Spring naar bijdragen

Vrijdag 7 december


BamBam

Aanbevolen berichten

Goedemorgen,

naar aanleiding van m'n horoscoop kan ik het niet laten toch maar, midden in de nacht, een nieuw draadje te openen:-)

Leef en laat leven zou vandaag mijn motto moeten zijn, en hoog in m'n vaandel moeten staan. Ik wil me teveel met anderen bemoeien en dat zou ik niet moeten doen(OH?) Concentreren op mezelf zou ik beter aan doen, ik heb de handen vol aan m'n eigen dingen:D Er het beste van maken.(Tja, zit wat in)
Veel mensen bemoeien zich teveel met anderen om maar niet met zichzelf bezig te hoeven zijn. Trap niet in deze val!

Wat een wijze woorden. Ga ik es ff over nadenken:light::o:)
Oh nee, teveel denken moest ik van m'n mem aan een paard over laten he? Toch Stien.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag.
Gefelciteerd voor wie een mijlpaal heeft bereikt.

Hou het simpel; laat de eerste staan.

Alleen vandaag drink ik niet.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 338
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

haha..Bammetje.. midden in de nacht... zie tot mijn grote verbazing dat er een lotgenoot net diezelfde woorden gebruikt heeft die ik zelf zo origineel wilde gebruiken...

Ben nu dus net even klaarwakker... en vandaar ook even hier...

tja, logisch... hier is het ook stilletjes... voel me nu echt even alleen op de wereld... de koorts werkt daar aan mee... Ik zit me nu af te vragen wat het verschil is tussen een koortsig gevoel en het gevoel onder invloed te zijn... Eigenlijk weinig... Natuur geeft dus op momenten dat dat nodig blijkt te zijn, zelf aan dat je je ietwat beter mag voelen... en toch nog steeds hoofdpijn en spierpijn...

Hoe dan ook... dag 12 is vervolmaakt......

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemoggel, allemaal!

(Moest erg lachen, net, om het filmpje van Houtje...)

Hier ben ik weer, na eerst gisterenavond niet kunnen inslapen, vandaag in ruil daarvoor extra vroeg wakker.. Zo met een schok ontwaken ("er was iets verschrikkelijks aan de hand, maar wat ook weer?") en dan meteen klaar-wakker zijn.. Benthe, ik las van je trouwplannen: gefeliciteerd!

Ik ben het trouwens erg eens met wat Ziza zegt over de helende werking van het erkennen van je eigen fouten.. Ik ben daar nog niet erg geverseerd in, met name omdat ik me snel door schaamte en schuldgevoelens laat overmeesteren.. Maar ik weet wel dat het wijzen naar anderen, die verantwoordelijk zouden zijn voor jouw ellende, zinloos en zelfs destructief is..

(Jan Pierre Rawie, uit het hoofd:
Al was ze wreed, doortrapt en laf,
verwijt het de geliefde nooit
ze heeft alleen het werk voltooid
waartoe je zelf de aanzet gaf)

Maar het inzien van je tekortkomen, het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen schaduwkanten, het overwinnen van de angst verlaten te worden als die schaduwkanten open en bespreekbaar zijn, dat is nog een hele klus..

(Ik ben er goed in om als een self-fulfilling prophecy precies dat te doen, dat waar ik bang voor ben daadwerkelijk gebeurt: vluchten uit angst om verlaten te worden, wegkruipen uit vrees niet gezien te worden, etc... Heel apart, en een stevige behandeling waardig)..

Wat doet een mens op een resocialisatie afdeling, als hij niet kan slapen? Hij kijkt eens in de boekenkast, in de huiskamer.. Indrukwekkende titels staan hier: "Knutselen met je kinderen", "Het beste badmintonboek voor beginners" ("Dit boek vormt de basis om het spel te verbeteren tot op landelijk, internationaal en zelfs tot op hoger niveau" - Badmintonnen op de maan, zeg maar), "Werken als ... Chauffeur!". Maar weer terug naar bed.. Nog een uurtje proberen te slapen en dan naar Pesso Therapie!

Ik wens iedereen een fijne dag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

buenos dias abd'ers ,
hier een berichtje vanuit een stormy belgica ;-((
amaai spanje was beter hoor op alle vlaktes .
hier alles oke , straks naar den doc , en neen het gaat nog niet beter , een barstende hoofdpijn waardoor ik weinig aan de pc zit .
ziza geniet van de usa .
zo ik verlaat jullie weer tot later.
vandaag laat ik de eerste staan voila

Link naar opmerking
Deel via andere websites

RJB, wees niet zo veeleisend voor jezelf. Het lijkt wel of je naar perfectie streeft.
Ben jij er ook zo eentje die aan anderen heel veel begrip toont en medeleven, maar voor zichzelf weinig milde gevoelens koestert?
Kom, een mens doet zijn best, en perfecte mensen zijn vaak stierlijk vervelend. Geef mij maar echte mensen, met al hun nare trekjes (en heel erg leuke trekken!)
En verder wens ik je veel sterkte met de bijzonder interessante bibliotheek, waar je vast wekenlang inspiratie uit haalt. Je kunt straks nog "De Tao van RJB" gaan schrijven.

En verder doe ik vandaag met de niet-drinkers mee.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goede morgen,

Even een koffie break alvorens naar buiten te móeten want anders komt
vanavond hier niets op tafel en ben door de voorraad heen.
Móeten, want eigenlijk is het wel lekker hier met het kacheltje aan.
Bovendien moet ik langs mijn buurman, die staat de ochtend al weer
vele gaten te boren in de gevels van het huis. Tja, kerstversiering,
hartstikke gezellig maar elk jaar nieuwe gaten boren? Hij is dus wéér
zijn gaatjes kwijt ;) van vorig jaar. Nee Stien, op het puntje van
je tong bijten. Leef en laat leven toch?

Gem, gaat het met je arm? Loop er niet te lang mee door, fysio kan
een hele verbetering op leveren.

Iedereen sterkte, ik denk aan Marion, RJB, de zieken Koh, Blacky.
En zo zijn er erg veel die op het moment in een struggle zitten.
Laat die eerste staan anders is het met je nuchterheid gedaan!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Mogge... pfff.. net wakker, niks te doen.. tenminste.. geen behoefte wat te doen.. een hoofd als een baksteen, helemaal de kluts kwijt.. is het nou half tien 's avonds of is het al ochtend... even naar de gordijnen kijken.. het is ochtend.. terwijl ik toch eigenlijk zeker wist dat het avond was... nou ja...verwarring ten top.. en dat al 's morgens vroeg.. Nog steeds koortsig.. vandaar!!

Soohte en Kaia... we moeten wel een naam bedenken voor ons team.. anders blijf ik steeds maar die ene Kaaa.. welke Kaaa? ja, die Kaaa die koooo heet... O, die...
Heb de mogelijkheden net op een rijtje gezet... lijkt wel japans.. maar wat dacht je van SoKoKa...... vind ik wel passen op dit verslaafdenforum... het Sokoka-team staat al zo en zo lang droog... hihi... ben alleen benieuwd of Kaia het er mee eens zal zijn dat ze de hekke(n)sluiter vormt in dit geheel.. is natuurlijk niet letterlijk bedoeld.. we gaan gewoon gelijk op..

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Koh, lekker een douche nemen en iets tegen de koorts!
Kippensoep, bouillon op krachten blijven hé!

Gem, als je je arm niet gebruikt komen de andere spieren ook stil te liggen,
nog meer problemen denk ik dan. En bij ons duurt het altijd even alvorens
je terecht kan bij de fysio. Maar hier lezen is ook niet onaardig toch?
Geef maar geen antwoord hoor ;)

Marjo, eerste stap is Aktie?
Wel nu in rustiger vaarwater hoop ik.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

KaSKo? "Dit kasko bouwen wij geheel naar onze eigen stijl en wensen op...."
Koh, veel beterschap.

Tjongejonge, een keer in mijn leven speel ik online een spelletje mahjong, meteen een computercrash. Zeker een bericht van hogerhand: verdoe uw tijd niet met loze spelletjes.

Ik zit een beetje tegen het boodschappen doen aan te hikken. Vanmorgen met de hond er uit, gelukkig had ik hem aan de riem want op een hoek steeg hij bijna op, als een vlieger.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoe dan ook, RAF-team, van harte!

Marjo, vandaag iets minder sprankelend, dus? Een paar dagen geleden was je nog twinkle twinkle little star... Maar het kan niet altijd maar feest zijn.
Ik denk maar zo: voordat drank ooit een probleem voor me was, was ik toen ook altijd maar happy? Nee, helemaal niet. Melancholie te over.
Dus dat neem ik er nou ook maar bij. Liever een impasse met een nuchtere kop dan met een hangover van jewelste. Toch?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Delta.. het is hier een komen en gaan van allerlei loggers... ik ook zo.. was uitgelogd.. moest even een nieuw e=mail adres doorgeven... kon ik meteen niet meer inloggen... blijk je dus per e-mail een nieuwe code toegestuurd te krijgen.. haha.. voor ik dat door had....nou ja.. ik ben er weer..

Fannie, dank voor je reminder..... RAF team... gefeliciteerd.. 16 maanden???? ooohhhh ikke ook, ikke ook....... over ruim 15 maanden... hihi...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedevrijdag!

RAF team: 16 maanden!!!!! Over aanhouders die winnen gesproken....SUPER!!! Gefeliciteerd en op naar 16 maanden + 1 dag ;-)))

SOKOKA vind ik helemaal okay! Soothe & Kohtje, ik prijs me dolgelukkig in een team met twee zulke KANJERS, vandaag dag 13, still going strong!!!

*Stien: misschien moet je buurman even wachten tot het regent?

*Marjo: impasses zijn gevaarlijk! Het zijn de tegenhangers van de inspiratiedagen. Daarom vallen ze ook zo diep. "Ledigheid is des duivels oor kussen". Des Gremlins oor ook ;-))) Daarom zal ik je knopje even aanraken, want zo gemakkelijk kom je niet van jezelf af ;-) *BLEEP* Daar zat ie dus! Huphup: regen of storm, jij trotseert deze dag, pak jezelf in je nekvel, bij de lurven ende kladden en ga wat DOEN.....NU, en beloon jezelf straks met een lekkere lunch, okay?!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Pippi astma en roken.....je hebt al genoeg preken gehad vandaag denk ik.....ik ben 2 januarie met roken gestopt en zondag (ja toch Soothe? :D ) gestopt met drinken (dus niet precies tegelijk, ik was al een heel eind van het roken af, en met het aanpakken van het drinken werd het roken helemaal een ondergeschoven kindje!), als missie met mezelf (The New Me, de geheel herziene versie die het leven de moeite waard vindt om het roer volledig om te gooien, want van dat leven hebben we d'r maar één (tenminste in deze gedaante) en ik vind het ook spannender) werkt het voor mij goed om helemaal (gezien mijn onmatige aard) een beetje in de gezonde toer door te draaien. Stoppen met roken is een van de mooiste dingen die ik mezelf heb gegeven, wil er graag nog eens over verder praten, maar moet nu echt even wat gaan doen! Wel iets om over na te denken, ook al zou je niet gelijk stoppen, ja toch? Later!

Het was zondag!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...