smart Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Ha wat leuk: heb ik toch iemand enthousiast gemaakt.Ik heb onder mijn favo's een receptenlijn voor smoothies. Maar uiteindelijk kies ik de eenvoudigste combi's. Het is handig om te weten dat de dikte wordt bepaald door ijsblokjes die erin zouden moeten, maar met ingevroren fruit heb je ook al dat effect. En idd kun je variƫren met roomyoghurt, magere, met allerlei roomijs. Walnoten erdoor b.v. Ik ga nu wel extra op de prijs van fruit letten: bij de ldiL schijnt de kwaliteit erg goed te zijn... en de Appie heeft ingevroren fruit dat niet duur is (en schijnen meer vitamines in te zitten).Trouwens, ik houd niet eens zo van dat ijskoude, dus drink het vaak pas als het een tijdje staat.Nou Vie, ik ben benieuwd naar je heerlijke resultaten!! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Het klinkt of jij erg van zuur houdt: is dat zo?? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 lldiL is inderdaad steeds beter op hun groente-fruit-afdeling Cathy. Ik hou ook niet zo van dat heel ingevrorene, zo 's morgens mag het gewoon koel zijn, maar je hoeft nou ook niet meteen een klap voor je kop te krijgen Ga jou morgenochtend vertellen hoe het bevallen is. Komkommer en avocado heb ik in huis, en limoensap ook. En nog dankjewel, want ik heb nu ook een favo van smoothies in alle smaken via internet.Ja, zure en pittige dingen Cathy, ben niet zo van het zoete.Borretje, een blender is niet zo vreselijk duur hoor. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Een blender is 25 a 29 euro. Is te doen....Vie, jij hebt toch ook een grote tuin met vanalles erin?Ik heb nog kruisbessen van vorig jaar, de laatste bak nu net uit de vriezer gehaald.Mijn smoothie vandaag: 1/3 meloen, 2 peren, 1 appel, 1 banaan, vanille soja drink (voor Drup) en 4 bolletjes roomijs en altijd 1 dessertlepel honing erbij. Rode bessen zijn natuurlijk zuur en de kruisbessen zijn ook altijd erg fris...Nou suc6!! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Jammer dat mijn recepten van smoothies en vruchtensappen verloren zijn gegaan ergens want maak het erg veel. Toch weer een nadeel van al die draadjes want je geeft het door op dagdraad, receptendraad en nu hier weer. Vind het toch verwarrend en onoverzichtelijk maar kan aan mij liggen.Vandaag hier boerenomelet met knoflook en plakjes tomaat er op. Peper, zout en peterselie er over. Lekker met mozarella en wokchipjes.Zonder soja saus of drink hahaha.Soep eet ik tussen de middag altijd want ben er dol op maar word me anders te veel. Als toetje heb ik vanille smoothe met kaneel maar ook weer later dan want ben dus een kleine eter maar houd wel van lekker en veel gaat ook wel alleen moet het anders verdelen. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Ja kaneel erdoor is ook een goed idee Drup!De combi meloen en peren is niet zo geslaagd hoor, heb ik net gemerkt.(misschien dat kaneel de boel nog iets op kan peppen...)Vanavond eet ik Italiaanse roerbakgroenten met rijst en iets van gehakt erdoor; sperciebonen er bij. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Wokchipjes Druppel? Of heb je dat ook al ergens beschreven? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Emmaroos Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 HoiIk wil morgen een pasta klaarmaken. Heeft iemand nog een heerlijk recept voor mij? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Tagliatella met van die lekkere roomsaus van ginoh, met stukjes ham erdoor en een lekkere geraspte kaas erop? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Emmaroos Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Lekkerrrrrr Cathy. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 En Dar, als ik vroeger zei dat ik me verveelde, zei mijn tante: ga dan op je rug liggen en met je tenen spelen.Bruine rijstUitgebakken stukjes eendenworst (van de toko)Gemengd met verse chinese koolsoorten en knoflook. En chinese barbequesaus. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
alaine Geplaatst 25 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 25 mei 2010 Vandaag doe ik de kinderen een groot plezier:PIZZA !!En omdat lief niet thuis is ook nog met de vingers eten!(natuurlijk wel salade en fruit bij)Daarna voor de tievie met z'n allen! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
VM1 Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Thaise rijst gekookt op de Japanse manier. Tofu in blokjes met soja saus en pijpajuin. Linzensoep. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Vlaamse wat is pijp-ajuin? Is dat het loof van de ui?Cathy ik wil je nog wel bedanken voor het idee van de smoothies. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 en jij voor de kaneeltip, daar werd de combi peer/meloen wel wat drinkbaarder van!Ik doe trouwens alles steeds uit de losse pols qua hoeveelheden. Gooi op de gok wat yoghurt erin.En ik kijk dan naar het uiteindelijke resultaat...ff proeven....Mmmm Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Vie Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Die kaneeltip was volgens mij van Druppeltje, Cathy.Zo doe ik het ook, een beetje dit en dat en patapata en ronflonflon. Een recept is voor mij alleen maar een basis, de rest vul ik zelf wel in Zit voor vanavond te denken aan zomerse uiensoep. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
blondie6173 Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Altijd weer een strijd om te verzinnen wat te eten...Voor de lunch : Noodlesoep, zijn mn kids dol op...En vanavond : Indiase chapatti van knor !!! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
VM1 Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Voor Vie,http://nl.wikipedia.org/wiki/BosuiHet loof van gewone ui lijkt er een beetje op maar smaakt toch anders.In' Engels Chives. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Vie wokchippies koop ik in een zak bij A. Die heb je in diverse vormen van mild tot pittig. Als mijn omelet klaar is dan gooi ik hem nog ff in de mag met de tomaat en chippies. Zo is alles lekker warm en de chippies niet te hard maar wel knapperig.Vandaag gekruide kabbeljauw in folie uit de oven, wilde spinasie en basmatie rijst. Daar houd het mee op want probeer nog geitenkaas met spekjes te omwikkelen en klaar te maken. Wil nog mango pureren om morgen ijs te maken en bouillon staat op voor waterkerssoep. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Vind ik ook borretje maar dit draadje geven me veel tips waar ik wat mee kan doen met eigen fantasie.Tussen de middag eet ik altijd verse soep met een sneetje bruin brood.Avondeten zoals beschreven of rommel lekker wat aan met eigen smaak of jullie ideeen.Later is het idd ook hier smoothie, yoghurt met muslie of vers ijs Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Soort prut gemaakt van Prei (uit de tuin), met champignons, courget, ui, gehakt geruld, hamblokjes en tomatenpuree. Door een restant rijst heen wat ik nog van gisteren had.Toe: smoothieMorgen maak ik een sinaasappelsmoothie. (met sin.appels, appel, banaan en magere yoghurt, roomijs en honing) Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
lady jane Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Cathy, luilak, meteen al voor 2 dagen schrijvenjij dacht zeker: hoezee ik doe er meteen maar twee!Ok serieus: kippevleugeltjes voor de kids, zelf kalkoenfilet,knoflook, champignons en ui, asperges en gebakken aardappeltjes.Toetje mochten ze erbij denken, vergeet ik altijd (heb koffie, erg he) Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 26 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 26 mei 2010 Kheb morgen helemƔƔl geen tijd voor het maken van een smoothie..... ben gans den gehelen dag aan het sauna-en en eet daar ws een heerlijke sathƩ met frietjes of een moot zalm..... ws het laatste gezien mijn cholesterolgehalte..... nou, dƔt gaat goedkomen na een dag in de sauna! (en tussendoor nog wat koekjes uit een stiekume tas smikkelen en een gebakje bij de koffie, omdat dat in mijn optiek hoort bij een dag sauna. En daar hoort bij!! Dit is wel mijn ultieme recept hoor!! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 28 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 28 mei 2010 Mango-ijs al in de vries en ben nu bitterkoekjes-ijs aan het maken. Klaar staat al wel een eigen gemaakte pizza met monzarella, tomaat, champies, en vegi salamie. Daarover veel knoflook en bieslook. Toetje is yoghurt met notenmusli Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
VM1 Geplaatst 28 mei 2010 Rapport Share Geplaatst 28 mei 2010 Veggy burgers gebakken met knoflook.Sla met sesam dressing (uitje, worteltje, sesam olie en zaadjes en mixen).Gekookte pattatjes en gestoofde wortelen.Dessert, of zoals jullie zeggen toetjes doen wij niet zo aan mee. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden