Spring naar bijdragen

Donderdag 2 augustus 2007


CPAS

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 289
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hoi,
Ik weet ook via privémail wat er gebeurd is. Ik heb vanmorgen even gelezen, Charlie"s eerste berichtje ook, en merkte een paar uur later dat het grootste deel van het draadje weg was. Enorm verwarrend, dus ik ben blij dat ik van een van jullie uitleg gekregen heb.
Verder sluit ik me volledig bij de woorden van Ferry aan. Ik was oudjaarsavond ook een van de getuigen, en ben ergens blij nu niet 'live' getuige te zijn geweest. Maar als je weet dat er iets aan de hand is, en alle berichten zijn ineens weg, dan is dat ook niet bepaald prettig. Ik begrijp dat Tactus de berichten gewist heeft, want het zal ongetwijfeld te schokkend geweest zijn. Maar het zou beter geweest zijn als ze in de plaats daarvan een berichtje hadden geplaatst waarin duidelijk gemaakt werd dat er iets schokkends gebeurd is, en dat dat om die reden gewist is. Dan is het tenminste iets duidelijker.

Ik weet verder niet veel te zeggen. Zit sowieso al niet in mijn beste tijd van de maand op het moment, en de goede vriendin in mij (zoals Blacky zo mooi omschrijft) kan ik vandaag niet vinden. Maar dat ik nog steeds geen reden om te gaan drinken gelukkig.

Nog een goed vervolg van de avond, en veel wijsheid.

Anna

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gem ik hoop dat je toch een fijne vakantiestemming krijgt en vooral een fijne vakantie!
Alweer wakker Haddock, dat is een kort "nachtje" geweest voor je.
Tweelingbroertje Soothe, laat ik mijn kopje hier te vaak zien naar je smaak? Wel typisch dan dat ik jou hier ook zo vaak tegenkom hè? (Kun je nog tegen een grapje?)
Corinne als je er nog bent, je schreef vanmiddag "ik heb ook gevoel". Ik hoop niet dat ik je ergens mee kwetste, want dan was dat zeker niet de bedoeling.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Benthe, ach, er zijn dagen dat ik het met minder doe. En ik heb 'onties, moet koken, eten, opruimen e.d. Wie weet, knap ik straks nog 'n uiltje, kwart voor 11 weg.
Pfff, dat was wel heftig, zeg. Ik begrijp dat we nog niets weten? Kan ook haast niet anders.
En Corrine, meid, wat mij betreft heb je het prima gedaan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Anna en Ferry,

Ik was er ook bij Oud en Nieuw en we waren allemaal zwaar aangeslagen. Het is natuurlijk ook niet het eerste noch het laatste vervelende voorval hier.

Vorig jaar 2006 in mei logde ik in (ik was een dagje weg geweest) en kreeg allemaal pb's datik niet moest schrikken, heel lief. Iemand (die is gelijk verwijderd) die er prat op ging dat hij zoveel dronk (niemand van jullie kent hem nog) had in een soort scheldkannonade aan mij zich totaal uitgeleefd. Het forum werd toen nog niet zo strak gemodereerd als nu. Het was al met al bijzonder vervelend en pijnlijk.

Het nare is ook (vind ik nog steeds) dat IEDEREEN mee kan lezen of je ingelogd bent of niet, ook mensen met minder goede bedoelingen.

Terwijl we hier toch allemaal met dezelfde (goede!!) bedoeling zitten. En als Charlie in paniek geraakt is, dan moet daar over gesproken kunnen worden en moet de moderator dat doen en ons gewoon berichten wat de stand van zaken is.

Ferry heeft direkt op de zaak van Oud en Nieuw van Tactus toestemming gekregen e.e.a. op het forum uit te leggen en toe te lichten en dat vond ik een Véél betere zaak.

Maar mijn mening is even goed als een andere.

Maar die sfeer, van die gesloten gordijnen, en geroddel achter de coulissen (iedereen bericht elkaar toch via mail, telefoon en pb) is toch een slechte zaak?

We worden er maar gestresst van en onrust duurt weer daaaaaaaaagen om af te nemen. Ik kom misschien wel weer eens terug als het over is, heb hier teveel van meegemaakt, net als Anna en Ferry.

Succes allemaal en houd het droog hè.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Benthe, dat kan.
En als je bepaalde woorden, die hier gebruikt zijn intypt bij google, dan kom het daar ook te voorschijn.
Ik had hier vorig jaar verteld, dat de psych mij lexapro had voorgeschreven een vrij nieuw middel, toen ik lexapro ging googlen kwam ik bij google mijn eigen verhaal tegen, wat ik hier op het forum had geschreven.
Dat vond ik toen ook een eng idee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi mensen

Ben toch weer een beetje van de ergste schrik bekomen.
Maar ook al vond ik het wel een nare ervaring toch hoop ik gauw weer wat Charlie te horen.
Ik zou het een hele geruststelling vinden om te weten dat het een diepe wanhoops daad was en niet echt.

Ik heb vanmiddag de moderator geschreven dat ik het wel begrijp dat hij de berichtjes heeft moeten schrappen maar dat het niet mee werkt aan mijn verwerkings proces.
En dat ze hier in de toekomst op een andere manier mee om moeten gaan, maar ik heb nog geen antwoord en neem aan dat ze dat eerst gezamelijk moeten bespreken.
Maar voor Charlie lijkt het me echt beter dat ze het niet terug kan lezen en zelf ben ik daar trouwens ook heel blij om.
We hebben allen ons best gedaan en mogen trots op onszelf zijn.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik lees mee, zoals gisteren, heb ik meegelezen zonder mee te doen, maar dat helpt me óók, en zoals iemand anders hier vandaag al heeft gezegd, het is niet altijd even gemakkelijk om zo maar tussen de mails door te komen.
Bovendien denk ik dat mensen die niet gericht naar zoiets zoeken, of naar onderwerpen ivm alcohol zoeken, op dit forum zullen botsen, dus volgens mij, wie mee leest heeft van dicht of ver wel een graantje mee te pikken hier

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...