijk voor het beschermen van onszelf van alles dat ons bedreigt soberheid, met inbegrip van alles wat die post acute ontwenningsverschijnselen triggers. Niemand anders kan doen, want niemand anders kan voelen de waarschuwingssignalen. Leren over verslavende ziekte, werkt een programma van herstel, het vinden van meer informatie over PAWS-al deze dingen de schuld te verminderen, verwarring en stress, dat intensivering van de symptomen en ons leiden tot een terugval. Als we leren om deze dingen te doen, zullen we beginnen met onze eigen behoeften te aanvaarden, en om duidelijk over te laten andere mensen, plaatsen en situaties ons dwingen tot reacties die onze soberheid dreigt te worden te leren.

We moeten identificeren onze eigen stress veroorzaakt. Dan moeten we leren om ze te veranderen, voorkomen dat ze, veranderen onze reacties, of onderbreken van het proces vóór ons leven weer uit de hand. Als onze Tante Kroezend is de schuld te geven met ons op voor het hele gezin problemen, en laat ons weten dat elke kans die ze krijgt, moeten we misschien naar haar te vermijden voor een tijdje (een paar jaar, een leven ... wie weet?) Als we ons verleden lopen het bier koeler te vaak in de winkel, of in het verleden een bepaalde hoek van de straat, moeten we erkennen dat, en onze routes te wijzigen door de winkel en de buurt.

Tools

Hier zijn enkele dingen die ons zal helpen te vermijden VOETERS, of te beheersen wanneer hij besluipt (die het wil). Zij kunnen de belangrijkste dingen die we zullen leren in de eerste paar maanden van onze nuchterheid. Ze zijn zo belangrijk dat wij raden u aan om uit te printen dit artikel, en te delen met anderen die misschien ook nodig hebben.

Voeding

Met onze orgaansystemen beschadigd door alcohol en drugs, waren we niet en kunnen nog steeds niet-goed kunnen voedingsstoffen te absorberen. Dit, gecombineerd met onze onoplettendheid op dieet, heeft tekortkomingen die we moeten behandelen. Alle actieve alcoholisten (en de meeste andere verslaafden) lijdt aan ondervoeding tot een graad of een ander, en we mogen blijven de effecten te voelen voor de maanden na de aanneming van een gezondere levensstijl. Ondervoeding draagt ??bij aan een slechte gezondheid, en een slechte gezondheid draagt ??stress. Tenzij we bewust het verbeteren van onze voeding en goed leveren onze nutritionele behoeften, de slechte eetgewoonten die zijn overgedragen uit onze hand van dagen garantie dat we zullen blijven vallen op het verkrijgen van de voedingsstoffen die nodig zijn om te herstellen. Onze lichamen zijn reparatie zelf, en zij moeten de juiste materialen om dat effectief te doen.

Het is niet nodig om de belasting op spullen uit de reformwinkel. Het is veel beter om al dat geld uitgeven aan goede gezonde voeding op de markt (hoewel ze nooit zal je vertellen dat op de gezondheid voedsel op te slaan). Echter, moeten we een goede multivitamine elke ochtend bij het ontbijt. Ja, zult u moeten eten ontbijt.

Hypoglycemie - het geheim demon van recidief (HALT)

We zijn moe en hongerig. Het was een lange dag, en we zullen niet in staat zijn om een ??diner voor een paar uur. Een reep is net wat we nodig hebben om ons op te halen en ons erdoor te krijgen. Vijfenveertig minuten na het eten van de snoepjes zijn we boos op onze baas, ruzie met onze medewerkers, die lijden aan gespannen spieren en een vervelende hoofdpijn, en het leven zuigt weer. We denken over het gebruik.

Heeft dit ooit gebeurd met je? Dan weet je al iets over hypoglykemie.

Onze hersenen glucose gebruiken, een soort van suiker, voor brandstof. Als onze hersenen zijn volledig verstoken van glucose, zullen we sterven net zo snel als we zouden als onze lucht werden uitgeschakeld. Gelukkig, ons bloed vervoert glucose naar onze hersenen, en zolang ons hart klopt we hebben meestal geen zorgen te maken over de brandstoftoevoer. Meestal.

Glucose wordt vervaardigd door onze lichamen uit de koolhydraten die we eten. Koolhydraten (koolhydraten) zijn een klasse van voedingsstoffen die verschillende soorten suikers, pasta, brood, aardappelen, en dergelijke zetmeelrijke voedingsmiddelen op te nemen. Vrijwel alle voedingsmiddelen bevatten een aantal koolhydraten, maar de meest geconcentreerde bronnen van hen zijn suikers en alcohol.

Naast het tanken onze hersenen, glucose levert energie voor elke cel in ons lichaam. Zonder glucose in de juiste hoeveelheden, onze lichamen gewoon niet recht op werk. De koolhydraten meest gemakkelijk omgezet in glucose worden de suikers. Dit is waarom we ze graag zo veel. Onze lichamen erkennen dat ze een gemakkelijke bron van energie.

Het probleem ontstaat wanneer we behoefte hebben aan voedsel en ons lichaam krijgt een grote schok van suiker. De suiker wordt snel omgezet in glucose. De hoeveelheid glucose in ons bloed stijgt zeer snel, en we voelen ons een uitbarsting van energie. We kunnen voelen sommige stemmingsverandering als onze hersenen ontvangen een enorme schok van brandstof.

We hebben net een beloning voor het eten van wat suiker.

De grote dosis suiker op een lege maag veroorzaakt onze bloedsuikerspiegel snel stijgen. Een centrum in onze hersenen detecteert de opkomst en de signalen van de alvleesklier om meer insuline te helpen onze cellen opvangen van de extra suiker te produceren, maar het produceert te veel. De insuline zorgt ervoor dat wij aan de extra glucose snel branden, en onze bloedsuikerspiegel komt er op neer, maar omdat er te veel insuline, onze glucosespiegel te ver. (In diabetici en mensen die insuline-resistente het mechanisme is anders, maar het effect is hetzelfde of erger.)

Ons lichaam en onze hersenen-zijn nu bijna op glucose. De hersenen is bijna brandstof. Afvalproducten op te bouwen in onze spieren. Samen met inefficiënte signalen van de hersenen, dit veroorzaakt benauwdheid en spiertrillingen. Gedeeltelijke verlamming van de gezichtsspieren kan het moeilijk of onmogelijk om te glimlachen. Onze hoofden beginnen pijn te doen. Denken krijgt fuzzy. Energie daalt. Wij mensen weg te duwen, als we niet bang ze weg. We kunnen het gevoel plotselinge uitbarstingen van woede, dat lijkt heel redelijk. We beginnen medelijden met onszelf. . We zijn hongerig, boos, eenzaam en moe.

De grote vangst? De meesten van ons, in onze verslavingen, wist maar al te goed hoe te onderdrukken die vervelende gevoelens met behulp van. Arme ik ... arme ik ... schenk mij een drankje

Belangrijk punt: We leerden onszelf om de symptomen van interpreteren lage bloedsuiker-honger-as hoeft te gebruiken.

Dus, hoe kunnen we voorkomen dat de val? Gemakkelijk in principe, maar het gaat om wat aandacht, wat leren, en enige inspanning. In principe doen we ons niet laten honger te krijgen.

Dieet voor nuttige toepassing:

* Drie voedzame snacks per dag,
* Tussen de maaltijden en voor het slapengaan
* Vermijd suiker en cafeïne

Maaltijd planning

Wij zijn "gevangen" in een cultuur die ons vertelt drie vierkante maaltijden per dag is de manier om te eten. Velen van ons te interpreteren dat als een "round" maaltijd bij het ontbijt-een donut, of kom ontbijtgranen, en een kopje koffie een "rechthoekige" maaltijd voor de lunch-een broodje en een kop koffie en een grote maaltijd in de avond. Aangezien dit niet echt de verspreiding van de brandstof in de buurt te goed, vullen we in de lage plekken met candy bars en wat meer koffie. Onze arme alvleesklier! Want naast al dat suiker in past en spurts, cafeïne veroorzaakt ook bloedsuiker swingt!

We echt nodig hebben om dit ding onder controle te krijgen! Honger, veroorzaakt stress. Bloedsuiker schommels te produceren stress. Stress verergert PAWS, zoals we hebben gezien, is zeer gevaarlijk voor onze nuchterheid in combinatie met hypoglycemie-die wordt veroorzaakt door slechte eetgewoonten, te veel suiker en cafeïne. Beginnen we een trend zien hier?

Alcoholisten en verslaafden in het begin van het herstel letterlijk "nemen ons leven in onze handen" elke keer dat we van plan onze dagelijkse maaltijden.

Een snelle woord over voeding:

Onze voeding zou moeten bestaan ??uit een evenwichtige mix van groenten, fruit, koolhydraten, (zoals aardappelen, volkoren rijst, en donker brood,) eiwit (niet per se vlees), vet en zuivelproducten. Een voedingsdeskundige kan een grote hulp in het begin, en er zijn duizenden boeken over voeding en maaltijd-planning die kunnen worden geraadpleegd. Als we niet weten hoe om te winkelen en koken, is het nu een goed moment om te leren.

Het Amerikaanse ministerie van Landbouw Voedsel en Voeding pagina is een goede plek om te beginnen.

Scheduling

We moeten dus proberen om onze schema's plan dat we niet maaltijden overslaan-ever-en, zodat we kunnen voedzame snacks tussen de maaltijden te hebben.

* We moeten niet op snoep snack, donuts, frisdrank, (ongelooflijk hoog in suiker,) chips, of andere calorierijke, lage nutriënt voedingsmiddelen.
* Wij moeten uitvoeren rauwe groenten, tarwe crackers, een halve boterham (met pindakaas en jam op volkoren is uitstekend, makkelijk op de gelei), noten, of zelfs een pakket van kaas en crackers.
* Deze, samen met een glas water of melk, houden onze bloedsuikerspiegel stabiel en onze stemmingen verhoogde tot tijd voor de volgende maaltijd. Na een voedzame snack voordat we beginnen te voelen honger zal onze drang naar zoetigheid te voorkomen, als goed.

Het is een goed idee om daadwerkelijk onze snacks, halverwege schema tussen de maaltijden en ongeveer ½ uur voor het slapengaan. We moeten niet missen ontbijt!

Gewicht verliezen terwijl het eten van zes keer per dag

Deze eetgewoonten niet strijdig zijn met maaltijd planning voor gewichtsverlies. Bevoegde diëtisten en eerlijke voeding artsen weten dat een aantal kleinere maaltijden meer bijdragen tot verlies dan drie grotere maaltijden gewicht, omdat het lichaam gemakkelijker maakt gebruik van de kleinere hoeveelheden voedsel, en is het minder waarschijnlijk op te slaan als vet. Goed geplande maaltijden zullen bijdragen aan onze gezondheid, energie en gevoelens van welbevinden, en maken het makkelijker voor ons om deel te nemen in de uitoefening, (het echte geheim om gewicht te beheersen.) Onze jager-verzamelaars voorouders vruchten en bessen gegeten tijdens de dag, en eigenden zich wild toen ze iets konden doden. Metabolisch, we zijn niet ver van die mensen. Het grote verschil tussen ons en hen?

Uitoefening

Oefening helpt ons lichaam om zichzelf weer op te bouwen en te onderhouden goede werking. Het helpt ook de controle van onze stofwisseling en voorkomt onnodige gewichtstoename. (Gewichtstoename als gevolg van toegenomen spiermassa kan voorafgaan aan het verlies te wijten aan het verbranden van vet.) Oefening produceert chemische stoffen in onze hersenen die fungeren als natuurlijke kalmerende en pijn te verlichten, angst en spanning. Het verbetert aanzienlijk onze kansen op het krijgen van een goede nachtrust.

Onze voorouders leefden samen in kleine stammen van niet meer dan twintig of zo volwassenen en een paar kinderen. Ze liepen van plaats naar plaats, naar aanleiding van de voedselvoorziening, eten wat ze konden vinden. Ze droegen alles wat ze bezit met hen.

Deze levensstijl, tijdens de aionen vóór het begin van de landbouw, is de levensstijl die ons lichaam het meest geschikt zijn. Mens-zoals de kuddes we hebben gevolgd sinds het begin van onze geschiedenis lopen.

Ja, hoeveel moet lopen we? Eenvoudig. We moeten snel genoeg en ver genoeg om te werken in het zweet lopen en blijven lopen gedurende ten minste 20 minuten daarna, gevolgd door een tragere cool-down van 5 tot 10 minuten. Wij moeten doen dat ten minste drie keer per week voorkeur om de andere dag.

We kunnen lopen in het winkelcentrum; lopen naar de winkel, lopen naar het park. We kunnen wandelen met een vriend. Als we wandelen we kunnen, chatten tegenstelling tot de meeste andere vormen van lichaamsbeweging. Alles wat we nodig hebben is fatsoenlijke schoenen, en als we boven de 50 of onder een arts de zorg, onze arts toestemming. En terwijl we het doen, we de voortzetting van een traditie die duizenden jaren terug. Hoe zit dat, sportfans?

Ontspanning = stressreductie

Spelen en ontspanning zijn absoluut essentieel voor een succesvol herstel.

Spelen is niet zozeer wat we doen als hoe we het doen. Spelen is plezier maken, lachen, en dat kinderlijke en gratis. Spelen werkt niet op de voorbereiding voor een marathon, die deelnemen aan competitieve sporten waarin we "moeten" winnen, of het nemen van schaaklessen. Van de 37 definities ik snel gescand, misschien degene die het beste beschrijft is het "deelnemen aan een activiteit voor amusement." Als het is niet leuk, als we moeten werken aan het-is het niet te spelen.

Andere manieren van ontspanning zijn bubbelbaden, onze wandeling (door ons of met een vriend), een massage, een duik, en het kijken naar kinderen en dieren op te spelen. Wat we ook doen, als we niet beter voelt na het doen, het was de verkeerde keuze.

Meditatie

Meditatie is een onderdeel van de 11e stap: "gezocht, door middel van gebed en meditatie, in ons bewuste contact te verbeteren met God, zoals wij Hem begrepen, slechts biddend om kennis van Zijn wil voor ons en de kracht die uit te voeren."

Ongeacht hoe we ons voelen over God, moeten we om te mediteren. We moeten leren om onze geest te kalmeren, en om ons onderbewuste om ons te helpen problemen op te lossen door de betekening van wat het kan zijn verwerkt in de rest van de dag. De enige manier om dat te doen is om te mediteren in een of andere vorm.

Denk dat het te moeilijk om te leren? Je hebt al doen. Dagdromen is meditatie. Alles wat we moeten doen is de vaardigheden die we al weten, wanneer we dat willen.

Een van de beste ontspanningsoefeningen is ook een van de eenvoudigste. We vinden een comfortabele zithouding. We bewegen ons lichaam tot ons gewicht gecentreerd is, zodat we bijna kunnen mank gaan zonder het veranderen van positie. We beginnen te tellen onze adem in onze geest. We tellen tot tien, en dan beginnen. We denken alleen over de ademhaling. In de frisse lucht komt en wij ... ontspannen ... en adem de spanning uit. Als er andere gedachten komen, zijn wij niet tegen ze vechten, we hebben net erkennen dat ze er zijn, en ga terug naar het tellen van ademhalingen, altijd stil.

Dit is een van de oudste en meest gebruikte ontspanning technieken in de wereld. Het gaat terug minimaal 3500 jaar oud. We kunnen het voor vijf minuten, dan tien, werken tot dertig minuten of meer. Het is misschien een goed idee om een ??alarm in te stellen zijn, in het geval we in slaap vallen zittend. Het gebeurt.

Geestelijkheid

Spiritualiteit is een actieve relatie met een vermogen groter dan ons, waardoor ons leven zin en doel. Als we een spiritueel programma werken, we bewust proberen om een ??deel van iets groter geworden, groter en machtiger zijn dan wij, of dat in het algemeen worden een 12-stap-groep, onze familie, andere mensen, of dat "God zoals wij Hem begrepen . "

Vertrouwen in een hogere macht geeft ons een gemoedsrust en sereniteit die voortkomt uit het besef dat er iets is dat niet wordt beperkt door onze eigen zwakheden en beperkingen. Door middel van spirituele ontwikkeling, ontwikkelen we nieuwe vertrouwen in onze eigen vermogens en ontwikkelen een gevoel van hoop. Door middel van een spiritueel programma dat we kunnen bereiken in de richting van de toekomst met hoop en een positieve houding.

Geestelijke discipline is ongemakkelijk voor vele terugverdieneffecten mensen.

We hebben geleefd leven van de onmiddellijke bevrediging, en discipline is het omgekeerde van dat. Velen van ons hebben moeite met het concept van een hogere macht, als goed. We kunnen zijn opgevoed als atheïsten of agnosten. Misschien is de god van onze jeugd was een wraakzuchtige god die wij niet eens kunnen beginnen te overwegen in het licht van een aantal van onze gedragingen in het verleden.

Dit is waarom we zeggen dat onze hogere macht kan worden God, zoals we begrijpen god, of onze Recovery Group, of de vrije natuur - wat dan ook. Erkenning van een hogere macht is gewoon toegeven dat we niet perfect zijn en niet alles weten. Laten we al die grandioze gevoelens gaan, te vervangen door een beetje nederigheid in plaats daarvan, en steeds bereid te luisteren naar de ideeën en adviezen van anderen. In zekere zin is het niet zozeer de erkenning van de aanwezigheid van een god als het is het besef dat we niet een.

Spirituele discipline dient altijd meditatie, gemeenschap, en regelmatige inventarisatie van spirituele groei. Het gaat over onze relatie met de menselijke geest. Het gaat niet over iemand anders idee van een relatie die we moeten hebben met een god. Dat is religie. Hoewel religie kan een belangrijk onderdeel van ons herstel zijn, kan het niet in de plaats van spiritualiteit.

In het werken aan onze spiritualiteit, is het belangrijk dat we de principes van ons 12-stappen programma's gebruiken. Zij geven richtlijnen voor "het vergroten van ons bewust contact met God" (zoals we begrijpen god). We hebben niet aan een bepaald beeld van, of geloof in een god ons bewuste contact te vergroten. We hebben alleen te worden bereid de mogelijkheid te erkennen van een 'hogere' macht, - bereid zijn om te experimenteren in luisteren, en het openen van onszelf aan anderen en hun ideeën.

Veel mensen maken grapjes over het hebben van een boom als je hogere macht. De schrijver had dat soort relatie met een majestueuze boom Casurina voor bepaalde tijd. Hij gebruikte het om zich te herinneren dat hij niet was bijna net zo goed in het verzorgen van zichzelf-nog-als die mooie boom. Deed het werk? Wie weet? Op het moment van dit schrijven, hij is 20 jaar clean en sober. Iets deed.

Rust en bezinning

Het is belangrijk dat we ons leven structuur op een zodanige wijze dat de tijd alleen door te brengen elke dag. We moeten onze waarden te onderzoeken, en kijken in onszelf om te bepalen of ons leven in harmonie met deze waarden. Misschien kunnen we dit combineren met onze meditatie, overweegt het leven problemen en vervolgens te laten mediteren ons onderbewuste komen met een aantal antwoorden.

Journaling

Wij raden u aan een tijdschrift, en schrijven in het elke dag, zonder mankeren, zelfs als we alleen de datum te schrijven. Dwingen ons om onze gedachten te ordenen en zet ze op papier wist onze geest. Lezen wat we enkele jaren later schreef kan zeer leerzaam zijn, en laat ons zien hoe we zijn gegroeid in ons herstel.

Balanced Living-het doel van herstel

Balanced Living betekent dat we gezond zijn fysiek en psychologisch, en dat we gezonde relaties met anderen en, nog belangrijker, met onszelf. Het betekent dat we geestelijk geheel. Het betekent dat we niet langer gericht op slechts een aspect van ons leven. Dat is niet meer nodig. Het betekent dat we verantwoord leven, geven ons de tijd voor onze banen, onze families, onze vrienden, en de tijd voor onze eigen groei en herstel. Het betekent het toestaan ??van een hogere macht aan het werk in ons leven, ook al is dat alleen de invloed van mensen om ons heen. Met een evenwichtige woon, hebben we verslaafden en alcoholisten geven onmiddellijke bevrediging als een lifestyle, teneinde te bereiken vervullend en betekenisvol leven.

Het betekent een evenwicht tussen werk en ontspanning, tussen het vervullen van onze verantwoordelijkheden naar andere mensen en onze eigen behoefte aan zelfontplooiing. Het betekent functioneren op onze optimale stress niveau: behoud van voldoende stress om ons functioneren op een gezonde manier, maar niet overbelasten onszelf, zodat het een probleem.

Stress, in en van zichzelf, is niet per se slecht. Het kan de spanning die houdt het leven interessant. Maar stress is onveilig voor ons tot onze nieuwe manieren gevonden om ermee om te gaan zijn tweede natuur. Tot dan, wanneer het zich voordoet lopen we het risico van een terugkeer naar onze oude manieren van omgaan met stress.

Evenwichtig leven vereist liefdevolle onszelf en het verzorgen van onszelf. Voeding, rust en oefening krijgen allemaal de juiste focus in ons leven om energie te leveren, beheren stress, zodat vrijheid van ziekte en pijn, vermoeidheid tegen, en de wederopbouw van onze beschadigde organen.

Als we onder de zorg van een arts, en hebben te horen gekregen om bepaalde medicijnen te nemen, doen we dat. We stoppen niet met hen zonder overleg met de arts. Wij communiceren met onze artsen over de gevolgen die we waarnemen, de manieren waarop we ons voelen, en fungeren als partners met hem / haar in onze eigen behandeling. Wij niet het advies van amateurs, in de kamers van invordering of van hen, in plaats van de raad van artsen met twintig plus jaren van het onderwijs. Dat is gewoon dom. Maar ...

Wij altijd

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

de moeite om door te nemen, dank je Jaap van 2011 ;)

Originally posted by: Jaap

Vertaling van het artikel waar Anton naar verwijst. Met een vertaalprogramma, dus kunnen foutjes in zitten. Ik ben er nog niet aan toe gekomen het te lezen, maar plaats het alvast. Ook namens Jane.

<BR>

<BR>PAWS

<BR>Post-acute ontwenningsverschijnselen

<BR>

<BR>Opmerking: Dit materiaal werd ontwikkeld vanuit de preventie van terugval seminars georganiseerd door Terence Gorski, MS. Ik beveel zijn uitstekende "Staying Sober" en de bijbehorende werkboek voor iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van het onderwerp verder. De meeste van deze concepten zijn de heren Gorski's, aangepast door mij voor een reeks van lezingen de preventie van terugval.

<BR>

<BR>Veel van de problemen in verband met de vroege soberheid niet rechtstreeks voort uit drugs en alcohol. In plaats daarvan worden ze geassocieerd met fysieke en psychologische veranderingen die zich voordoen na de chemische stoffen hebben verlaten ons lichaam. Toen we gebruiken, onze hersenen daadwerkelijk fysieke verandering ondergaan om te gaan met de aanwezigheid van de drugs in ons lichaam. Wanneer verwijderen we de drugs, onze hersenen dan de vraag meer naar de wens veroorzaakt door de veranderingen voldoen. De extreme symptomen die we ervaren direct nadat we stoppen met het gebruik worden genoemd "acute terugtrekking."

<BR>

<BR>Acute onttrekkingsverschijnselen, helaas, is niet het hele verhaal. Ons lichaam maakt de eerste aanpassingen aan de afwezigheid van de drug, en de belangrijkste symptomen gemak omhoog. Echter, de veranderingen die zich hebben voorgedaan in onze hersenen hebben tijd nodig om terug te keren naar hun oorspronkelijke staat (in de mate dat ze ooit doen). Gedurende de periode van de tijd, terwijl dit zich voordoet, kunnen ze leiden tot een scala aan problemen bekend als Post acute ontwenningsverschijnselen (PAWS).

<BR>

<BR>Alles wat we verslaafden en alcoholisten lijdt schade aan ons lichaam en het zenuwstelsel van drugs / alcohol gebruik, ongevallen en ondervoeding. We kunnen ook last hebben van chronische ziekten zoals diabetes en hepatitis, en we meestal te brengen snel herstel van een breed scala van andere problemen. Als een alcoholische gezegd, "Als ik nuchter ben, heb de dingen niet makkelijker op, maar ze kreeg echt ... ING duidelijk!"

<BR>

<BR>Terugwinning zorgt voor veel stress. Veel verslaafden en alcoholisten nooit leren om stress te beheersen zonder alcohol-of drugsgebruik, of slechts na vele pogingen tot nuchterheid. Ons vermogen om te gaan met het hangt af van onze bereidheid om zorg te dragen voor onszelf en handhaven van een gezonde fysieke, emotionele en spirituele levensstijl. Het herstellen van de schade aan ons zenuwstelsel meestal vereist van zes maanden tot twee jaar met een gezonde programma van herstel. PAWS is de oorzaak van de meeste terugval in het begin van herstel.

<BR>

<BR>Symptomen

<BR>

<BR>PAWS symptomen bereiken een piek van drie tot zes maanden nadat we schoon. Elk gebruik van drugs of alcohol, zelfs in kleine hoeveelheden of voor een korte tijd, zal effectief elimineren enige verbetering opgedaan in die tijd, want het zal de hersenen van de genezing te houden. Er zijn een verscheidenheid van de symptomen. Niet iedereen zal genieten van alle van hen. Hier zijn enkele van de belangrijkste.

<BR>

<BR>Onvermogen om problemen op te lossen

<BR>

<BR>Onvermogen om problemen op te lossen leidt tot verminderd zelfrespect. We voelen ons in verlegenheid gebracht, incompetent, en "niet oke." Verminderd zelfvertrouwen en faalangst leiden tot wonen en werken problemen. Deze dragen allemaal bij aan onze stress, en de stress verdere overdrijft de andere problemen. Zes dingen bijdragen aan deze: problemen helder denken, emotionele overreactie, geheugenproblemen, slaapstoornissen, lichamelijke coördinatie problemen en moeilijkheden het beheer van stress.

<BR>

<BR>Onvermogen om helder te denken

<BR>

<BR>Onze hersenen lijkt te werken behoren slechts een deel van de tijd. Soms ons hoofd voelt gewoon vaag, omdat de veranderingen die zich in onze hersenen, terwijl we gebruiken. De wijzigingen nemen de tijd om te verbeteren. Het is ook te wijten aan het simpele feit dat wij proberen om veel meer informatie dan voorheen proces. Tijdens het gebruik van, we vooral nagedacht over het krijgen van meer gebruikt, en het uitschakelen van onze hersenen. Nu zijn we gezien de ontelbare dingen die nodig zijn om werkelijk ons ??leven leven. Om te beginnen, kan het veel een beetje.

<BR>

<BR>Onvermogen zich te concentreren

<BR>

<BR>Abstract redeneren lijdt, en vinden we onze geest, zoals een verwarde cowboy, springen op haar paard en rijden in alle richtingen. Ook gerelateerd aan de hierboven genoemde redenen.

<BR>

<BR>Rigide, repetitieve denken

<BR>

<BR>Gedachten gaan rond en rond in ons hoofd, en we zijn niet in staat om ze in nuttige volgorde. We hebben nog niet het vermogen ontwikkeld om onze gedachten kanaal en concentreren op een ding tegelijk.

<BR>

<BR>Problemen met het geheugen

<BR>

<BR>We kunnen iets horen, begrijpen, en 20 minuten later ... het is weg! Dit soort dingen bemoeilijkt ons leven op vele manieren. Het emotioneert toezichthouders, ergert significante anderen, en maakt ons afvragen of we verliezen onze geest.

<BR>

<BR>Met geheugen problemen is het moeilijk om nieuwe vaardigheden te leren en nieuwe informatie te absorberen. We leren door het bouwen op wat we al hebben geleerd, en geheugen problemen kunnen het erg moeilijk (zo niet onmogelijk) om dat te doen. Nogmaals, deze problemen toe te voegen aan stress, vooral als we niet begrijpen wat er gebeurt met ons. We kunnen denken: "Dit zuigt! Ik kan net zo goed hoog. "

<BR>

<BR>Emotionele overreactie of gevoelloosheid -

<BR>

<BR>Mensen met emotionele problemen in het begin van soberheid neiging om overdreven te reageren. Wanneer deze overreactie meer nadruk legt op ons zenuwstelsel dan wij aankan, we reageren door "af te sluiten" onze emoties. We worden emotioneel gevoelloos, niet in staat om iets te voelen. We kunnen swing van de ene stemming naar de andere. Deze stemmingswisselingen kunnen baffle ons lijkt te komen zonder enige reden, en kan zelfs een verkeerde diagnose gesteld als een bipolaire stoornis. Als we hebben ontwikkeld insulineresistentie of diabetes als gevolg van onze drugs en drinken, kan dit extreem geworden. (Zie H.A.L.T. hieronder)

<BR>

<BR>Slaapstoornissen

<BR>

<BR>Verstoorde slaap is gebruikelijk in herstel. Het kan duren slechts een korte tijd, of een heel leven. Vaak hangt dit af van wat wij beschouwen als een probleem worden. Als we 's nachts uilen die gebruikt alcohol of pillen om te slapen in de dag, kunnen we ontdekken dat de enige oplossing is om significante veranderingen te maken in ons schema, en misschien zelfs in onze bezigheden. Slaaptekort benadrukt het lichaam, voorkomt dat onze geest van goed werken, en in het algemeen overdrijft andere moeilijkheden die we kunnen ervaren.

<BR>

<BR>We kunnen veranderingen ervaren in onze slaappatronen, slapen gedurende lange perioden op een moment, of slaperig op verschillende tijdstippen van de dag. Hoewel deze kan blijven bestaan, zijn wij meestal in staat zich aan te passen aan hen. Het belangrijkste is bereid zich aan te passen. We kunnen niet in staat zijn zich te houden aan onze oude slaapgewoonten.

<BR>

<BR>Stress

<BR>

<BR>Moeilijkheden het beheer van stress is het moeilijkste deel van de post acute terugtrekking, en snel herstel in het algemeen. Vroeg op, kunnen we niet in staat zijn om onderscheid te maken tussen lage en hoge stress-situaties, omdat het voor zo vele jaren hebben we stress beheerd met behulp van een stemmings-veranderende substanties.

<BR>

<BR>Het ergste van alles, de andere VOETERS symptomen verergeren wanneer we onder stress, en dit veroorzaakt de stress te verhogen tot! Er is een directe relatie tussen verhoogde stress en de ernst van PAWS. Elke versterkt de andere.

<BR>

<BR>In tijden van lage stress, kunnen de symptomen van de post acute intrekking verminderen of zelfs volledig verdwijnen. Als we goed zijn uitgerust, ontspannen, eten goed en met elkaar kunnen opschieten met anderen, lijken we wel goed. Het is gemakkelijk om te zien hoe we kunnen onzorgvuldig te krijgen in deze tijden, en veel een terugval is opgetreden als er dingen leek te gaan prima.

<BR>

<BR>Onthouding

<BR>

<BR>Herstel van de schade veroorzaakt door onze verslavingen vereist volledige onthouding. Onthouding betekent het vermijden van drugs en alcohol volledig, tenzij we zijn onder de hoede van een arts die begrijpt zowel verslavende ziekte en farmacologie. Dit omvat met name kruiden, die in veel gevallen, zijn net zo krachtig en gevaarlijk als geneesmiddelen op recept.

<BR>

<BR>Begrip en erkenning van PAWS symptomen

<BR>

<BR>Want we zijn verslaafden en alcoholisten, en omdat herhaalde recidieven zal uiteindelijk fataal te zijn, moeten we ons realiseren dat het begrijpen van VOETERS is, letterlijk, een kwestie van leven en dood. Het is absoluut noodzakelijk dat we een goed begrip van de post acute terugtrekking te krijgen, in staat zijn om de symptomen te herkennen wanneer ze verschijnen, en wat te doen over hen weten. We moeten begrijpen deze dingen goed genoeg dat we in staat zijn om ze in werking, zelfs in periodes wanneer onze verslaafde instincten ons vertellen dat we niet willen of moeten!

<BR>

<BR>We moeten ook leren over PAWS, en de middelen van het controleren, toen onze stress niveaus laag zijn, om te kunnen om de symptomen te voorkomen of te kunnen herkennen en ze te beheren wanneer ze zich voordoen worden.

<BR>

<BR>Stabiliseren van onze afleveringen van PAWS

<BR>

<BR>Wanneer we beginnen te VOETERS ervaring, moeten we het onder controle te brengen zo spoedig mogelijk. Hier zijn vijf stappen die u kunnen helpen.

<BR>

<BR>Praten!

<BR>

<BR>We moeten praten over wat er gebeurt, mensen die zal luisteren en niet bekritiseren ons. Naast hard nodig te ondersteunen, helpt ons om onze gevoelens te verduidelijken, kijk naar hen meer realistisch, en helpt ons erkennen onze symptomen. Als we in ons eigen hoofd, onze gedachten gewoon gaan rond en rond. Wanneer we onszelf dwingen iemand anders vertellen, vinden we vaak dat het hen plaatst in orde en ze beginnen te zin te maken.

<BR>

<BR>Ventileren!

<BR>

<BR>We moeten zo veel als we kunnen over wat we zijn gevoel te uiten, zelfs als we denken dat het klinkt dom of irrationeel.

<BR>

<BR>Get a reality check!

<BR>

<BR>We moeten iemand vragen of we zin geven - niet alleen in wat we zeggen, maar ook ons ??gedrag. We moeten zorgen dat onze perceptie van wat er gebeurt overeen komt met de werkelijkheid.

<BR>

<BR>Stel een doel

<BR>

<BR>Wat kunnen we nu goed te doen om onze situatie te verbeteren? Actie ondernemen en het veranderen van dingen is onze keuze.

<BR>

<BR>Denk terug ...

<BR>

<BR>... Over wat er is gebeurd. Hoe heeft de episode te beginnen? Wat leverde ons? Wat kunnen we doen om het tij te keren eerder? Waren er nog andere opties die misschien beter hebben gewerkt?

<BR>

<BR>Zelfverdediging

<BR>

<BR>Wij zijn verantwoordelijk voor het beschermen van onszelf van alles dat ons bedreigt soberheid, met inbegrip van alles wat die post acute ontwenningsverschijnselen triggers. Niemand anders kan doen, want niemand anders kan voelen de waarschuwingssignalen. Leren over verslavende ziekte, werkt een programma van herstel, het vinden van meer informatie over PAWS-al deze dingen de schuld te verminderen, verwarring en stress, dat intensivering van de symptomen en ons leiden tot een terugval. Als we leren om deze dingen te doen, zullen we beginnen met onze eigen behoeften te aanvaarden, en om duidelijk over te laten andere mensen, plaatsen en situaties ons dwingen tot reacties die onze soberheid dreigt te worden te leren.

<BR>

<BR>We moeten identificeren onze eigen stress veroorzaakt. Dan moeten we leren om ze te veranderen, voorkomen dat ze, veranderen onze reacties, of onderbreken van het proces vóór ons leven weer uit de hand. Als onze Tante Kroezend is de schuld te geven met ons op voor het hele gezin problemen, en laat ons weten dat elke kans die ze krijgt, moeten we misschien naar haar te vermijden voor een tijdje (een paar jaar, een leven ... wie weet?) Als we ons verleden lopen het bier koeler te vaak in de winkel, of in het verleden een bepaalde hoek van de straat, moeten we erkennen dat, en onze routes te wijzigen door de winkel en de buurt.

<BR>

<BR>Tools

<BR>

<BR>Hier zijn enkele dingen die ons zal helpen te vermijden VOETERS, of te beheersen wanneer hij besluipt (die het wil). Zij kunnen de belangrijkste dingen die we zullen leren in de eerste paar maanden van onze nuchterheid. Ze zijn zo belangrijk dat wij raden u aan om uit te printen dit artikel, en te delen met anderen die misschien ook nodig hebben.

<BR>

<BR>Voeding

<BR>

<BR>Met onze orgaansystemen beschadigd door alcohol en drugs, waren we niet en kunnen nog steeds niet-goed kunnen voedingsstoffen te absorberen. Dit, gecombineerd met onze onoplettendheid op dieet, heeft tekortkomingen die we moeten behandelen. Alle actieve alcoholisten (en de meeste andere verslaafden) lijdt aan ondervoeding tot een graad of een ander, en we mogen blijven de effecten te voelen voor de maanden na de aanneming van een gezondere levensstijl. Ondervoeding draagt ??bij aan een slechte gezondheid, en een slechte gezondheid draagt ??stress. Tenzij we bewust het verbeteren van onze voeding en goed leveren onze nutritionele behoeften, de slechte eetgewoonten die zijn overgedragen uit onze hand van dagen garantie dat we zullen blijven vallen op het verkrijgen van de voedingsstoffen die nodig zijn om te herstellen. Onze lichamen zijn reparatie zelf, en zij moeten de juiste materialen om dat effectief te doen.

<BR>

<BR>Het is niet nodig om de belasting op spullen uit de reformwinkel. Het is veel beter om al dat geld uitgeven aan goede gezonde voeding op de markt (hoewel ze nooit zal je vertellen dat op de gezondheid voedsel op te slaan). Echter, moeten we een goede multivitamine elke ochtend bij het ontbijt. Ja, zult u moeten eten ontbijt.

<BR>

<BR>Hypoglycemie - het geheim demon van recidief (HALT)

<BR>

<BR>We zijn moe en hongerig. Het was een lange dag, en we zullen niet in staat zijn om een ??diner voor een paar uur. Een reep is net wat we nodig hebben om ons op te halen en ons erdoor te krijgen. Vijfenveertig minuten na het eten van de snoepjes zijn we boos op onze baas, ruzie met onze medewerkers, die lijden aan gespannen spieren en een vervelende hoofdpijn, en het leven zuigt weer. We denken over het gebruik.

<BR>

<BR>Heeft dit ooit gebeurd met je? Dan weet je al iets over hypoglykemie.

<BR>

<BR>Onze hersenen glucose gebruiken, een soort van suiker, voor brandstof. Als onze hersenen zijn volledig verstoken van glucose, zullen we sterven net zo snel als we zouden als onze lucht werden uitgeschakeld. Gelukkig, ons bloed vervoert glucose naar onze hersenen, en zolang ons hart klopt we hebben meestal geen zorgen te maken over de brandstoftoevoer. Meestal.

<BR>

<BR>Glucose wordt vervaardigd door onze lichamen uit de koolhydraten die we eten. Koolhydraten (koolhydraten) zijn een klasse van voedingsstoffen die verschillende soorten suikers, pasta, brood, aardappelen, en dergelijke zetmeelrijke voedingsmiddelen op te nemen. Vrijwel alle voedingsmiddelen bevatten een aantal koolhydraten, maar de meest geconcentreerde bronnen van hen zijn suikers en alcohol.

<BR>

<BR>Naast het tanken onze hersenen, glucose levert energie voor elke cel in ons lichaam. Zonder glucose in de juiste hoeveelheden, onze lichamen gewoon niet recht op werk. De koolhydraten meest gemakkelijk omgezet in glucose worden de suikers. Dit is waarom we ze graag zo veel. Onze lichamen erkennen dat ze een gemakkelijke bron van energie.

<BR>

<BR>Het probleem ontstaat wanneer we behoefte hebben aan voedsel en ons lichaam krijgt een grote schok van suiker. De suiker wordt snel omgezet in glucose. De hoeveelheid glucose in ons bloed stijgt zeer snel, en we voelen ons een uitbarsting van energie. We kunnen voelen sommige stemmingsverandering als onze hersenen ontvangen een enorme schok van brandstof.

<BR>

<BR>We hebben net een beloning voor het eten van wat suiker.

<BR>

<BR>De grote dosis suiker op een lege maag veroorzaakt onze bloedsuikerspiegel snel stijgen. Een centrum in onze hersenen detecteert de opkomst en de signalen van de alvleesklier om meer insuline te helpen onze cellen opvangen van de extra suiker te produceren, maar het produceert te veel. De insuline zorgt ervoor dat wij aan de extra glucose snel branden, en onze bloedsuikerspiegel komt er op neer, maar omdat er te veel insuline, onze glucosespiegel te ver. (In diabetici en mensen die insuline-resistente het mechanisme is anders, maar het effect is hetzelfde of erger.)

<BR>

<BR>Ons lichaam en onze hersenen-zijn nu bijna op glucose. De hersenen is bijna brandstof. Afvalproducten op te bouwen in onze spieren. Samen met inefficiënte signalen van de hersenen, dit veroorzaakt benauwdheid en spiertrillingen. Gedeeltelijke verlamming van de gezichtsspieren kan het moeilijk of onmogelijk om te glimlachen. Onze hoofden beginnen pijn te doen. Denken krijgt fuzzy. Energie daalt. Wij mensen weg te duwen, als we niet bang ze weg. We kunnen het gevoel plotselinge uitbarstingen van woede, dat lijkt heel redelijk. We beginnen medelijden met onszelf. . We zijn hongerig, boos, eenzaam en moe.

<BR>

<BR>De grote vangst? De meesten van ons, in onze verslavingen, wist maar al te goed hoe te onderdrukken die vervelende gevoelens met behulp van. Arme ik ... arme ik ... schenk mij een drankje

<BR>

<BR>Belangrijk punt: We leerden onszelf om de symptomen van interpreteren lage bloedsuiker-honger-as hoeft te gebruiken.

<BR>

<BR>Dus, hoe kunnen we voorkomen dat de val? Gemakkelijk in principe, maar het gaat om wat aandacht, wat leren, en enige inspanning. In principe doen we ons niet laten honger te krijgen.

<BR>

<BR>Dieet voor nuttige toepassing:

<BR>

<BR> * Drie voedzame snacks per dag,

<BR> * Tussen de maaltijden en voor het slapengaan

<BR> * Vermijd suiker en cafeïne

<BR>

<BR>Maaltijd planning

<BR>

<BR>Wij zijn "gevangen" in een cultuur die ons vertelt drie vierkante maaltijden per dag is de manier om te eten. Velen van ons te interpreteren dat als een "round" maaltijd bij het ontbijt-een donut, of kom ontbijtgranen, en een kopje koffie een "rechthoekige" maaltijd voor de lunch-een broodje en een kop koffie en een grote maaltijd in de avond. Aangezien dit niet echt de verspreiding van de brandstof in de buurt te goed, vullen we in de lage plekken met candy bars en wat meer koffie. Onze arme alvleesklier! Want naast al dat suiker in past en spurts, cafeïne veroorzaakt ook bloedsuiker swingt!

<BR>

<BR>We echt nodig hebben om dit ding onder controle te krijgen! Honger, veroorzaakt stress. Bloedsuiker schommels te produceren stress. Stress verergert PAWS, zoals we hebben gezien, is zeer gevaarlijk voor onze nuchterheid in combinatie met hypoglycemie-die wordt veroorzaakt door slechte eetgewoonten, te veel suiker en cafeïne. Beginnen we een trend zien hier?

<BR>

<BR>Alcoholisten en verslaafden in het begin van het herstel letterlijk "nemen ons leven in onze handen" elke keer dat we van plan onze dagelijkse maaltijden.

<BR>

<BR>Een snelle woord over voeding:

<BR>

<BR>Onze voeding zou moeten bestaan ??uit een evenwichtige mix van groenten, fruit, koolhydraten, (zoals aardappelen, volkoren rijst, en donker brood,) eiwit (niet per se vlees), vet en zuivelproducten. Een voedingsdeskundige kan een grote hulp in het begin, en er zijn duizenden boeken over voeding en maaltijd-planning die kunnen worden geraadpleegd. Als we niet weten hoe om te winkelen en koken, is het nu een goed moment om te leren.

<BR>

<BR>Het Amerikaanse ministerie van Landbouw Voedsel en Voeding pagina is een goede plek om te beginnen.

<BR>

<BR>Scheduling

<BR>

<BR>We moeten dus proberen om onze schema's plan dat we niet maaltijden overslaan-ever-en, zodat we kunnen voedzame snacks tussen de maaltijden te hebben.

<BR>

<BR> * We moeten niet op snoep snack, donuts, frisdrank, (ongelooflijk hoog in suiker,) chips, of andere calorierijke, lage nutriënt voedingsmiddelen.

<BR> * Wij moeten uitvoeren rauwe groenten, tarwe crackers, een halve boterham (met pindakaas en jam op volkoren is uitstekend, makkelijk op de gelei), noten, of zelfs een pakket van kaas en crackers.

<BR> * Deze, samen met een glas water of melk, houden onze bloedsuikerspiegel stabiel en onze stemmingen verhoogde tot tijd voor de volgende maaltijd. Na een voedzame snack voordat we beginnen te voelen honger zal onze drang naar zoetigheid te voorkomen, als goed.

<BR>

<BR>Het is een goed idee om daadwerkelijk onze snacks, halverwege schema tussen de maaltijden en ongeveer ½ uur voor het slapengaan. We moeten niet missen ontbijt!

<BR>

<BR>Gewicht verliezen terwijl het eten van zes keer per dag

<BR>

<BR>Deze eetgewoonten niet strijdig zijn met maaltijd planning voor gewichtsverlies. Bevoegde diëtisten en eerlijke voeding artsen weten dat een aantal kleinere maaltijden meer bijdragen tot verlies dan drie grotere maaltijden gewicht, omdat het lichaam gemakkelijker maakt gebruik van de kleinere hoeveelheden voedsel, en is het minder waarschijnlijk op te slaan als vet. Goed geplande maaltijden zullen bijdragen aan onze gezondheid, energie en gevoelens van welbevinden, en maken het makkelijker voor ons om deel te nemen in de uitoefening, (het echte geheim om gewicht te beheersen.) Onze jager-verzamelaars voorouders vruchten en bessen gegeten tijdens de dag, en eigenden zich wild toen ze iets konden doden. Metabolisch, we zijn niet ver van die mensen. Het grote verschil tussen ons en hen?

<BR>

<BR>Uitoefening

<BR>

<BR>Oefening helpt ons lichaam om zichzelf weer op te bouwen en te onderhouden goede werking. Het helpt ook de controle van onze stofwisseling en voorkomt onnodige gewichtstoename. (Gewichtstoename als gevolg van toegenomen spiermassa kan voorafgaan aan het verlies te wijten aan het verbranden van vet.) Oefening produceert chemische stoffen in onze hersenen die fungeren als natuurlijke kalmerende en pijn te verlichten, angst en spanning. Het verbetert aanzienlijk onze kansen op het krijgen van een goede nachtrust.

<BR>

<BR>Onze voorouders leefden samen in kleine stammen van niet meer dan twintig of zo volwassenen en een paar kinderen. Ze liepen van plaats naar plaats, naar aanleiding van de voedselvoorziening, eten wat ze konden vinden. Ze droegen alles wat ze bezit met hen.

<BR>

<BR>Deze levensstijl, tijdens de aionen vóór het begin van de landbouw, is de levensstijl die ons lichaam het meest geschikt zijn. Mens-zoals de kuddes we hebben gevolgd sinds het begin van onze geschiedenis lopen.

<BR>

<BR>Ja, hoeveel moet lopen we? Eenvoudig. We moeten snel genoeg en ver genoeg om te werken in het zweet lopen en blijven lopen gedurende ten minste 20 minuten daarna, gevolgd door een tragere cool-down van 5 tot 10 minuten. Wij moeten doen dat ten minste drie keer per week voorkeur om de andere dag.

<BR>

<BR>We kunnen lopen in het winkelcentrum; lopen naar de winkel, lopen naar het park. We kunnen wandelen met een vriend. Als we wandelen we kunnen, chatten tegenstelling tot de meeste andere vormen van lichaamsbeweging. Alles wat we nodig hebben is fatsoenlijke schoenen, en als we boven de 50 of onder een arts de zorg, onze arts toestemming. En terwijl we het doen, we de voortzetting van een traditie die duizenden jaren terug. Hoe zit dat, sportfans?

<BR>

<BR>Ontspanning = stressreductie

<BR>

<BR>Spelen en ontspanning zijn absoluut essentieel voor een succesvol herstel.

<BR>

<BR>Spelen is niet zozeer wat we doen als hoe we het doen. Spelen is plezier maken, lachen, en dat kinderlijke en gratis. Spelen werkt niet op de voorbereiding voor een marathon, die deelnemen aan competitieve sporten waarin we "moeten" winnen, of het nemen van schaaklessen. Van de 37 definities ik snel gescand, misschien degene die het beste beschrijft is het "deelnemen aan een activiteit voor amusement." Als het is niet leuk, als we moeten werken aan het-is het niet te spelen.

<BR>

<BR>Andere manieren van ontspanning zijn bubbelbaden, onze wandeling (door ons of met een vriend), een massage, een duik, en het kijken naar kinderen en dieren op te spelen. Wat we ook doen, als we niet beter voelt na het doen, het was de verkeerde keuze.

<BR>

<BR>Meditatie

<BR>

<BR>Meditatie is een onderdeel van de 11e stap: "gezocht, door middel van gebed en meditatie, in ons bewuste contact te verbeteren met God, zoals wij Hem begrepen, slechts biddend om kennis van Zijn wil voor ons en de kracht die uit te voeren."

<BR>

<BR>Ongeacht hoe we ons voelen over God, moeten we om te mediteren. We moeten leren om onze geest te kalmeren, en om ons onderbewuste om ons te helpen problemen op te lossen door de betekening van wat het kan zijn verwerkt in de rest van de dag. De enige manier om dat te doen is om te mediteren in een of andere vorm.

<BR>

<BR>Denk dat het te moeilijk om te leren? Je hebt al doen. Dagdromen is meditatie. Alles wat we moeten doen is de vaardigheden die we al weten, wanneer we dat willen.

<BR>

<BR>Een van de beste ontspanningsoefeningen is ook een van de eenvoudigste. We vinden een comfortabele zithouding. We bewegen ons lichaam tot ons gewicht gecentreerd is, zodat we bijna kunnen mank gaan zonder het veranderen van positie. We beginnen te tellen onze adem in onze geest. We tellen tot tien, en dan beginnen. We denken alleen over de ademhaling. In de frisse lucht komt en wij ... ontspannen ... en adem de spanning uit. Als er andere gedachten komen, zijn wij niet tegen ze vechten, we hebben net erkennen dat ze er zijn, en ga terug naar het tellen van ademhalingen, altijd stil.

<BR>

<BR>Dit is een van de oudste en meest gebruikte ontspanning technieken in de wereld. Het gaat terug minimaal 3500 jaar oud. We kunnen het voor vijf minuten, dan tien, werken tot dertig minuten of meer. Het is misschien een goed idee om een ??alarm in te stellen zijn, in het geval we in slaap vallen zittend. Het gebeurt.

<BR>

<BR>Geestelijkheid

<BR>

<BR>Spiritualiteit is een actieve relatie met een vermogen groter dan ons, waardoor ons leven zin en doel. Als we een spiritueel programma werken, we bewust proberen om een ??deel van iets groter geworden, groter en machtiger zijn dan wij, of dat in het algemeen worden een 12-stap-groep, onze familie, andere mensen, of dat "God zoals wij Hem begrepen . "

<BR>

<BR>Vertrouwen in een hogere macht geeft ons een gemoedsrust en sereniteit die voortkomt uit het besef dat er iets is dat niet wordt beperkt door onze eigen zwakheden en beperkingen. Door middel van spirituele ontwikkeling, ontwikkelen we nieuwe vertrouwen in onze eigen vermogens en ontwikkelen een gevoel van hoop. Door middel van een spiritueel programma dat we kunnen bereiken in de richting van de toekomst met hoop en een positieve houding.

<BR>

<BR>Geestelijke discipline is ongemakkelijk voor vele terugverdieneffecten mensen.

<BR>

<BR>We hebben geleefd leven van de onmiddellijke bevrediging, en discipline is het omgekeerde van dat. Velen van ons hebben moeite met het concept van een hogere macht, als goed. We kunnen zijn opgevoed als atheïsten of agnosten. Misschien is de god van onze jeugd was een wraakzuchtige god die wij niet eens kunnen beginnen te overwegen in het licht van een aantal van onze gedragingen in het verleden.

<BR>

<BR>Dit is waarom we zeggen dat onze hogere macht kan worden God, zoals we begrijpen god, of onze Recovery Group, of de vrije natuur - wat dan ook. Erkenning van een hogere macht is gewoon toegeven dat we niet perfect zijn en niet alles weten. Laten we al die grandioze gevoelens gaan, te vervangen door een beetje nederigheid in plaats daarvan, en steeds bereid te luisteren naar de ideeën en adviezen van anderen. In zekere zin is het niet zozeer de erkenning van de aanwezigheid van een god als het is het besef dat we niet een.

<BR>

<BR>Spirituele discipline dient altijd meditatie, gemeenschap, en regelmatige inventarisatie van spirituele groei. Het gaat over onze relatie met de menselijke geest. Het gaat niet over iemand anders idee van een relatie die we moeten hebben met een god. Dat is religie. Hoewel religie kan een belangrijk onderdeel van ons herstel zijn, kan het niet in de plaats van spiritualiteit.

<BR>

<BR>In het werken aan onze spiritualiteit, is het belangrijk dat we de principes van ons 12-stappen programma's gebruiken. Zij geven richtlijnen voor "het vergroten van ons bewust contact met God" (zoals we begrijpen god). We hebben niet aan een bepaald beeld van, of geloof in een god ons bewuste contact te vergroten. We hebben alleen te worden bereid de mogelijkheid te erkennen van een 'hogere' macht, - bereid zijn om te experimenteren in luisteren, en het openen van onszelf aan anderen en hun ideeën.

<BR>

<BR>Veel mensen maken grapjes over het hebben van een boom als je hogere macht. De schrijver had dat soort relatie met een majestueuze boom Casurina voor bepaalde tijd. Hij gebruikte het om zich te herinneren dat hij niet was bijna net zo goed in het verzorgen van zichzelf-nog-als die mooie boom. Deed het werk? Wie weet? Op het moment van dit schrijven, hij is 20 jaar clean en sober. Iets deed.

<BR>

<BR>Rust en bezinning

<BR>

<BR>Het is belangrijk dat we ons leven structuur op een zodanige wijze dat de tijd alleen door te brengen elke dag. We moeten onze waarden te onderzoeken, en kijken in onszelf om te bepalen of ons leven in harmonie met deze waarden. Misschien kunnen we dit combineren met onze meditatie, overweegt het leven problemen en vervolgens te laten mediteren ons onderbewuste komen met een aantal antwoorden.

<BR>

<BR>Journaling

<BR>

<BR>Wij raden u aan een tijdschrift, en schrijven in het elke dag, zonder mankeren, zelfs als we alleen de datum te schrijven. Dwingen ons om onze gedachten te ordenen en zet ze op papier wist onze geest

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...