Spring naar bijdragen

Maandag 2 mei


Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 175
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Lieve Bor. Maar het is toch ook heel normaal dat je je onwennig voelt? Vroeger was de situatie heel anders toen je nog thuis was met je zoon?
Het is toch normaal dat je bang bent? Nu komt het weer helemaal op jezelf neer, en alle hulp is nu op een afstand. Ik kan me heel goed voorstellen dat je dat een heel akelig gevoel geeft, maar dit is tijdelijk. Hier moet je doorheen lieverd. Die zekerheid bij jezelf moet weer groeien. Je moet weer zeker worden van jezelf en dat kan alleen maar als je er doorheen gaat.
O wat voel ik goed wat je bedoeld lieverd, ik heb 30 jaar geleden in een soort zelfde situatie gezeten.
Ik had het gevoel dat alle zekerheid onder m'n voeten vandaan gehaald was. Toen moest ik het ook zelf doen, nadat ik 9 mnd. opgenomen was.
Er zullen meer momenten komen waarin je je niet zo prettig voelt, het is een leersituatie. Maar je zal je, als je nu doorzet, met de dag zekerder gaan voelen. :heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja Blondie maar ik heb het zelf ook mee gemaakt. Er waren momenten dat ik echt door een hel ging. En het gevoel van, ik kan het niet aan, ik ben hulpeloos zonder anderen, voel me onveilig, en veel last van hyperventilatie. Nee dat was geen fijne tijd maar ik moest. Wilde ik niet weer opgenomen worden moest ik door gaan.
Ik was bestempeld tot chronisch patient die het nooit zou redden in de maatschappij. Nou ik heb het dus wel gered maar ook omdat ik toch doorgezet heb. Zag na maanden ellende toch momenten van vreugde en het me goed voelen. Daar heb ik me aan vastgeklampt. Ik wist dat er betere tijden zouden komen, en ik hoop dat Borrie dat ook altijd blijft weten. Er komen ook goeie gevoelens.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Borrie het is alleen maar goed dat je een hekel hebt aan afhankelijkheid. Ik voel dan ook je schoppen tegen de hulpverleners. Ook voel ik je vechtlust en dat siert je meis, jij komt er wel hoor maar nogmaals het zal niet van een lije dakje gaan. Maar we zijn er voor je en staan met z'n allen achter je.
Maar geloof me, als je blijft vechten, tegen de alcohol, kom je er.
Na 3 mnd. droog te staan tijdens die opname, hoorde ik een merel fluiten. god wat een mooi geluid, dat had ik nog nooit gehoord.
ik bedoel er mee te zeggen dat er dadelijk plaats komt voor fijne gevoelens maar eerst moet die onzekerheid weg. En dat komt als je maar doorzet.
Mij is het gelukt dus gaat het jou ook lukken meis, zeker weten. Je bent een mens met heel veel capaciteiten, en die komen ook naar boven. Zal jij eens zien wat je versteld gaat staan van jouw kunnen. Als je er maar in durft te geloven.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Herken het gevoel ook wel enigszins.
Nadat mijn behandeling, al was het dan poliklinisch/dagbehandeling, was beeindigd had ik ook het gevoel in een gat te vallen.
Gelukkig veel aan het forum gehad en daarnaast ook de meetings en mijn sponsor, die mij in de beginperiode erdoorheen hebben getrokken.
Ik ben er nog lang niet, maar ik voel me al wel een stuk zekerder dan in het begin.

Klinkt cliche (schrijf je dat zo ?) maar lieve soulmate, wat is de andere optie ?

Doorbijten en er doorheen met alle hulp en steun die je geboden wordt ?

Of weer terug naar de kliniek, terug naar de veiligheid en bescherming, met als resultaat dat je doel om samen met je knul weer thuis een fijn leven op te bouwen steeds weer ineenzakt ?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goeienmorgen alle

laatste week vakantie en dan weer in het ritme

borretje

je kan het ook vergelijken met als je net voor de eerste keer je rijbewijs heb
en je het alleen moet gaan doen..geen zekerheid meer naast je die ingrijp
en dan die snelweg op..daar heb je ook lef voor nodig
maar als je eenmaal ben gewend dat het ook alleen luk..dan stap je in en wil je niks anders meer
want dat geef je ook vrijheid
is mijn ervaring he:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hoi mensen,

Nou, Osama Bin Laden is dood. Oh, oh, oh, wat is de US of A nu trots op zichzelf! Stelletje patriottistische *! Begrijp me niet verkeerd, Osama was geen lieverdje, maar iemands dood 'vieren' gaat me te ver!

Goed, hoe is 'ie dan met u allen?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Gunn ik denk meer dat de U.S.A. de overwinning viert. Verder dacht ik toen ik het hoorde meteen aan zijn vrouw en moeder van zijn zoon. Ze heeft een zoon en man verloren en of ze nu de vrouw van Osama is of een andere vrouw, het verliezen van een kind is het ergste dat je kan overkomen.:(

En wij horen alles van een kant.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ja, ik Bor:heart:
Ik weet haast wel zeker dat jouw jochie ook genoeg
meegekregen heeft van de echte Bor,
die zonder alcohol,
dat bewijst dat liedje wel...
en dingen die je eerder over hem schreef.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...