Spring naar bijdragen

zaterdag 10 oktober 2009


ferry

Aanbevolen berichten

Dat was Druppeltje, Bolletje. Ik ben ook erg benieuwd.
Of het allemaal goed is gegaan met de eucalyptusgeuren en snotneuzen en....
Haha, moet ik meteen denken aan die heks van ik weet niet meer welk stripverhaal, Eucalypta. Was die nou van de smurfen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 220
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hallo allemaal. Kom even melden dat ik weer thuis ben. Iedereen die voor me geduimd heeft reuzebedankt maar ik vrees dat het niet geholpen heeft. Tjonge wat een moeilijk examen zeg. 3 x 50 vragen anatomie, fysiologie en sportmassage (massage, ehbso, tapen en bandageren en functietesten). Moeilijke stof en moeilijk om de hele tijd geconcentreerd te blijven en goed te lezen. Maar goed it's out of my hands now. Binnen 3 weken uitslag.

Verder iedereen een fijne, drankvrije, dag gehad? Moet eerlijk zeggen dat als er nu een groot glas voor mijn neus zou staan.. maar gelukkig niets in huis.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Isa, nog maar een paar jaar geleden zou ik zijn gaan swingen in een of ander ondergronds hol in Rotterdam.
Maar dat ze nu tegen je zeggen, bankhangen met je mannetje, dat is wel wrang zeg.

Ben je alweer terug van Will, AR? Of zomaar even ontsnapt?
Fijn dat je een leuke dag hebt gehad.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hermie dat kan ik me heel goed voorstellen hoor dat, na zo'n spannende dag een borrel er goed in zou glijden. Heel fijn dat je die niet in huis hebt. Nu kun je nuchter op de dag terug kijken. Hopelijk gaan die drie weken gauw voorbij voor je want dat zal toch een spannende tijd worden.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Alberto ooit van Poule du Bresse gehoord. Franse kip. Hier in nederland bijna niet aan te komen. Is de rolls roys onder de kippen. Moet je daar eens een stukje van eten. De fransen beschermen die kippen en ooit heeft iemand wat eieren gejat en zodoende heb ik dus de Bresse hoen. Dat is pas smikkelen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Bolletje, ik heb drie Barnevelders (kippen dus). Wat is er zo speciaal aan Bresse-kippen? De eitjes toch hoop ik, niet dat je ze de nek omdraait.
Meid ik heb zat dingen gedaan vandaag, maar nu gewoon even zin om niks te doen, of tenminste te praten op het forum.

Hermie, lekker zeg, aardbeien met slagroom. En met de uitslag van je examen komt het vast goed. Ik heb het ook gehaald met twintig jaar drank achter mijn kiezen, dus jou moet het zeker wel lukken.
Voorlopig profiteert alleen mijn echtgenoot er nog maar van, hihi.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Vie De kip opzich is zo speciaal. Als het een klaroen is (gecastereerde haan) kan hij wel tot 3 kg. schoon aan de haak wegen. Alleen in een goed restaurant kun je ze bestellen en je betaald je scheel aan een stukje vlees. De smaak van de eieren wordt grotendeels bepaald door het eten dat de dieren krijgen. In frankrijk lopen ze los dus eten wormpjes en andere insecten. Nu kunnen ze dat hier ook hoor op 600 vierkante meter. Ik heb drie kippen en een haan. En Sepke (brabants woord voor dropje) omdat ze zwart is. Ze is net zo groot als een duif maar vaak broeds. Dan zit ze op vijf kanjers van eieren. Erg leuk om te zien. Moet ze iedere dag twee keer van haar nest afhalen anders eet ze niet. Geef ze ff een lekkere knuffel en dan is het weer goed.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Wat mijn gevoel is Dar? Tja, sommige vragen weet je gewoon en bij anderen had ik zoiets van: 1. wat is dat en 2 waar in het lichaam bevindt zich dat? Da's niet goed en wordt dan dus gewoon gokken. Napraten over wat heb jij daar en daar ingevuld heb ik nooit gedaan. Veranderen kan toch niet meer. Dit was echt solo ja. En als ik dit niet haal mag ik niet op voor praktijkexamen en ligt alles een half jaar stil. Punt is gewoon dat ik veel te laat echt serieus ben gaan studeren. Maar wie weet misschien was het vandaag toch nationale dombo-dag;)

Maar ga nu echt afsluiten, ben moe (vooral geestelijk).

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi allemaal, het lukt me gewoon niet om eerst alles bij te lezen, dus ik val gewoon binnen.

Ik lees wel dat Corinne het moeilijk heeft of had?? Je hebt toch refusal nu??

Hier gaat alles goed, maar ook niet vanzelf.
EN ik ben aan het solliciteren, wat voor mijn doen niet niks is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Shiva, Als je dit leest zal het hoogstwaarschijnlijk al weer morgen zijn en je je roes uit geslapen hebben. Probeer jezelf geen schuldgevoelens aan te praten, dan doe je jezelf nog meer geweld aan. iedereen van ons kan dat overkomen. Hoe je kunt stoppen? Gewoon door het te doen maar we weten allemaal dat dat juist het moeilijkst is. Dat je niets meer wilt voelen betekent dat je overloopt met een hoop rotgevoelens die je niet kwijt raakt. Dan wordt het een chaos in je bol en heb je het gevoel gek te worden. Ik vergelijk het altijd met een vuilniszak die iedereen met zich mee draagt. Sommigen kunnen door een of andere reden deze zak niet legen, met het gevolg dat je probeerd kost wat kost die zak vol te proppen. Eens zal hij gaan barsten en komen er een hoop onverwerkte gevoelens los, waar je geen vat meer op hebt. Dat is erg beangstigend. Heb je al eens hulp gezocht bij iemand die daarin gespecialiseerd is. Een psychotherapeut. Als je daar aan zou denken kun je vragen of het onder psychotherapie kan vallen dan hoef je zelf niets te betalen voor de behandelingen. Maar ga er iets aan laten doen meid. Ik voel een hopeloos iemand die op het punt staat er onderdoor te gaan. Hopelijk heb ik het mis.
Mocht je morgen de moed op kunnen brengen laat dan ff horen hoe het met je gaat.
Heel veel kracht en sterkte.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Shiva je hebt het moeilijk.
Stoppen is simpel, namelijk gewoon stoppen.
Je leven anders inrichten is nog eens wat anders, en niet gering!
Ik hoop dat we je morgen nuchter mogen lezen.

Wat mij betreft, en dit is in het algemeen, ik krijg energie van het forum, maar ik stop er ook wat in.
Er zijn veel mensen geweest die zomaar even kwamen binnenvallen, en aan wie je tijd en iets van jezelf geeft.
En dat geeft allemaal niet, maar ik merk wel dat ik wat aarzelend word in het reageren.
Ik ben geen bodemloos putje vol energie.
Ik wil graag dat iedereen ADB blijft, maar ik heb zelf ook wel eens steun nodig.

En dat krijg ik ook wel van zomaar mee-lezen, hoe iedereen op elkaar reageert en ook de direkte steun. Maar vind het best moeilijk als iemand al diep in de drank zit.
Nou, uit mijn hart geschreven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...