Spring naar bijdragen

Dinsdag 16 augustus 2011


Yvonne

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 251
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dag vroege vogels en onverbeterlijke langslapers.

Het feestgedruis, vuurwerk en de parades in 't stad n.a.v. mijn 14 dagen droog zijn eindelijk achter de rug en nu begint terug de realiteit. Zondag tijdens een dutje in mijn droom beslist om te hervallen en dat laat me maar niet los. Gisteren stond het bijna vast voor me dat het ging het gebeuren. Klik was volledig gemaakt. Tekort aan geld hield me tegen.

Vannacht over niets anders gedroomd dan demonen (Glabrezi, Tanar'ri, Succubi ..) wolven en afwijzing. Bleef maar duren. Maar toch iets vrediger geëindigd, al zwevend in foetushouding, gedragen door een stille wind. Iedereen keek naar me, maar ik deed mijn ogen dicht. En toen werd ik wakker. :)

Positief blijven kijken, Rae.

Goedemorgen iedereen!
Rae.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen lieve mensen...
Gisteren had ik een heel raar gevoel, ik voelde me ziek maar kon niet verklaren tot ik met mijn moeder was aan chatten en begon te vertellen dat mijn oma heel ziek is en dat misschien de tijd voor haar aangekomen is, ik wist het niet hoe ik moest reagereen want als je zover weg bent er is weinig dat je kan doen.
Ik had mijn oma gelijk gebeld en toen ik ze hoorde wist het dat het duurt niet meer zo lang...ik heb tegen haar gezegd hoeveel ik van haar hou, hoe belangrijk ze is in mijn leven geweest...afscheid genomen...ze is 92, een heel goede leven gehad, ik weet ze is oud maar toch het doet pijn om te denken dat ik ga ze nooit meer zien, voelen..ik had ze gezegd dat ik zou regelmatig bellen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

goedemorgen

gisteren 2 bakken mosselen gegeten, wow lekkel, pure proteinen, dus goed voor trainen strakjes.
vandaag naar psycholoog, ga ik overleggen of ik niet aan de AD moet of dat ik gewoon moet doorzetten
het af en toe het idee dat ik gewoon een schop onder mijn kont nodig heb, maar aan de andere kant loop ik soms ook met gedachten waar ik zelf angstig van word.
begin vandaag ook met nieuwe cursus (thuis) met webpagedesign, baad het niet schaad het niet...
gaan jullie nog iets leuks doen?
hopelijk wordt het mooi weer! kan vanmiddag naar die pippo het dak eraf.
maak er wat van groetjes toine:present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Rae, ik droom ook wel eens dat ik weer drink. Het zit nou eenmaal diep in ons zijn. En het verlangen naar alcohol komt bij mij zo nu en dan ook weer kijken.

Eigenlijk is het toch ook een fijne manier, dat je in je droom wel aan dat verlangen even kan toegeven, zonder dat je dat je er echt voor hoeft te drinken.

Ik raak er ook nog wel van in verwarring hoor, bij het ontwaken uit zo'n droom. Als je nog niet helemaal beseft wat droom en werkelijkheid is.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Joeps Jaap,
ja, dromen waarin in ik drink komen soms ook voor (vind ik toch niet zo'n fijne dromen hoor). Maar hier had ik niet gedronken, wel beslist om te hervallen. En dat heeft zich dus voortgezet in de realiteit..
Maar goed, ik probeer de demonen-droom van vannacht als een beetje verwerking zien. Ik denk dat het al wat beter gaat nu. Straks therapie, daar leg ik alles op tafel om mezelf terug op het goede pad te dwingen.
Groets

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Suus, afscheid nemen doet altijd pijn, zeker als het iemand is die dierbaar is. Goh meis toch. 92 is een hele mooie leeftijd maar voor familie altijd nog te jong. Houd je sterk lieverd, ik geloof dat ze nooit weg gaan, alleen niet meer hier zijn. Ze zal atijd bij je blijven, daar ben ik haast van overtuigd.
Heel veel sterkte.:heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie morgen Kyra,

ik ken je nog van naam omdat ik iets later ben gekomen hier dan jij. Welkom terug meid en natuurlijk gaan we je steunen in de strijd tegen de alc. Wil je proberen te stoppen of te gaan minderen?
Voor mijzelf geld alleen het stoppen omdat ik niet kan minderen.
ik denk dat in ieder geval heel belangrijk is, is dat, wat er ook gebeurd, ook al ga je soms de fout in, je hier blijft komen. We hebben wel meer de ervaring met mensen die het heel moeilijk hadden om a.d.b. te blijven, maar zijn altijd gebleven. Dat is heel belangrijk, niet weg gaan.;)
Probeer in ieder geval eerlijk te blijven zodat we je echt kunnen helpen. We gaan er voor hé?
Welkom terug :sun:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...