Spring naar bijdragen

Maandag 2 juni


Aanbevolen berichten

Wat een lieve ondertiteling Carolien en ja, iedereen is welkom in onze eigen huiskamer die ik vanmiddag helemaal lekker heb gepoetst. Het kaarsje brand al en nu nog een bloemetje maar weet niet wie de vazen een beetje kwijt heeft gemaakt. Hahahah die zijn er zeker als de bliksem er vandoor.........

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 178
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Nou Aura, je reageert al, en je zet hier een soort noodkreet neer, dus reageer nou ook maar verder. En als je dat niet wil doe je het morgen. Hier een gebedje voor jou.
Ik hoop dat je de drank verder weggooit. Ik hoop dat je naar bed gaat. Als je nog op je benen kan staan, kun je even lekker douchen. Daarna hup in bed. Wat het leven jou vandaag ook heeft aangedaan, als je geslapen hebt kijk je er anders tegenaan. En morgen heb je alleen maar spijt als je nu verder gaat drinken.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Getver, het spettert al een beetje hier en het is spookachtig donker. Ook hoor ik in de verte al gerommel en word nu een tikje bang. Ben benieuwd hoe lang het duurt dat ik over de schik heen ben want dat ken ik niet van mezelf. Ik ben helemaal geen angsthaas maar denk nu wel aan wat extra inlegkruisjes.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Drup, als het onweer in de buurt komt moet je alle stekkers uit de stopcontacten halen. Dan kan de bliksem ("vuurbal") niet binnenkomen. En de ramen gesloten houden. En niet douchen tijdens het onweer.

Pffft, meer weet ik er niet geloof ik. De rest van de tips en adviezen over bliksem is voor buiten.

Ik denk aan je Drup ............. :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, Carolien, had ik ook al opgemerkt, vroeg me af hoe je dat zo vlotjes doet, die tekst veranderen.

Ja Har, begrijp het wel hoor, had vanmiddag een aanval van plaatsvervangende (misplaatste) woede omdat ik het zo aanvoelde dat jou onrecht werd aangedaan. Zoals ik reeds vertelde kwam het dicht in de buurt van wat ik meemaak, van daar. Knap dat jullie er zo sereen mee om kunnen gaan. Veel sterkte. Iemand schreef het vandaag of gisteren nog als ex-alkie moet ikleren van niet altijd in extremen te vervallen van kappen en breken met mensen als er iets voorvalt.

Ja An, ik vind het geweldig hoe je zo snel reageerde met wijze raad. Het ergste onweer is hier inmiddels voorbij. Toch geweldig dat ik me ook kan oefenen in een gezonde dosis afhankelijkheidsgevoelens van de groep. Iets wat héél nieuw is : ben altijd een lonesome cowgirl geweest.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Joanna,

Ik denk dat we hier allemaal leren om met mensen-in-het-algemeen om te gaan en nog meer leer je je eigen karakter kennen. Je kunt je hier niet verschuilen achter een uiterlijk, kleding of een make-upje. Hier komen jouw eigen reakties naar voren en dat is in het begin best even slikken ...........

Moet ook zeggen dat - naarmate je beter met mensen leert omgaan - je bemerkt dat je zelf milder wordt. Ook in het echte leven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hihihi Floortje die grapjas kwam dwars door het huis heen dus er helpt niets aan een raam dicht te doen. Heb wel wat losgemaakt hiermee want toen ik aan de buren vroeg hoe het hun vergaan was wist binnen de kortste keren de hele buurt het en diverse zijn al komen kijken. Ook hier is er veel belangstelling geweest en dat vond ik erg lief maar ja zo'n verhaal hoor je ook niet vaak geloof ik nu. Ben al lang blij dat ik geloofd werd en niet voor gek verklaard zoals ik dat mezelf in de eerste instantie wel deed. Het fenomeen bestaat echt maar je hoort het niet vaak. Nou dan heb ik ook eens een nieuwtje te vertellen gehad. Wilde maar dat we Aura konden helpen das nu belangrijker als die ballen van mij. Drupje overdrijft hoor want het was er maar een maar dat een bal zo'n indruk op me kon maken hahahah

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Tis goed hoor Joanne ;)

Aura, komop meid laat het los. Schaam je niet, daar is een alcie nog nooit beter van geworden maar STOP nu met drinken, alleen NU telt, dit moment! Wat ook de reden is, je hebt er NIETS aan om te drinken; maakt het alleen maar erger.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja idd het AA-gebed, zat laatst nog op de eerste zin te zoeken.

Ja idd ex-alkies bestaan niet maar er zijn er die ADB willen worden, een nederige poging ondernemen met vallen en opstaan, dat bedoel ik eigenlijk met ex-alcies. Ik was was de voorbije weken een beetje samen aan het studeren met een meid die van jongsaf drinkt. Vertelde dat haar moeder haar drank geeft bij examens. We probeerden samen een studeerschema op te stellen. Maar zij heeft mij een paar keer héél erg doen schrikken omdat ze plotsklaps zo veranderde van planning. Ik ben er dus mee gestopt. Want ik kan het momenteel niet aan om met iemand om te gaan die de drank loopt te promoten maar wel klaagt dat haar geheugen niet OK is. Dat heb ik toch van bij de AA geleerd van deze mensen los te laten omdat het eigenlijk voor mezelf gevaarlijk is.

Sorry, ik zie niet hoe ik bij mijn profiel moet komen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Moooi Caro, sweet dreams :present:

Tis wat Drup, je hebt nogal wat meegemaakt zeg....bliksems!! Nog bedankt voor je compliment; heb je mij trouwens een pb'tje gestuurd, want je zei dat ik de boodschap alleen kon lezen...Heb niets ontvangen hoor :huh:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja profiel dus wel gevonden : ik moet nu ook niet overdrijven met mijn hulpeloosheid. Heb het even aangepast om mijn verjaardag goed door te komen, vind ik niet zo leuk meer. En dan nog wel dag voor examen en met buikpijn omdat jww. Maar er zijn ergere dingen.

Veel sterkte aan wie het moeilijk heeft nu.:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...