Spring naar bijdragen

01 april 2010


Frans

Aanbevolen berichten

Poehh, ik heb een erg sombere dag vandaag. Rook-stop is maar deels gelukt. Ook meerdere sigarettentrekken zijn roken ja toch? Blehh.
Morgen opnieuw beginnen....

Ik sluit wel af nu; heb nog een stom klusje te doen en wil dan naar het zesde zintuig kijken.
En... maar weer vroeg naar bed.


Als ik slaap dan rook ik niet!!:D

trusten straks voor allen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 383
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Klopt Wing, ik zit allemaal foto's van mijn schatje te bekijken (en dat zijn er nogal wat) en kan gewoon niet kiezen. Denk dat ik het dit weekend met mijn dochter ga doen. Kinderen zijn toch impulsiever wat dat betreft, maar het komt eraan.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo ff een beetje bij gelezen
ik ben aan het oefenen om niet meer alles te lezen
want het wordt me een beetje te dol anders.
Em, zoals ik de hele kommotie las dan was jij wel de aanleiding
maar zeker niet de oorzaak van de woordenwisseling.
En dat is vaak zo natuurlijk, aanleidingen zijn zelden oorzaken en
oorzaken zitten vaak veel dieper dan hier op het forum eruit komt.
Tijd om een streep te trekken en ieder mag zelf kijken wat hij/zij ervan heeft geleerd.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Wing daarom ben ik ook zo ijverig aan het poetsen geweest hier, ik wil de tuin in.
Maar morgen heb ik eerst nog was weg te werken, een stapel daar kun jij niet overheen kijken.
Boodschappen moeten nog in huis en ik had de bovenverdieping nog willen doen.
Dat laatste doe ik volgende week wel en dan neem ik mijn lappie mee naar boven, kunnen jullie me weer helpen....hahahah

Het leek me ook zo leuk om naar Callantsoog te gaan en een strandwandeling te maken. Ik hoop eigenlijk dat het maandag stralend weer is en we het dan gaan doen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben hiero!
kon het toch weer niet laten bij te lezen
wil dan toch weer snappen hoe dingen ontstaan.

Drup, houd je taai het, zoveel zegen van boven
is niet leuk. Hoop dat de verzekering goed voor je zorgt.
Heb 3 x overstroming gehad via een lemen muur
de leem werd een modderlava dwars door mijn keukenkastjes.
Misschien goed om een vriendin bij je te hebben op het moment dat de verzekering komt kijken
want ze proberen zich al gauw er van af te maken, ik ben daar ook in gestonken en mijn
keukenkastjes kreeg ik wel schoon, maar de MDR was gebarsten en na het indrogen gebobbeld, kastjes sluiten niet meer en het mooie is er af. De verzekering betaalde alleen 1 x loodgieterskosten en het aansmeren van de lemen muur. Goed oppassen dus! En sterkte natuurlijk.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Welterusten,

Hoop dat iedereen goed slaapt, morgen een nieuwe dag, een nieuwe kans.

Drup hou het zelf droog ondanks alle natte ellende en probeer uit te rusten.

Vie en BamBam, twee zulke lieve en behulpzame mensen, dit kan niet de bedoeling zijn, morgen weer samen verder? We hebben elkaar nodig...

Harry

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Lieve mensen ik denk dat ik het buiten natter heb als binnen deze keer. Nee is niet waar want het is me nat in huis hahaha. Wat een chaos hier. Ging ik heel woest maar een salade klaarmaken en ja hoor brak een tand op een zonnebloempit. Doet geen pijn maar in mijn hart wel dubbel want houd het nou nooit eens op? Ff tv gekeken en doggy uitgelaten maar natuurlijk bakken uit de hel (kan dat geen hemel meer noemen). Waaide flink dus paraplu ook naar de @ en weer zeiknat. Begin ik daar weer te schelden tegen mijn overleden man dat hij me er zo alleen voor laat staan. Een kennisje hoorde en zag dat dus wist wel weer hoe laat het was met me dus die riep snel M kom ff een borreltje drinken gggggggggrrrrrrrr.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het sijpelt overal door de huiskamer, keuken en waar het nog verder uit gaat komen volgens de loodgieter. Geen houden aan maar word er gek van. Emmertjes helpen niet meer en bidden ook niet. De lekkage is gestopt maar was zo enorm dat het nu langzaam via het plafond naar beneden komt. Zie steeds meer lekkageplekken, word er paranoia van. Schade in badkamer, hal en trap wilde ik niet meer zien want daar stroomde het met bakken overheen. Ben erg sterk maar eens ben ik ook gesloopt en dat moment heb ik nu bereikt. Kan nu alleen nog maar jammeren dat ik wilde dat het @#$$% jenever mag lekken als het dan toch moet hahaha.

Sorry, ben erg wanhopig want zo verkoop ik die hut nooit en de gremlins vreten me op.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zo, nog ff dan:)
Heb nog es wat liggen nadenken, gesproken met mn skatje.

Dar vraagt me waarom ik zo fel ben. Moest ik nog ff over nadenken.
Ben ik fel. Em ervoer me als hard vandaag. Is het hard wat ik schrijf of ben ik duidelijk? En komt het hard aan/over? Het gaat me nu niet inhoudelijk over wat ik schreef maar over hoe iets overkomt. Iets kan hard aankomen. Zaak is dat ik dan wel ga kijken naar wat het met me doet. Wat raakt me, waarom, hoe kan ik erop reageren en hoe wil ik dat, hoe bereik ik dat.

Als iemand schrijft dat ik niet weet waar ik over praat en mn mond moet gaan spoelen reageer ik fel. Ja, dat mag je zo zeggen. Is dat erg. Nee, in mijn optiek niet. Heeft dat te maken dat ik nu niet zo lekker in mn vel zit? Nee, ook niet. Als ik in de hoek word gezet, mn mond moet gaan spoelen en daarop reageer door te zeggen dat ik het niet helpend en ondersteunend vind denk ik dat ik dat kan zeggen. Daar heb ik geen moederator voor nodig. Als ik vervolgens een pb krijg waarin me gezegd word dat ik Heilige Bambam ben:o, niet tegen kritiek kan en me als een klein kind opstel reageer ik weer fel. Mag dat. Kan me niet schelen, dat doe ik dan. Heeft dat te maken met slecht in mn vel zitten. Nee. Als er dan geschreven word dat iemand geen olie op het vuur wil gooien maar me wel zo een pb stuurt en dat ik iemand zwart zit te maken, tja, dan heb je me en reageer ik furieus. Ik ben geen leugenaar, nooit geweest ook. Als je me van repliek dient denk ik daar heus over na en kom erop terug als ik fout ben geweest. Dat weet ook bijna iedereen die hier al wat langer schrijft.

Wat raakt me dan zo? En wat gebeurd er?

Wat het me oplevert is wel dat ik na ga denken over wt er gebeurd. Zoals ik al eerder schreef appeleert het aan iets ouds, heel ouds. En dat is de winst. Mn eerste gevoel van onrecht is van toen ik vier jaar was, VIER. En ik kan je de situatie nog uittekenen. Dus daar ligt nog wel iets, zoveel is wel zeker.

Daarnaast wil ik bevestiging, veel bevestiging. Ook dat is iets ouds. Het is leuk, leerzaam om te kijken naar patronen. Soms ook pijnlijk en rot en dan ontwijk ik het. En op die manier probeer ik eerlijk te zijn, oprecht te onderzoeken wat mn motieven zijn. En nee, het lukt me niet altijd om oprecht te zijn, ik hou mezelf ook nog vaak voor de gek. Maar dat ik weet hoe iets kan werken en daar over schrijf wil niet zeggen dat ik alles zelf ook al onder de knie dien te hebben. Ik ben niet Heilig:-) niet perfect, soms ongeduldig maar dat mag ik ook zijn.
Dus, nou ja, het is al laat, ik hou er over op. Voor nu dan he:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

BB ik weet ook niet wat het is maar gebeurd toch best vaak. Het zijn mn de mensen die hier al langer zijn die elkaar in de haren vliegen. Kennen we elkaar beter? Gaan we makkelijker met elkaar om? Durven we daardoor dingen makkelijker ter zeggen? Denken we geen ondersteuning meer nodig te hebben want we lijken zo sterk? Maken we ons te druk om mensen die hier net zijn en vergeten we onze strijd of doen stoer? Competitiestrijd hoe lang we droog staan maar vraag niet hoe? Weet het niet hoor maar denk ik nu ff aan en is me opgevallen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goh BB wat knap van je dat je o naar jezelf kunt kijken.
Het is iets ouds van je schrijf je en ook ik heb veel oud zeer, heel heel heel veel.
Dat van die oneerlijkheid is nog niet zo oud. Dat raakte me omdat ik als alcoholist zo verschrikkelijk veel gelogen heb.
Mijn dierbaren zeiden ook altijd, dat was het ergste wat ze in mij zagen. Ik, die altijd eerlijk was, tegen de kinderen zei, je mag vanalles uitspoken en ontdekken, als je maar eerlijk bent.
Totale verwarring was er bij mijn familie hierdoor.
Daarom raakte het me zo. Omdat ik niet meer liegen wil, weer eerlijk wil zijn.
Rotdrank, wat heb ik toch gedaan.
Nah ja tis beurt. verder.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...