Spring naar bijdragen

Vrijdag 29 oktober 2010


Yvonne

Aanbevolen berichten

Bethanie, als ik het zo lees ben jij een verwaarloosd kind geweest. Als dat inderdaad zo is, is dat vreselijk voor je. Het heeft je veranderd als kind en zo groei je verder ook op. Gevoelig voor verslaving zijn de meeste kinderen die in een ware hel groot gebracht zijn. Heel knap van je, dat je hier bent en je alcohol wil minderen of stoppen. Ik hoop dat je nog veel liefde krijgt in je leven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 428
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Zo kijk ik nu ook terug op dat voorval Jet. Heb het gevoel dat ik voor het gedoe inderdaad niet helder gezien heb, wat er toch al die tijd al wel zichtbaar was.
Ik bedoel: ik had het eerder moeten herkennen. En deed dat ook wel. Ik zag wel wat er mis was maar schoffelde het onder het tapijt.
Vraag is: waarom deed ik dat? Waarom stelde ik mezelf daar niet wat kritischer vragen over?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by:
igor

Mupke lepeltjelepelt met K&B
:D



Heerlijk toch? ik doe altijd lepeltje-lepeltje met één van de poezen. 't Is maar net wie van beide het eerste is. Ze verdragen elkaar nl. maar slecht dus beide samen gaat niet. Wel jammer.


Lekker warm he? :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Heel erg zelfs......
Maar hij heeft me verzekerd dat hij niet gaat slapen als hij hier is de komende dagen. Hij wil er zelfs een dag aan vast plakken, dat is wel erg leuk en zegt wel wat :)
Ik ga een extra bedje maken, en als hij begint te ronken duik ik lekker het andere bedje in. Smorgens vroeg kruip ik weer bij hem. Hij vindt het maar raar, heeft nog nooit een vriendin horen klagen over zn gesnurk en nog nooit heeft hij bij een dame geslapen die dan appart ging slapen, hihihi
Tsja, ik verzin het ook niet he, en ja Jane, ik vergeef het hem, zeker weten. Slapen doe ik toch al niet of nauwelijks dus dan liever wakker liggen naast een snurkende prins haha

quote:


Originally posted by:
jetset

grrrr




maar die prins van haar snurkt.....
:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...