Spring naar bijdragen

Vrijdag 28 januari


Yvonne

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 243
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hai Muffin, 19e dag goed hoor!!
Wel vervelend van je moeder en het zou inderdaad voor haar wel prettig en fijn zijn als ze haar laatste dagen nog thuis kan zijn in veilige omgeving.
Sterkte ermee, denk aan je!

quote:


Originally posted by:
Muffin

hello Shaire & Snoepje, ook voor mij dag 19, proficiat aan ons allen ...




Paar dagen afwezig geweest, zat in hoge noorden voor 't werk. Gisteravond laat versneld terug gekomen, moedertje van 83 heeft hartstilstand gehad. Gelukkig (alhoewel...) verbleef ze bij mijn zus en schoonbroer die beide arts zijn, zij hebben haar kunnen reanimeren tot de ambulance er was.




Ligt nu in hospitaal (in De Panne, 2 uur rijden hiervandaan), mijn zus heeft me uitgelegd dat het hart volledig versleten is en het nu nog kwestie van dagen/weken is voor dat het vermoeide hartje waarschijnlijk definitief zal stoppen met kloppen. Vertrek seffens naar De Panne en blijf er waarschijnlijk tot zondag avond want moet maandag terug naar Zweden.




Ik weet dat het raar klinkt maar misschien had het beter geweest dat mijn moeke nu rustig had ingeslapen. Ze weet wat er aan de hand is en ik vrees dat het niet prettig is voor haar om bang te liggen afwachten. Langs de andere kant kan er nu "gewoon" en in alle sereniteit afscheid genomen worden door kinderen, kleinkinderen en zelfs een ganse "meute" achterkleinkinderen. Ik hoop alleen dat ze nog terug naar huis kan (in dit geval bij mijn jongste zus) en daar haar laatste weken in familiekring kan doorbrengen.




Liefs aan iedereen en ik doe in ieder geval mee aan een nieuw weekendpact !! Muffin

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Muffin, sterkte met je moeder! Ook al is ze nog zo oud, het is erg moeilijk om 1 van je ouders ziek te zien of erger. Je weet dat het er aan zit te komen wanneer je ouders ouder worden, maar eigenlijk wil je er als kind nooit aan. Het idee alleen al dat je ooit geen ouders meer zult hebben:o Hoop dat jullie de tijd krijgen om op een goede manier afscheid van elkaar te nemen, sterkte!:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Zonet nog eens de dag van gisteren doorgelezen en vandaag ga ik echt proberen om mijn lijst online te gaan invullen over wat ik ga doen in een restaurant bijvoorbeeld.
Op de een of andere manier kon ik me er niet toe zetten, ondanks alle goeie tips en tops!
Ik heb me voorgenomen om inderdaad maar geen druppel meer te gaan drinken maar als ik het opschrijf vind ik het zo definitief en voor mezelf moet ik me daar dan ook echt aan houden.

Heb er zelfs vanacht nog aan liggen denken, de fles die ik vorige week van een client heb gekregen ga ik aan mijn beste vriendin geven, was eerst van plan om die 12 maart te openen omdat ik dan mijn nieuwe jaar ga vieren................ach, kan met sinas of bitter lemon natuurlijk ook!

Ga even mijn klusbroek aantrekken, straks de verwarmingsman rond 10en.
Rollaterrrrrrrrrrrrrr :rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Igor daar hebben ze gewoon heel erg poe aan hoor. Dat heb ik ze al ooit gevraagd, maar de mentaliteit vandaag de dag is heel anders dan vroeger. Toen deed je wat er je opgedragen werd, nu staan ze je gewoon uit te lachen en doen toch waar ze zelf zin in hebben. Uitzonderingen daargelaten.

Muffin wat erg voor je joh. Een moeder is nooit te vervangen. Vreselijk. Ik hoop dat ze gauw rust heeft.
Wel onzettend fijn dat iedereen afscheid heeft kunnen nemen. Ja en ze sterft als ze er echt zelf helemaal aan toe is.
Hopelijk heeft ze geen pijn.
Sterkte kerel.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ik ben er weer vandoor. Hoef de kinderen niet naar school te fietsen, dat doet vriendlief vandaag. Maar ga nu ff een ontbijtje happen en dan richting werk...

Shahire: Ik had gisterenavond zelf een etentje in een restaurant. Iedereen zal aan de wijn en ik aan de Bitter Lemon. Echt...ik had niet het gevoel dat ik iets miste! Het voelde of ik iets had losgelaten dat ik niet meer nodig heb in mijn leven. Ik zal niet zeggen dat het altijd zo zal voelen (al zou ik dat niet erg vinden), maar gisteren was ik er blij mee!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

quote:


Originally posted by: Shahire

Op de een of andere manier kon ik me er niet toe zetten, ondanks alle goeie tips en tops!

Ik heb me voorgenomen om inderdaad maar geen druppel meer te gaan drinken maar als ik het opschrijf vind ik het zo definitief en voor mezelf moet ik me daar dan ook echt aan houden.


Shahire, het is ook niet verstandig om al zo ver vooruit te gaan denken, daar word je alleen maar moedeloos van.
Ikzelf heb nooit zo ver vooruit gedacht. toen ik hier kwam dacht ik, ik kijk wel waar het schip strand, en helemaal niet met het idee, ik drink nooit meer.
Ben inmiddels één jaar droog en zal nog niet gaan denken, nooit meer. Omdat ik niet in de toekomst kan kijken. voor hetzelfde geld krijg ik een heel zwak moment en ga weer drinken.
Wat ik wel weet is dat het nooit meer zo zal worden zoals het geweest is en daar houd ik me aan vast. Ik heb toch een hele hoop geleerd hier en dat is belangrijker voor mij dan te kijken naar de toekomst en of ik nog een keer zal doorzakken. Belangrijker voor mij is dat ik weet wat alcohol bij mij aanricht. :)
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allemaal :D

Martens en Ronald : Gefeliciteerd !!! :musicnote::heart::sun::present:;):musicnote::heart::sun::rose:musicnote::heart::sun::present:;);;):musicnote::heart::sun::present:;):musicnote::heart::sun::present:;):musicnote::heart::sun::present:;):musicnote::heart::sun::present:;):musicnote::heart::sun::present:;)

Muffin ; Sterkte met je moeder !!! Goed dat je nu niet drinkt !!! :sun:


Zo, en nu een bakkie koffie en een peukie, kids net de deur uit.
Om 10 uur bellen met werk/bazin en om 13 uur afspraak met psych.
Even kijken wat ik kan met de medicatie die ik van hem heb gekregen.
Blijf duidelig en schokkerig in bewegingen. Lijk af en toe wel een robot.
"High" gevoel bevalt me niks...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemorgen allen.

Martens en Ronald: van harte gefeliciteerd!!! :present::musicnote::present::musicnote::present::musicnote::present::musicnote:

Muffin: heel erg veel sterkte gewenst man, fijn dat jullie zo'n grote familiekring hebben en allemaal om haar heen staan. Het zal geen makkelijke tijd worden nu maar samen komen jullie er door. Ren jezelf niet voorbij hé? Ook even stilstaan bij je gevoel zo nu en dan is niet verkeerd. Voor je het weet komt de drankduivel om de hoek geslopen...........(sprak opoe uit ervaring).

Bol: fijne dag op de DA, doe je ding , trek je het grut niet teveel aan, kijk maar naar de beestenboel.
Dank nog voor gisteren; mag ik vandaag ook nog komen schuilen?

Blondie: klinkt goed, je hebt veel steun van de groep, mooi. Hoop dat de psych iets anders voor je gaat bedenken vanmiddag want zo is niet vol te houden joh.

Tom blijft maar goed gaan, super.
Snoepje en Shahire ook.
En al die andere vechters: jullie zijn allemaal echte kanjers hoor!

:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...