Spring naar bijdragen

Woensdag, 8 november


BamBam

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 161
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nou Joann,

Ik heb nog wel eens heimwee naar die tijd, ik heb toen echt genoten. Alleen al de muziek. Heerlijk.
Het concert in de Houtrusthallen, toen hoefde de politie nog niet in te grijpen De Beatles in Amsterdam, ik heb het allemaal mee gemaakt. Op de Dam, geslapen. Wat mijn ouders echt niet waardeerden, maar jaje wilde je los maken, van hun juk. Naar Paradiso, Doorneroosje in Nijmegen. Ik hou op wordt semtimenteel.

Ferry.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi, ik ben ook weer thuis van de teken- en schilderclub.

Exota had van die Grolsch doppen op de fles. D'r zat zoveel koolzuur in (vandaar die fantastische spoetnik, een mengsel van koffiemelk, suiker en dan Exota d'r op, schuimde als een gek) dat er spontaan enkele flessen zijn geësplodeerd. De consumentenman (Marcel van Dam) heeft dat toen in z'n programma aan de kaak gesteld en dat is funest geweest voor Exota. Is toen geïmplodeerd...
Net zoiets als Buckler dat door Joep van 't Hek om zeep is geholpen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hai allen,

Bedankt moesje. Ik heb gelezen en het is waar wat je zegt. Ik stel me nu ook niet meer afhankelijk op, maar zijn liefde is waarschijnlijk over, ook grotendeels door de drank natuurlijk. Hij vindt wel dat ik het goed doe nu en zegt ook niet dat alles aan mij ligt. Hij weet zelf ook echt niet wat hij wil, want hij blijft maar heen en weer slingeren. Toch wil ik een partner om me heen die me waardeert en respecteert en ook interesse in mij heeft en dat is bij hem weg. Hij wil nu gewoon aan zichzelf denken en ergert zich teveel aan mij. Of relatietherapie dan nog helpt, ik weet het niet................ Hij zal er dan hard aan moeten werken en ik heb niet het gevoel dat hij dat nog wil. Gelukkig neemt hij me niet alles kwalijk en ziet ook wel dat hij ook dingen fout doet. Toch heeft hij veel om me gegeven en hij houdt nu nog wel van me, maar hij is op en wil meer vrijheid en geen stress meer. Ik begrijp het wel, maar het doet pijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nog een fijne voortzetting, ik ga ook slapen. Heb het niet allemaal kunnen bijhouden vanavond, want er waren ook nog andere dingen te doen. Maar dat hoeft ook niet altijd, toch?

Morgen heb ik na mijn werk een uitje, samen bowlen en daarna steengrillen. Ik heb meerijders, dus ik drink niet. Ik ben toch weer benieuwd hoe dat zal zijn. Ik heb nu een paar keer iets dergelijks gehad, zonder te drinken, maar die uitjes waren wat massaler. Dit is in meer besloten kring, en er is al aangekondigd dat er geborreld gaat worden.
Ik moest deze week wel lachen om de voorbereidingen die dit voor sommige mensen vereiste. Het gekke is dat me dit bij vorige gelegenheden nooit opgevallen is. Zo moet de man van een collega zijn werk aanpassen, om haar 's morgens op haar werk te kunnen afzetten, zodat ze 's middags met een andere collega mee kan rijden die haar ook weer thuis afzet. En dit alles om te kunnen drinken. Wat een gedoe zeg, nou, ik zit nergens mee. En iedereen die mijn kant op moet, kan gewoon met me mee terugrijden.

Ik weet dus niet of ik morgen van de partij ben, op het forum althans.

Slaap lekker allemaal,
Anna

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hallo allemaal,

Tjonge heb ik een dorst.......
MAAR.....ik zit aan de multivitamine. (en chocolade)
Ik was weer in slaap gevallen bij de kinderen.

Jullie hebben het ook droog weten te houden zo te zien.

Tjonge Joan, 5 kinderen...dat is toch ook wel een drukke dagtaak! En hoe oud heb je ze nu?
Ik ben zelf van 1966 en had er ook wel meer willen hebben als ik jonger was begonnen, maar vindt het met 20 uur werken erbij met 2 ook zeker genoeg.

Marieke sterkte! Maak je niet te snel druk; makkelijk gezegd misschien van mij. Kan me voorstellen dat een week wachten ook de zenuwen met zich meebrengt. Hopelijk valt het allemaal mee. Zoals bambam al zei: Men lijdt het meest voor de angst die men vreest (of zoiets....weet niet of ik het helemaal goed heb,maar je begrijpt het denk ik wel)

Anna, ik ga ook idd op mijn gevoel af nu. Ik begrijp mn schoonmoeder ook wel, het zijn ook haar kleinkinderen (en ook haar zoon) waar ze zich druk om maakt. Ze wil natuurlijk dat het allemaal goed komt. En misschien kan ik hem ook wel vergeven. Neemt niet weg dat ik het een kwalijke zaak vindt, wat hij heeft gedaan. T was hier niet altijd rozengeur en manenschijn, maar ook weer niet zo slecht om er de brui aan te geven. Kansen zat....ik ben best wel flexibel, wil ook overal aan mee werken. Maar nu mag het initiatief een keer van hem komen. Ik heb altijd willen praten, allerlei voorstellen gedaan; zelf een keer met een folder van de huisarts thuisgekomen omgesprekken aan te gaan met een therapeut. Gevochten heb ik...als een leeuw. Maar deze stier is met geen mogelijkheid in beweging te krijgen.
Misschien helpt het juist, door nu niet achter hem aan te vangen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi pluim,

Ik zie je berichtje nu...ja het doet heel erg pijn. Ik weet het. En je kunt jezelf wel voor de kop slaan...had ik maar dit of had ik maar zus....heel moeilijk.
Maar je hebt nu ook laten zien dat je wel anders kunt. Zijn gevoel is afgevlakt waarschijnlijk. Misschien komt het nog weer?
Maar zorg nu in eerste instantie goed voor jezelf en zak niet weer af. Ook jij mag er zijn met alle problemen en eigenaardigheden die je hebt. Vecht voor jezelf, probeer leuke dingen te doen.

liefs

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bah moet ik op dit late tijdstip toch nog gauw wat opruimen...morgen passen mn ouders op. En ik heb morgen vroeg eerst cursus van mn werk van 9 tot 13 uur en daarna nog werken. nou hurry up maar. Ik ga in ieder geval zonder drank naar bed!

Sneeuwwitje hou vol he!?

Alle anderen, een fijne nachtrust!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, ik ga ook slapen,

Maar ik wil nog even Pluim een pluim geven, het is niet makkelijk voor je, maar je kunt je niet afhankelijk blijven opstellen, dat houdt geen mens vol. Ik vind het ook knap dat je de drank laat staan.
Als het echt zo is, dat jullie allebei nog van elkaar houden, dan is het misschien wel goed om even een rustpauze in te lassen. Liefde laat zich niet dwingen Pluim.

Moesje, Ik heb zostraks nog even bij wie is wie gekeken en toen je je hier aanmeldde, nog niet zo land geleden, leek alles nog koek en ei.
Je schreef, ik heb een lieve man enz.
Wat moet het dan ontzettend hard voor je aangekomen zijn en waarschijnlijk ook voor je schoonmoeder.
IK zou hem ook niet achterna lopen, want waarschijnlijk is hij, op dit moment, in de ban van die ander en maak je het alleen maar erger. Je hoeft jezelf toch niet bij hem te gaan kleineren, als je alles al hebt geprobeerd. Het is wat Moesje, veel sterkte en lekker slapen.


Zeeman, vaar-wel en tot morgen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja het is wat ...Marion. Net wat je zegt..ik had ook geen zin om er achteraan te lopen. In de loop van de jaren wordt je wel gehard. In mn 1e relatie was ik een labiel persoon, maar ben steeds sterker geworden. En daar ben ik trots op...ik heb altijd weer op moeten krabbelen en ben er een stuk ervarener door geworden. Wil me niet weer af laten zakken tot een zielig hoopje mens. Daarbij heb ik 2 prachtige kinderen, een lieve hond en 2 moederpoesjes en daar ga ik nu voor!

En het klopt, ik melde me hier aan op vrijdag en zaterdag kwam ik erachter. Wat in een dag je wereldje toch anders kan zijn niet dan?:huh:

Joan je hoort nog van me! slaap lekker..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Beste mensen,
Ik stop met meeschrijven op het forum.

Heb de afgelopen 3 maanden teveel meegemaakt en had gedacht dat stoppen met drinken een positievere invloed zou hebben gehad.

Ik stop niet met drinken want ik zie het positieve niet wat jullie wel blijkbaar zien
Sterkte iedereen

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...