Spring naar bijdragen

dinsdag 29 december 2009


lady jane

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 426
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bolletje ja bang voor vuurwerk, zie beren op de weg.
Hier gaan de kinderen oudjaarsdag met melkbussen schieten mag niet meer met deksel maar met een bal maar vindt het zo eng en ben blij dat het weer voorbij is. Dat is een traditie hier.

Siervuurwerk vindt ik erg mooi dan sta ik te kijken en zeg ohhhhhhhhhhhh , ahhhhhhhhhhhhh, maar zelf afsteken neeeeeeeeeeee haha.

Isa super , dat je met een stel gaat. Lijkt mij wel heel erg gezellig en iederen gaat voor het zelfde dus voel je de kou denk ik ook niet zo. Wie weet zie ik je de volgende dag in de telegraaf . hi hi. En wordt je vanzelf fotomodel net zoals dat meisje van vorig jaar met haar unoxmuts . Leukkkkkkkkkkkkk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal !

Pfffff .... ik heb een soort prikogen van die centrale vervarming ... denk ik .... vandaag ga ik hulp nodig hebben want vanaf 18.00 gaan de Sirenes aan een concert beginnen .... ik moet heel sterk in mijn schoenen blijven staan om water of ranja of weetikveel te bestellen ..... eigenlijk moet ik afzeggen .... grrrrr, maar dat kan niet ..... wie heeft een gouden tip .... de vraag is : hoe moet ik mijn vaste plan om NIET aan de wijn te gaan vanavond waarmaken .... mijn winst ? de trots van morgen ... mijn verlies ? grrr nam ik mezelf maar eens wat meer bloed en serieuzer ....

dit is het einde van mijn vraag en ochtendoverpeinzing ....

Hi Sanne1962, long time no see, Hi Bol, AR salve, Jane hi weer in de sauna ( met je PC ), Theemust HI , VM ligt nog te knorren ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag allemaal,

Kerst voorbij en oudjaar on the way....

Het is hier wel leuk geweest, moe, moe, maar hulp van man en kinders, ze vinden me zo ontzettend knap. Ik ervaar dat anders maar alleeeee.

Tijdens de kerstdagen heb ik even op het forum geneusd maar eerlijk gezegd ben ik wel geschrokken.
Wat een onvrede en gekissebis. Ik ga er maar vanuit dat het kwam omdat het voor velen een wat mindere kerst was, iets wat ik me goed kan voorstellen.

Nog een paar dagen en dan is alles weer "gewoon" en kunnen we fris tegen een brandschoon 2010 aankijken.

Ik heb de laatste dagen een beetje bijgelezen en wat ik las heeft mij doen besluiten niet meer zo vaak op het forum te komen. Ik wordt verdrietig en boos als ik sommige postings lees met als zeer onbehouwen en onfatsoenlijke en vernederende opmerking van the dat bolletje eens een woordenboek moet gaan aanschaffen. Hoewel niet aan mijn adres gericht, ze grieven mij persoonlijk en van zulke berichten wens ik verschoond te blijven.

Hele goede, verhelderende en open verhalen gelezen van o.a. Dhendro en Coco en nog van diverse anderen mijn dank daarvoor.

Ik ga vandaag mijn 26e AV dag in en het gaat erg goed. Eerlijk gezegd heb ik er geen enkele moeite meer mee.
Nu lijkt het dat het bij mij vanzelf gaat maar ik denk dat ik "mijn" strijd de afgelopen jaren al heb gehad toen ik dagelijks de hele dag in gevecht was met mezelf en de alcohol. Dit laatste verneem ik ook wel van anderen hier.
Mijn besluit staat erg vast: ALCOHOLVRIJ door mijn verdere leven.
Ik blijf wel alert, er kunnen best nog valkuilen komen, die moet ik leren kennen en pareren.
Daar schrijft o.a. Dhendro zo mooi over.

Voor een ieder die de moeite nam om mij te lezen en te helpen: dank en vooral: HET GAAT JULLIE GOED.

Ik kom af en toe nog wel kijken en dan zal ik me melden.

Heel veel geluk en een droge jaarwisseling...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve Geertje. Ik hoop wel dat we je nog regelmatig zien meid. Je hoort er gewoon bij. Heb altijd moeite als ik zulk soort berichtjes lees.
W.b de opmerking van Thé, ja die kwam wat hard aan maar van de andere kant heeft ze de laatste tijd veel te verwerken gehad, en ik heb daar dan ook alle begrip voor meid. Ik ben van nature heel tolerant en Thé is ook maar een mens. Als haar op dat moment zo'n bericht op lucht, heeft ze toch iets bereikt en dat is belangrijk.
Maar blijf komen, we hebben veel aan jouw berichten en je hoort toch bij ons forum.:huh::heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...