Spring naar bijdragen

Zaterdag 4 augustus 2007


Gem

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 137
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

quote:


Originally posted by:
Gemotiveerd




Haddock,


slaap lekker straks en morgen overdag vrij. Moet je dan nog 1 nacht of heb je dan een paar dagen vrij?








Hallo Gem,

ik moet nu nog tot 12 uur zondagmiddag, dan nog eens van 0 tot 8 uur op maandag, dan de hele week vrij. De week dagdienst daarop heb ik ook vrij, dus 2,5 week vakantie!
Vermaak je goed op vakantie, en hou het droog.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
houtje


Ik kan het alleen omdat ik zonder mijn eigen strenge controle geheid voor de bijl ga...... Ik heb ook een paar maanden Refusal moeten slikken hoor ik vind het nog steeds moeilijk.



Anna,
Sorry, sorry ik verwisselde je met Houtje en jullie icoontjes lijken niet eens op elkaar!

Houtje,
jij vindt dat ik hiernaar niet meer mag vragen omdat er bij de tips veel over staat. Klopt. Maar ik beleef het toch anders om de vraag aan mensen te stellen waarmee ik nu iedere dag contact heb. Dus sorry, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb, want een mening is nu sprekender voor mij dan anders.

Degenen (inclusief jijzelf) die gereageerd hebben bedankt. Ik heb besloten om er maar even vanaf te zien en op oude voet door te gaan.

Overigens ik ben klaar met strijken en het was NIET leuk. blij dat het achter de rug is.
Nu een en ander in de tassen en kratten gooien, voor zover ik het vandaag niet meer nodig heb......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Je hoeft je nergens voor te verontschuldigen, Gem, en het klopt NIET. Nieuwe mensen mogen zoveel 'oude' vragen stellen als ze willen. Wie de vraag 'oud' vindt, kan ze negeren. Of verwijzen naar een oud draadje met informatie over het onderwerp. Maar iedereen mag zoveel vragen stellen als hij wil.

Dit forum is trouwens één grote herhaling. Elk verhaal is al duizend keer verteld, omdat de meeste stoppers min of meer hetzelfde doormaken. Maar elke nieuwe stopper wil zijn eigen verhaal delen met andere nieuwe stoppers en met mensen die al wat langer droog staan. En daarvoor DIENT dit forum ook. Om je eigen verhaal te vertellen en te delen met anderen. Anders kun je het forum wel opdoeken of alleen nog als 'vraagbaak' laten bestaan. Wie iets wil weten, zoekt het maar op in oude draadjes, want alles is al verteld...

'Oude' stoppers krijgen ook ineens nieuwe inzichten die ze graag willen delen op dit forum. Daarom blijven ze schrijven. Ikzelf gebruik dit forum vooral om bepaalde dingen uit te spitten die op het eerste gezicht weinig met alcohol te maken hebben, maar die voor mij belangrijk zijn omdat ze 'gevaarlijk' zijn. En dan ben ik blij met de inzichten van iemand anders. Soms kan ik er veel mee, soms kan ik er weinig mee. Maar dat geeft ook niks.

Fran

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...