Spring naar bijdragen

Maandag 2 mei


Aanbevolen berichten

Oké Lenie, ja het zou kunnen zijn dat het dan te maken heeft met afkicken. Ik geloof dat dat meestal een week duurt. Dan heb je geen lichamelijke afkickverschijnselen meer maar dat weet ik niet helemaal zeker.
Ja en verder is het weer toch ook een stukje omgeslagen, we staan nog niet in de zomerstand. Vorige week was het 26 gr. en nu haalt het het nog maar net de 17 gr.
Maar pak een lekkere warme douche en maak een kruik, kruip lekker op de bank met een deken, als je dat kunt. Verwen jezelf want je bent toch bezig met een flinke job nu je de alcohol aan wilt pakken. Dat vreet energie, die je anders in je lichaam zou kunnen steken om het warm te houden.;)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 175
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Borrie als je kwaad wordt op trek wat doe je dan??? ga je mopperen op iedereen die in je buurt komt? of slaan, krabben , bijten, spugen ?????

en waarom je niet mocht drinken? omdat je zonder alcohol veel wijzer overkomt, je bent het waard om nuchter door het leven te gaan, je hoeft je zelf niet de vernieling in te helpen. niemand heeft er wat aan. en alcohol is te duur. alcohol is niet lekker denk denk denk denk je bent veel leuker zonder alcohol, je hebt vast geen zin om nog een keer de detox in te gaan...........nog meer?

ben je klaar met de opname bor of heb je een paar dagen verlof?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag iedereen.

Nee Lenie, zou geen verband mogen hebben met alcohol.

Je lichaam is immers volledig ontwend na 5 dagen. Na 20 dagen heb ik ook de ervaring dat er een 'klik' komt. Een soort psychische ontnuchtering. Zou persoonlijk kunnen zijn.

Alles goed hier. Vanavond boekjes lezen. Soep maken. En veel uitkijken naar de volgende dagen.

Het plan is:
- 5 kilo vermageren.
- Flat laten glimmen (is nu een stortplaats).
- Musea, tentoonstellingen en kerken bezoeken.
- Niet meer naar de vrouwen kijken.

Groetjes,
Rae.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

REA en dat laatste ook niet aankomen hé :D

net even lekker in het bos gewandeld. het enigste nadeel is dat er geregeld paardenkeutels liggen :wacko: en ik ben als de dood als de hondjes er wat van krijgen, want ze kunnen er natuurlijk niet afblijven als ze los lopen. :devil:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Het plan is:

- 5 kilo vermageren.

- Flat laten glimmen (is nu een stortplaats).

- Musea, tentoonstellingen en kerken bezoeken.

- Niet meer naar de vrouwen kijken. NEE NEE NEE EN NOG EENS NEE OOK NIET AANKOMEN



Groetjes,

Rae.




:devil:
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemiddag,

Bedankt voor de bloemen en slingers. 8 weken het langst sinds 1987 dat ik niet gedronken heb. Ooit in 1992 heb ik 6 weken niet gedronken in Noorwegen. Een fietsvakantie. Maar toen was ik waarschijnlijk nog niet verslaafd. (Dronk al wel veel)

En in 2002 een week in Afrika omdat het bier uitverkocht was omdat er een feest geweest was. En de eerstvolgende levering per boot op zich liet wachten. Moesten wij nou net met die boot mee. Net een week niet gedronken kwam de boot. Tochtje van 3 dagen. Frisdank en water op. Alleen nog een meer vol water, waar je ziek van wordt. Voor de afrikanen geen probleem die laten gewoon een emmer zakken. En wij naar de bar bier drinken. Om van een drankprobleem af te komen zou ik niet naar Afrika gaan. Beter Noorwegen.

Lenie het is ook heel koud vandaag. De zon schijnt dan wel. Maar echt koud.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hey Rae,

Doe als ik, ga twee keer in de week tennissen en zondagmorgen lekker 18 holes lopen. Maandag en woensdag je lijf tergen met push ups en armen kweken met twee hondenkluiven. Daarnaast een beetje opletten met je voeding en je bent in 3 weken zeker 5 kilotjes kwijt.
Niet naar vrouwen kijken is man onwaardig en zelfs een belediging voor de vrouwen. Mannen hebben ogen gekregen om naar vrouwen te kijken en vrouwen zijn gemaakt om naar te kijken.

Laten we eerlijk zijn, je leven aanpassen is een zeer goede eigenschap maar tegen de natuur ingaan lijkt mij niet de reden waarvoor we zijn geboren.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeiemiddag iedereen!:present::heart::D,

Stress:devil:, werk gaat stroef...heb een borrel nodig, weet precies wanneer mijn zwakke momenten zijn, dat is nu. Maar dat doen we mooi niet, straks ff een rondje lopen. Ik zit steeds in mijn zelf te zeggen dat ik te waardevol ben om nu een borrel te drinken omdat op het werk dingen scheef gaan.

Eet smakelijk, wie er nog moet eten:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

pfff........ gesprek gehad, en toen tuincentra af, en ik heb ze; de tomatenplantjes en nog wat ander leuk spul, en ik heb ook wat uit de sloot geschept, nu maar hopen dat het kikkerdril is, want heb wel de foto's ervan bekeken op het net, maar kan net zo goed van dat dikke kroos zijn :P nu ja we zien wel, i.i.g afleiding gehad en niet getreurd om N die weer eens niets laat horen, begin mezelf eindelijk een beetje te vermaken, zo nog ff werken, en dan vanavond m'n plantjes nog planten als ik puf heb.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...