Spring naar bijdragen

MsLuzac

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    302
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Alles door MsLuzac geplaatst

  1. MsLuzac

    dinsdag 23 oktober

    Sterke Lavendel, heb het even gauw teruggelezen. Vandaag weer contact opgenomen met Tactus. Dadelijk vervolggesprek bij P&O waar ik enorm tegenop kijk. Ik zal dadelijk wel laten weten hoe ik daar doorheen gekomen ben. Heb nog even met een directe collega gesproken en dat helpt toch wel enorm.
  2. MsLuzac

    Terug

    Allemaal bedankt voor het warme welkom terug. Dat is ook mijn keuze om er niet over te praten met mijn werkgever. Heb vanmorgen contact opgenomen met Tactus en wordt morgen teruggebeld door een maatschappelijk werkster en dan kan ik nog even een paar uur overdenken wat ik nu wil met dit leven. Zoals het nu gaat gaat het gewoon niet. De burnout staat voor de deur en ik ben de enige die deze buiten de deur kan laten staan.
  3. Frummers ik ben weer terug. En het gaat niet zo goed met me. Zie mijn berichtje in het topic wie is wie voor ik 2x dingen post wat niet nodig is.
  4. MsLuzac

    Terug

    Lieve Frummers, Ik ben terug en het gaat niet zo best met me. Ik sta op het punt om mijn werkgever in te lichten zodat ze weten wat er speelt met me. Het uit zich momenteel zo erg dat ik op maandag mijn mijn vrouwelijke collega (we hebben een duobaan) dat ik niet normaal met haar kan communiceren, vlieg overal uit de bocht kan niet normaal doen naar haar. Ik stoor me aan haar manier van werken kortom het zijn soms dingen waar je u tegen zegt. Ik had me dus ook voorgenomen om gewoon niets meer met haar te bespreken, maar vanmorgen zaten we dus bij P&O Ik heb aangegeven niet over mijn alcoholverleden te willen praten, dit is een hele bewuste keuze geweest, hier ook besproken op het forum, en voor een jaar terug ook met mijn hulpverlening. Toch loop ik vast nu en zo erg vast dat ik verplicht naar een communicatie traject moet (mijn vrouwelijke collega idem dito, gezien de woorden die naar derden gebruikt zijn opgepikt door een P&O medewerker waarvan de oren ook gingen klapperen). Zelf was ze zeer verbaast dat zij hier ook aan moest werken. Vorige week wilde ik het forum alweer bezoeken, maar ja geen wachtwoord, die opgevraagt en hier ben ik weer. Ik zal dagelijks weer de dageraad proberen te volgen en te posten indien mogelijk.
  5. MsLuzac

    Wat een hoge drempel.....

    Welkom Sabien hier op het forum. Vertel me niets over hoge drempels, na de internet behandeling in 2009-2010 viel ik toch weer terug in het oude patroon, en dronk eigenlijk daarna ongemerkt meer en ook stiekem. Juli 2011 heb ik aan de bel getrokken en ben naar de huisarts gestapt en een verwijzing naar Tactus gekregen waar ik nu een leefstijltraining type 2 volg. 1x in de 14 dagen heb ik een 1 op 1 gesprek. Ik volg geen groepsgesprekken. Wederom duurde het deze keer weer heel lang voor ik zover was dat ik de drank liet staan. Nu pas, pas ik de stof toe die allemaal besproken is, ik kijk vandaag ook weer uit naar mijn heerlijke frisdrank, ook heb ik het sporten weer opgepakt. Sterkte om je doelen waar te maken!
  6. MsLuzac

    Maandag 9 Januari

    Ik wil even melden dat hoe goed ik ook ga, ik toch gisteren een aantal glazen alcohol heb gehad. Vandaag pak ik de boel weer op waar ik zaterdagavond gebleven ben. Voel me er niet schuldig om, maar weet wel dat ik vandaag er nog lang plezier aan heb in de vorm van knallende koppijn. Nog maar eens goed bedenken of mij dit de moeite waard is geweest.
  7. Lieve frummers, afgelopen dagen weinig gelezen hier op het forum, maar kan je zeggen ik voel me goed, al heb ik af en toe wel zin, maar geef niet toe. Gisteravond zegt men man, wil je ook een glaasje? Heb hem later op de avond uitgelegd dat ik het prima vind dat hij drinkt, maar dat ik het niet prettig vond dat hij het mij zo direct vraagt, heb er al genoeg **** mee en vind het al moeilijk genoeg om me zo sterk te houden. Gelukkig begreep hij het wel denk ik, maar ik weet dat als ik er 1 zou nemen, dat ik er nog 1 neem en nog 1 en dan overga op wat anders en daar weer 3 of 4 van neem en dan weer opga op wat sterkers en morgen met giga koppijn wakker wordt en dat punt heb ik nu wel gehad DAT WIL IK NIET MEER! Woensdagavond heb ik een afspraak bij de hulpverlening en donderdagmiddag bij de arts. Kortom, ik heb vandaag de dag 1 week niets gedronken waar alcohol in zit, en ben APE TROTS Fijne avond.
  8. MsLuzac

    Donderdag 5 Januari

    Originally posted by: Gaby Goed gedaan Ms Luzac en slaap lekker quote> dank je wel, het gekke is dat ik er nu niet eens zo'n moeite mee heb. Mijn man drinkt nog wel gewoon, maar probeer hem wel duidelijk te maken, dat ik geen alcohol op het aanrecht wil hebben als ik in de keuken bezig ben, ik zet het uit mijn zicht. Heb hem ook aangegeven dat ik graag zou zien dat hij pas na 22 uur een biertje zou nemen. Van mij hoeft hij niet te stoppen, maar het helpt mij wel om sterker te worden.
  9. MsLuzac

    werken en drank

    Bella, grappig ik ben ook 35 maar hoop toch echt dat ik nu volhoud. minderen heb ik ook zeker 2 jaar in mijn hoofd gehad, maar is gewoon geen optie. Sinds 31 dec 2011 gestopt. Elke dag dat ik niet drink streep ik weg op een kalender die ik heb hangen in de kast en sta even stil bij wat ik al bereikt heb. Vertel mezelf dat ik trots op mezelf mag zijn, want aan zelfvertrouwen ontbreekt het nogal bij mij. Mijn man wees me er vandaag weer op door drammerij van de kinderen, dat ik mezelf dan laat gaan en boos wordt op de kinderen en ga schreeuwen tegen ze. Vooral als ik moe ben heb ik daar snel de neiging toe. Iets wat fout is, ik weet het en wil veranderen. Ik lees veel herkenning op het forum, vandaag dat ik nu weer regelmatig ff me laat zien en hier wat neer pen. Gewoon fijn om even tegen iemand te kunnen praten
  10. MsLuzac

    Donderdag 5 Januari

    avond voor de gene die nog wakker zijn. Het draadje van vandaag niet meer bijgelezen, maar ik meld me voor vandaag droog af. Als er een dagpact voor morgen staat genoteerd, zet me er maar bij. liefs allemaal.
  11. MsLuzac

    Woensdag 4 januari

    Lieve frummers, ook vandaag niet gedronken, op naar de volgende. Ik duik voor nu mijn bedje in, ben zoooooooooooo moe, oogjes prikken er van. Kan vandaag weer trots op me zelf zijn.... ...heb de sportschool weer bezocht en heb het rustig opgebouwd, zag dat ik al 1,5 maand niet was geweest *schaam* ...dat vandaag alweer de 5e dag is dat ik niets gedronken heb ...de gezonde gedachten sterker worden ...de ongezonde gedachten minder worden Waar ik nog niet trots op ben is.... ...dat ik maandag mijn directe collega weer zie en met haar een verplichte werkoverdracht moet bespreken. zie hier enorm tegenop en de kans dat ik een terugslag krijg aanwezig is. als dit weer gebeurt dan sta ik niet in voor wat ik zal doen. ik loop er al een tijdje over te denken om het toch mijn leidinggevende te vertellen, ik wil die overleggen niet meer, niet zolang ik niet lekker in mijn vel zit. maar goed zover is het nog niet. loop weer te hard van stapel. laat ik maar dag, na dag bekijken hoe het met me zal gaan en of ik mijn gezonde gedachten sterker kan laten maken en de ongezonde gedachten kan terugdringen. Voor nu rest mij enkel nog, Weltrusten!
  12. MsLuzac

    Woensdag 4 januari

    Originally posted by: pippie Krikkie, mij hielp het om zo snel mogelijk weer in een beetje normaal ritme te komen. Goed voor mezelf te zorgen. Mezelf bij elkaar pakken en gezonde dingen in huis halen. Een lange douche te nemen, lichte kost lezen, en mezelf belonen bij een dag niet drinken kan heel klein zijn. En zo kom ik stap voor stap bij een beter gevoel. Een gevoel dat ik denk, jij kan het ook Pip!!!!!! You go girl!!!!!! Ja klinkt raar maar al die kleine dingentjes helpen mij erg. Je moet het uiteindelijk zelf doen. Maar het forum helpt mij daar ook bij hoor. Ook weten de frummels het niet maar is echt waar hoor!!!!!! Heb veel aan jullie allemaal quote> mooi gesproken. dat zelf beloonsysteem pas ik eigenlijk niet toe, wel zeg ik elke dag tegen mij zelf dat ik Trots op mezelf ben en dat ik het weer een dag zonder heb gedaan. Dat de drankjes die ik drink lekker zijn, meestal houd ik het bij 2 want te veel koolzuurhoudende dranken is niet goed voor mijn gebit maar ook vandaag weer niets gehad. Wel de gedachten gehad, maar hier positieve tegenover gezet en gaan met die bandaan. Toch gingen de gedachten ook gauw weer weg.
  13. MsLuzac

    werken en drank

    Bella, dus eigenlijk ook een binger drinker als ik het zo mag omschrijven. Een topic om zeker over na te denken of om even stil bij te staan.
  14. MsLuzac

    Woensdag 4 januari

    wrom, we posten toch geen zaken die niet mogen. Een ieder kan google er op los laten en het vinden. Nog een paar minuten en dan zit mijn werkdag er op en ga ik de sportschool maar weer eens opzoeken. Zien of ik niet weer gelijk onder de vlekken kom te zitten, anders ben ik nl zo weer weg. Ben ff de naam kwijt hoe het heet in de volksmond.
  15. MsLuzac

    Woensdag 4 januari

    Originally posted by: Hannah1 Ms Luzac, misschien beter om dit bij de prof hulpverlening te laten. Niet zo handig dit soort berichten denk ik. quote> je hebt gelijk, heb de post aangepast.
  16. MsLuzac

    Woensdag 4 januari

    Originally posted by: Pleuntje Goedemiddag, jullie zullen mij wel haten maar ik heb net een fles witte wijn in mijn strot gegoten. heb vanmorgen met de huisarts gebeld omdat ik wilde weten hoe lang je moest wachten voor je het aversiemiddel refusal in mocht nemen. Bleek zeker 24 uur te zijn en ik heb het niet gered! Ik was vol goede moed maar toen werd ik moe en moest de honden nog uitlaten en boodschappen doen en dat was teveel. Ik kon mijzelf niet beheersen en dacht morgen een nieuwe dag. scheld mij maar voor rot. groet, Pleuntjequote> Jammer meis dat je niet sterk genoeg was om het niet te nemen. Ik herken het maar al te goed. Zo kreeg ik vorige week een fles mee vanuit het werk, die heeft nog geen 24 uur in de kast gestaan want hij moest en zou leeg. Hij was overigens wel erg lekker . Koppop nu, sta niet te lang stil bij deze uitglijder, dat je fout zit dat weet je. Probeer de zucht voor vandaag te onderdrukken. Heb je een lekker sapje in huis ?? Ben wel benieuwd hoe jij op fefusal reageerd, ik heb 12 januari een afspraak staan met de arts om dit te bespreken, maar misschien ben ik het niet eens nodig. Sterkte.
  17. MsLuzac

    Woensdag 4 januari

    Originally posted by: borretje Sha; M"n begeleider is geweest. In plaats van voor de honderdste keer Naltrexon voor te stellen. Of voor m" n neus te houden; heeft hij het voor me op tafel gelegd en laten liggen ook. Ik heb het (nog) niet genomen.quote> even google er op los gelaten, maar als ik het allemaal zo lees denk ik dat het beter is om het niet te nemen. Bijwerkingen * verwijderd op verzoek van forum lezers *
  18. MsLuzac

    werken en drank

    Originally posted by: krikkemikje Ik bedoel ook hoe je werk en drank combineert. Als je elke avond drinkt dan merken mensen op je werk dit op den duur. En jezelf bent brak en dat valt ook op. Hoe het is juist ben je daar ook door ontslagen bijv.quote> In mijn situatie is het prima te combineren met werk. Niet brak en geen ontslag. Enkel sinds juli vorig jaar veel stemmingswisselingen die zowel in de privé omgeving als op de werkvloer zichtbaar waren. Ik heb tijdig gekozen voor hulpverlening omdat ik het zelf niet trok. Ondanks die gesprekken kon ik de knop nog niet omzetten. De handvaten die ik aangereikt heb gekregen pas ik nu sinds kort toe en dat gaat goed. Ook thuis en op de werkvloer is dit zichtbaar. Maar ik ben er nog lang niet.
  19. MsLuzac

    dinsdag 3 januari

    Zijn er mensen hier die gebruik maken van Campral ? Het draadje wat ik op het forum vond datteerd van 2006.
  20. MsLuzac

    dinsdag 3 januari

    Originally posted by: AlbertRemmo Goede morgen allemaal DAGPACT: Fransje Albertquote> Albert, Ik zou graag bij de dagpact aansluiten. gr. Luzac
  21. MsLuzac

    dinsdag 3 januari

    Goedemorgen frummers, Kom even melden dat ik gisteren ook niets gedronken heb en dat het me vandaag ook zal lukken. Enkel ben ik ontzettend moe, hoofdpijn en heb enorme eetlust. Vandaag aan het werk, dus afleiding.
  22. MsLuzac

    dinsdag 3 januari

    Originally posted by: jopie goedemorgen allen.. twee dagen vrij, en die vul ik met slapen, lopen en..............naar de huisarts moeders moet het toegeven, ze lijkt ziek, of in ieder geval dan toch niet gezond. Hoewel ik niet zwanger ben, voor zover ik weet, heb ik pijn in mijn buik die exact hetzelfde voelt als echte ontsluitingsweeen, en t gaat niet over. Heb wel een vermoeden (nietbekkenontsteking) , maar ja, geen arts he..... Niefijn, niegoe. Pijn maakt je wereld klein en ik moet alles uit de kast halen om niet negatief, verdrietig of onaardig te worden. En dat lukt maar matig. Alles prikkelt me, en het liefst kroop ik weg onder de dekens, iedereen die tegen me aanzeikt wegsturend. Dat de pijn daar enkel nog erger is is het enige dat me weerhoudt.... dokter dokter red mij! een hele fijne dag voor iedereen!quote> Heel veel sterkte toegewenst.
  23. Bolletje bedankt voor je woorden van gisteren. Vandaag mijn 3e dag. De hoofdpijn is nog steeds aanwezig, maar wel minder. Verder heb ik heel de dag het gevoel dat ik moet eten, heb dus 2 hele stokbroden opgegeten met kruiden boter. Deze week na 4 lange weken mezelf maar eens weer naar de sportschool slepen, als ik het nu niet doe dan gebeurt er de komende weken ook niets ben ik bang voor. Vanmorgen nog even een kalander gemaakt en de perioden dat ik droog ben krijgt een "krul" deze hangt aan de binnenkant van een deurtje in de keuken. Zo kan ik elke dag tegen mezelf zeggen hoe trots ik op mezelf ben of niet, maar ik weet dat ik moet doorzetten anders haal ik mijn doelen niet. Voor nu maar eens zien wat de kids aan het doen zijn, merk wel dat het nog veel energie van mij vraagt, maar dat zal met de loop van de tijd wel wegebben. Fijne maandag.
  24. MsLuzac

    1 januari 2012

    Lieve allemaal, Langs deze weg wil ik jullie allen een goed 2012 toewensen in voor en tegenspoed, Kracht en veel licht en liefde. Ik kan jullie zeggen dat ik 31 december 2011 zonder alcohol heb doorgebracht en ook vandaag 1 januari 2012, maar wat voel ik me moe, heb knallende koppijn en meer van dat. Ik duik er vroeg in met een paracetamol zodat ik morgen weer fris en fruitig ben. Voor wie ook zo zijn/haar bed gaat opzoeken, slaap wel.
  25. Ik kom ook maar eens weer buurten. Vanmorgen door de regen oudste naar de kerk gebracht, gingen repeteren voor vanavond (kerstfeest school). Jongste hierdoor te laat op school, maar ja kan mezelf niet in 2en splitsen, was gelukkig geen probleem Daarna nog ff gauw naar huis, door naar het winkelplein om alvast inkopen te doen voor komend weekend en een kado voor m'n ouders gehaald, 24ste alweer 40 jaar getrouwd. Mocht je niets weten, dan is dit een echte aanrader qua kado http://www.primera.nl/cadeaukaarten/ zondag gaan we samen de kerst vieren met mijn schoonfamilie, daar wordt veel alcohol gedronken en als je niet drinkt "ben je anders", laat ik nou de bob zijn dus dat gaat wel goed. En 2e kerstdag blijven we lekker thuis, even niets en lekker uitslapen. gr.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...