Spring naar bijdragen

Zondag 9 oktober 2011


will

Aanbevolen berichten

Originally posted by: jeannet
@Yvonne, ja, mijn partner drinkt wel maar hij weet maat te houden. Hij kan gezellig een paar biertjes of wijntjes drinken en dan is het genoeg. Ik niet. Dat stoorde hem nogal en ook stoorde het hem vreselijk als ik in mijn eentje zat te drinken - wat heel vaak gebeurde. Of tot diep in de nacht doorging, dan werd hij helemaal kwaad.
Maar goed, dat is verleden tijd.quote>


heel herkenbaar @jeannet. Ik dronk stiekem op de uurtjes dat mijn man aan het werk was. Direct uit het werk even langs de winkel. Het is nog te kort om te zeggen dat ik daar sterk genoeg voor ben, maar ik ga er voor zorgen dat ik de uurtjes die ik moet overbruggen desnoods maar wat langer op kantoor rond hang zodat ik gewoon niet in de verleiding kom. Eigenlijk als je er goed over nadenkt is het toch wel erg met mij gesteld (of moet ik zeggen met ons).
Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • Antwoorden 473
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

isa

ja dat is iets wat je niemand toe wens in het leven

maar als je het wil laten bij 1 fles per dag zou ik zeggen koop gewoon niet meer dan

en wie weet kom je ooit zover dat je het met nog minder kan of ooit helemaal zonder weer kan

maar denk dat je hier ook een hoop gezelligheid kan halen hoor:present:

mag ik vragen hoe oud je bent?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: isaatje
maar nu vinden ze hier dat ik moet minderen omdat ze mijn boosheid niet leuk vinden.
glaasje op laat je rijden zeg ik dan, maar daar kunnen ze niet om lachen hierquote>


Als anderen het vinden maar jij nog niet is het kansloos te minderen in mijn ogen.

Pas als jij er iets aan wil doen voor jezelf kan het. Zo zie ik het.

Welkom Isa.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goeie avond lieve mensen.

Zo ik ben weer thuis. Vandaag voor e248,00 nieuwe sponsers ingeschreven, grabbelton gedraaid, en eten verkocht. Geweldig en ik ben zo trots op mezelf. alleen toen ik hoorde dat ik zoveel geld verdiend had, kreeg ik even wat trek. Zoiets van, goh dat moet ik eigenlijk gaan vieren. Maar zoals gewoonlijk was die trek zo weer weg. Nu ga ik dadelijk op de bank liggen want dat heb ik wel verdiend.:) Kom straks nog wel ff binnen wippen hoor.:sun:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: isaatje
carpenoctum, je hebt me boos gemaakt, bedankt!
weet jij altijd alles beter? waarom ben je hier dan?
quote>


Hij weet altijd alles beter?????? Kennen jullie elkaar dan al langer? Hij is hier één dag, hoewel het al wel veel langer lijkt.
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: isaatje
hallo shahire, ik dronk veel meer, 3 flessen omgerekend van die grote dan van ah. dat is nu al een stuk minder, maar die verpleging zeurt maar door over wat en hoe ik moet doen. moeten ze zelf eens in mijn situatie gaan zitten, zouden ze wel anders zeuren lijkt me.
quote>


Van 3 dus terug naar 1, sinds??
Dat is al een hele stap vooruit Isa
de begeleiding zegt....
wat is nu eigenlijk wat jij wilt??
dat is denk ik belangrijk...nog minder? hetzelfde blijven gebruiken?
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: isaatje
yvonne, ik kan niet schoppen helaas, mijn benen zijn verlamd door een viervoudig ruggewervelletsel. de reden waarom ik het heb gekopieerd is dat ik me af vraag of jullie echt wel zo aardig zijn als je zelf graag wilt geloven. heb nog verder teruggelezen en merkte dat spike wanhopig was. dan vind ik het gek om iemand zo vroeg op de ochtend een les te lezen ipv te helpen. zo helpend waren de meeste reacties niet vind ik.

dit doe ik omdat ik wil weten waar ik aan begin nu ik hier ben, heb genoeg ervaring met wespennesten in mijn eigen leven. niet alles is alleen maar leuk en aardig en juist als mensen het moeilijk hebben en op een vreemde manier om aandacht vragen dan moet dat kunnen vind ik.
hier hebben wij een vrouw die krampachtig haar kinderen wil zien maar zij haar niet meer, dat is heel triest. en zo is er heel veel heel triest hier rond mij, hoop dat jullie goed verderkomen en gaan behalen wat jullie willen. wel duurt dat bij sommigen heel lang merk ik als ik die aanmeldingsdatums zo lees, of is het hier alleen voor de gezelligheid? vind ik ook goed hoorquote>


Isaatje,Spike zegt een journaliste te zijn, er wordt denk ik een ondezoek gedaan naar de baat die dit forum heeft, wellicht zijn er wat ''nieuwe'' ''oude'' gezichten, die eens onderzoeken hoe of dit werkt?

Verder geef ik je dezelfde tip als je wit minderen en je drinkt nu een fles, koop dan voortaan elke dag zo'n halfje, succes!!!

Zo lekker dutje gedaan, en zo op naar de AA, ik ga er maar weer voor (met lood in de schoenen en het schaamrood op de kaken)

Ik kom vanavond nog wel even lezen, Fijne avond allemaal!

Liefs Gaby

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Originally posted by: isaatje
nee hoor, ongeluk is al 6 jaar terug, ik woon nu zelfstandig met toezicht en knopjes in mijn kamer. ik ben aangereden door een dronken automobilist maar was zelf ook dronken toen, dat maakt het een beetje gek. lag het aan hem of misschien aan mij? had ik beter moeten uitkijken? ik zal het nooit weten. weet wel dat ik het bij 1 fles per dag moet laten anders rol ik mijn stoel namelijk uit, dat vindt de verpleging maar niks dus vandaar dat ik het hier probeer, om te minderen en de schade te beperkenquote>


@Isa. 1 fles per dag vind ik voor iemand alleen veel. En dat voor iemand die zelf dagelijks wel raad wist met 3 glazen wijn, 3 flesjes bier en als afsluiting 1 of 2 glaasjes wiskey.
In de weekenden drink je over het algemeen meer en dat klopt ook wel.
Toch gaat mijn voorkeur uit naar helemaal niet meer drinken. Heb je zelf al eens nagedacht hoe jij het voor jezelf ziet. Wil je helemaal stoppen of wil je naar bv. 4 glazen per week. Voor 1,5 jaar terug ben ik van 40 glazen naar 8 per week gegaan. Dat ging me goed af tot dat de internetbehandeling achter me afgerond was. Ik zat al gauw weer op die 40 glazen per week. Juli dit jaar was de maat vol en heb ik na 2 weken de ha ingelicht en een week later Tactus gebeld. Een internetbehandeling wilde ik niet meer. Ik wil de confrontatie met mezelf aan, waarom ben ik zo, waarom reageer ik zo etc etc. Allemaal vragen waar ik een antwoord op wil. Aankomende vriijdag start ik met een leefstijltraining. Nu komt het allemaal op mij aan. Zo nu en dan lees je wat gedachten van mij hier. Ik moet het ergens kwijt en hier weet ik dat het gelezen wordt en wie wil reageren die reageert en ik heb daar vrede mee.
Je schrijft dat je de schade wilt beperken, welke schade bedoel je ?
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...