druppeltje Geplaatst 14 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 14 juni 2010 Ja Dar die kool lijkt me ook erg lekker.Hier vandaag gevulde komkommer met vegi gehakt en zonnebloempitten. Onder de gril met geraspte kaas. Beker melk erbij en frambozenijs toe Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 15 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 15 juni 2010 Die kool ga ik beslist proberen.Ga zodadelijk champignon-tofu maken met sla tomaten, olijven en feta met de welbekende beker melk erbij hahaha. Smoothie van frambozen en mandarijn na Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 15 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 15 juni 2010 Wist wel dat ik weer eens iets verkeerds deed want wilde die kool morgen eten maar heb groene kool i.p.v. spitskool gekocht. Omdat ik de boodschappen online doe kan ik niet ruilen en zo heb ik ook groene asgerges besteld i.p.v. witte. Heb dus wat met groen terwijl ik eigenlijk voor oranje zou moeten zijn hahaha. Naja komt wel kee Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 15 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 15 juni 2010 Ja Dar koken is altijd een hobby van me geweest en als ik moet opsommen welke kookcursussen ik allemaal heb gevolgd dan vergeet ik er beslist een paar. Ben zelfs zo gek geweest om naar Venezuela te gaan om Spaans te leren en de zuid Amerikaanse keuken te oefenen. Liefde van de man gaat door de maag dus want als ik nieuwe kleren kocht vond mijn man ze altijd te duur maar dit vond hij wel goed hahaha. Ach ergens wel een redding dat ik een smulpaapje ben want zo nu alleen verwaarloos ik mezelf tenminste niet wat dat betreft wat je snel doet als je geen kinderen en ook geen man meer hebt. Zeker is ook de opening van dit draadje (inmiddels een hele draad) dat het erg belangrijk is hier om gezond te eten. Dus ben erg blij met al die ideeen en tips hier. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 16 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 16 juni 2010 Hier verkeerde kool a la Dar. Bedoel het recept van haar en heb zelf de verkeerde kool gekocht. Naja gooi er wat reuzen gamba's door en zal het best overleven. Houd erg veel van knoflook dus gaat er ruig door heen want moet morgen ook nog naar de tandarts dus ben dan snel klaar hoop ik.Zelfgemaakte bananenijs met walnoten toe Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
lady jane Geplaatst 16 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 16 juni 2010 Roergebakken spinazie in knoflook enolijfolie en spekjes, + lepel creme fraiche erdoor. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Yvonne Geplaatst 16 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 16 juni 2010 Hier moet ik dus niet meer op dit tijdstip lezen.... krijg zo'n trek ik wat hartigs...... Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 17 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 17 juni 2010 Kotsdag vandaag dus kom niet verder als wat water. Naja ontslakkendag kan ik het ook noemen want een glas is half vol of half leeg. Zal best maar op zo'n dag stik ik van de dorst en hou maar amper een half glas binnen Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 17 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 17 juni 2010 Hahaha die Dar dus heb niet de enige mislukte dag hier. Naja morgen beter he? Kotsdag duurt maar 1 dag en plastic gebeurd je ook niet een 2e keer. Verdamme wel zonde om vergeten het eraf te halen. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 18 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 18 juni 2010 Gaat weer best Dar, zoals ik al zei duurt het maar een dag maar ben dan wel in staat een hele gracht leeg te drinken. Toevallig moest ik vandaag naar de neuroloog en die heeft haar praktijk op de Keizersgracht. tuinkruidenbouillonkousenband met uitgebakken spekkiessinaasappelijs Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 19 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 19 juni 2010 Zoals bekend altijd een lekkere beker melk en dit maal metSoep: spercibonensoep van verse bouillon en tomaten er bij, Veel bieslook en knoflook en buikje gevuld met knoflook brood erbijVrachtwagen vers fruit gehaald dus schoon maken en ondertussen pikken van mezelf hahaha.Hoe kun je er uit zien als een anorexia en vreet als en bolumia?Heeft iemand een tip want ik eet erg gezond en veel maar kom geen gram aan, Niet jaloers zij hoor hahaha. Nee is niet om te lachen want kom geen gram aan. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
bekkie Geplaatst 19 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 19 juni 2010 Ik heb hetzelfde probleem druppeltje, eigenlijk zou je gewoon 6 keer per dag moeten eten wat ik dus niet doe en veel tussendoortjes. Nemen waar je zin in hebt. Niet bij een dokter mee aankomen want die zeggen alleen maar mevrouwtje dit is toch veel gezonder als overgewicht. Wees blij zeggen ze dan ook al denkt de halve wereld dat je anorexia hebt. Dus heb me erbij neergelegd en vind het wel prettig zo.Ik ben zelf geen eter en eet dan ook maar 1 of twee keer per dag ssssssstttttt, niet verder vertellen hoor. Maar hou gewoon niet van dat gevreet. Zal ook wel weer iets doms zijn maar ach.Dus druppeltje dit is gezonder als overgewicht zegt de dokter.Zelf eet ik maar een of twee ker per dag. Aangepast voor cathy56 Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 19 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 19 juni 2010 Eet je nu 6 x per dag of 2 x?Warrig verhaal. Leg nog eens opnieuw uit als je wilt.Vandaag heb ik bami gehad. Augurkjens erbij. mmmmmDe gebakken eieren had ik smiddags al gehad! Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
VM1 Geplaatst 20 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 20 juni 2010 Vandaag "niku-jaga", soort japans stoofvlees met groenten (aardappel, wortel, ui, daikon, shi-take) gekookt in soya bouillon met suiker en azijn. Gisteren gemaakt want het is de volgende dag op z'n lekkerst. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 20 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 20 juni 2010 Nou Patatteke wil ik ook wel proberen, mag ik het recept?Bekkie mijn HA zegt er niets over want is ook net een graat. Het schijnt idd gezonder te zijn als overgewicht maar voel me er niet zo lekker bij terwijl ik regelmatig eet en versterkende middelen tussen door neem. Naja ben erg tenger gebouwd en loop heel slecht dus meer gewicht zal me niet ten goede komen.Vanavond gevulde champignons met peperboursin en prei. Errug lekker maar zo machtig. Enfin de avond duurt lang dus smikkelen bij de buis. Knoflookolijven er bij met een meergranenbroodje en passiefruit na.Vreemd, de ene is te dik en de andere te dun. Wie is of heeft een normaal gewicht en hoe doe je dat? Miss een nieuw draadje over de psychologie van het eten of het tevreden zijn met je lichaam? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 21 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 21 juni 2010 Koolvis gegeten met worteltjes en reibekuche.Ijs toe. Ik ben helemaal van het ijs geworden; ik had er nooit wat mee...(de viennetta met caramel crunch is... top) Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
druppeltje Geplaatst 22 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 22 juni 2010 Tagiatella met mozarella, tomaat, champies, uien, knof en spinasie.Yoghurt ijs met noten.Cathy was is reibekuche? Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 23 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 23 juni 2010 Dat is een soort duitse aardappelkoek, van die platte. Daar bak ik er dan 3 van...mmmmVandaag prei, gekookte biol. aard en gemarineerde kipstukjes.Sinaasappelsmoothie toe. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Hermie Geplaatst 24 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 24 juni 2010 Reibkuchen is de Duitse variant op een aardappelpannenkoek (tsjonge dit zul je leggen met scrabble:D) Ik maak ook af en toe nog wel eens aardappelpannenkoekjes met ei en ui, lekker hoor.Maar vanavond worden het bietjes, in zijn geheel gemarineerd in honing met olie en verse peper. Verwarmen in alu-folie zo'n 20 minuutjes tot ze goed warm/heet zijn. Dan het pakketje openmaken en er boursin opleggen en nog ca. 5 minuten onder de grill tot de boursin gesmolten is.. jammie. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 24 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 24 juni 2010 Bietjes en boursin? Wat een bijzondere combi! Lekker?Ik had niet zoveel tijd en heb wat aard.schijfjes in de oven gedaan, met appelmoes, komkommer, knoflooksaus.Zelf maken van die aard.koekjes ga ik ook maar es proberen. Iets van kaas erdoor lijkt me ook wel wat. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Hermie Geplaatst 25 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 25 juni 2010 Is errrug lekker Cathy. Eigenlijk een bijgerecht maar aangezien wij maar met z'n tweetjes zijn en dan 2 hele bieten per persoon eten is het voor ons een hoofdgerecht. Doordat je het marineerd in honing met peper trekt het zoete van de honing erin, de peper zorg voor de spice en de boursin... aiaiaia da's lekker. Probeer maar eens, ben benieuwd wat je ervan vind. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 25 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 25 juni 2010 Ik ben gek op bieten.Mijn vader vond het ooit ordinaire kost; dat was vast een associatie met armoedige tijden?Ik eet gerust een pot kouwe bieten op, met mayo, gekookte eireren.... uitje! MmmmVandaag heel gewoon groene kost (moet van mezelf soms), dus andijvie gek. aard. en een hamburger.Wel weer een smoothie natuurlijk.Welke honing gebruik je dan Hermie? Ik heb het voor de smoothies in huis maar hou er niet zo heel erg veel van.Ga het beslist eens proberen, ben ook dol op boursin, dusss.... Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Hermie Geplaatst 26 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 26 juni 2010 Bijenhoning Cathy. Enne.. 1 lepel honing per dag is goed voor je teint hè haha. Mijn moeder maakte altijd bietjes in het zuur met azijn, water en uitjes mmmm heb het ook altijd al lekker gevonden. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 27 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 27 juni 2010 Spaghetti bolognese met ger. oude kaas (veel knoflook erdoor) en framboos-luchtig toetje toe. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
smart Geplaatst 29 juni 2010 Rapport Share Geplaatst 29 juni 2010 Even naar boven.Vandaag twee dikke gehaktballen en sperciebonen.Ik ben ws te lui om er aard. bij te maken.Kant en klaar toetje: vla. Link naar opmerking Deel via andere websites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen
Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten
Account aanmaken
Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!
Registreer een nieuw accountAanmelden
Ben je al lid? Meld je hier aan.
Nu aanmelden