Spring naar bijdragen

Maandag 30 januari


Yvonne

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 379
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hier is het niet erg wit, maar ben er ook niet uit geweest vandaag.

Gunn, ik speelde een tijdje Sims, volgens mij is dat net zoiets, maar ik vind dat je er wel veel energie in moet stoppen wil je huizen verzamelen enzo. En die Sim poppetje moet je ook verzorgen, laat je ze neit op tijd naar de wc gaan, dan plassen ze de vloer onder, haha. Zie je opeens een vlek liggen. Denk dat ze inmiddels overleden zijn....

Zo, nu ff meejanken met Spoorloos! Truste voor straks Jeannet!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nou Gunn bij mij is het nog steeds een rommeltje maar ik ben nu aan het kijken of ik de skeleton key kan krijgen dan hoef ik niet meer die lock picks te zoeken, zijn we daar al vanaf. Maar kijk eens aan, toch een vrouw in het verschiet ook al is het alleen maar in de game. Leuk vooruitzicht. Mag ik ook op het feestje komen als het zo ver is?:)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@JJ,

De Sims probeert meer 't 'Echte Leven' te b'naad'ren (vandaar ook Sims; simuleren = nabootsen). Skyrim is meer te verg'lijken met de wereld van 'In de Ban van de Ring'. Een enorme fantasievolle omgeving waar je kunt gaan en staan waar je wilt. Met als doel als grote held onthaalt te worden tegen 't eind van de game. Maar goed, da's uiteind'lijk 't doel van ieder spel. 'k heb er heel veel lol in, in ieder g'val. :)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Dag drie zonder alcohol.

Lang geleden dat ik meer dan 3 dagen niet gedronken heb.

Dat het uit is met mijn vriend moet nog bezinken maar het is beter zo, voor mij..en voor hem..weet ik niet, maar daar gaat het even niet om hij redt zich wel.

Op het moment veel irritaties op het werk, en buiten door de sneeuw post rondbrengen..is ook niet heel top nu.

Zit redelijk in de stress vanwege iemand die me ooit heeft opgelicht maar daarover schrijf ik hier liever niet direct op het forum, maar echt ontspannen voelt het niet.

Niet drinken valt nog redelijk mee tot nu toe..doe het ff op eigen kracht maar zou leuk zijn als de iriszorg wat zou laten horen..heb begrepen dat daar ook weer een eigen bijdrage van 200/250,- bij zit..

En ik moet ook nog naar de tandarts maar dat stel ik maar uit..

Weet verder even niet wat te schrijven.

Change

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hai Change, fijn je te lezen en 3 dagen, goed van je! En idd, nu maar ff aan jezelf denken, jij bent het belangrijkste op dit moment! Hoe staat het met de trek? En welke hulp heb je bij Iriszorg gevraagd? Als je het wil vertellen. Ze zitten bij mij om de hoek, maar ik heb daar niet zoveel trek in. Het ironische is ook dat ik er oiit gesolliciteerd heb! Xx

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hahaha ik zie het al helemaal voor me Ans een schaatsende chiwafwaf. lachuuuuu.

Ja zo vervelend het gisteren hier op het forum was, zo prettig is het vandaag weer. We maken er af en toe wel een potje van hé?

Ik vind, als er zo'n rotsfeer hangt het altijd ontzettend vervelend voor de mensen die net nieuw zijn. Dan schaam ik me toch een beetje. Moet dan toch ook erg moeilijk zijn om je hier dan aan te melden. maar goed gisteren is geweest.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Had vanmiddag wel trek, maar was ook zo doodmoe dat ik ben gaan slapen..

Het verstand overwint het momenteel nog van de trek.

Ik ben 2..of 3? jaar geleden bij de iris geweest. Was 1keer in de week een gesprekje. Ik was bij de intake al 10 dagen gestopt en lag eigenlijk al voor op hun stappenplan..

Gaat meer om het idee dat ik me tegenover een ander bewijs..Het is natuurlijk vooral voor mezelf maar het steunt me als ik een ander kan laten zien van "hey, kijk mij eens het lukt".

Ghe..ja grappig dat je er gesolliciteerd hebt..al geloof ik dat mensen die er werken mssn zelf ook wel verslaafd zijn geweest in het verleden..( en hopelijk niet terwijl ze jou vertellen hoe het moet..zou nie zo goed zijn)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Oei J.J. laat de fanatieke Elder Scrolls gamers het niet lezen de Sims hetzelfde als Skyrim. Je wordt op staande voet ontslagen.:)

Als je wilt weten hoe dit spel er een beetje uitziet kun je eens kijken op You Tube en dan Skyrim intypen dan zie je het verschil.

De Sims heb ik nog nooit gespeeld.:rose:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hihi Bolletje, vandaar dat ik vandaag mijn ontslag kreeg! Maar ik ga eens op You tube kijken. Ben ook wel beetje van de Wordfreud.

En Change, dat probleem met eten heb ik ook, maar volgens mij komt dat meer door gehele stress.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Juist even alles wat doorgelezen, wat een hoop weer zeg ;)

ER.....ik ken je nog hoor, jammer dat het niet zo lekker met je loopt. Heb je ook altijd erg sterk gevonden en ben er gerust in dat dit terugkomt. Een hééééél warm welkom back van mij {{{:heart:}}}

LadyJane, dikke prof met je nieuwe app. Ik weet hoe je hier naar hebt uitgekeken en hoop dat je jezelf er vlug gaat thuisvoelen. Heb je genoeg ruimte om je sauna te plaatsen ??

Fleurtje, jij cola-drinkend kippetje...er gaat echt geen dag voorbij zonder dat ik even aan je moet denken. Ik hoop dat het vandaag wat meeviel :sun::heart:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Trusten Bol, heerlijk in een schoon bedje :lips:

JJ heb je nog koffie?

Misschien is het een idee om

deze week ff lekker rustig aan

te doen.

Even alleen aan jezelf denken en

wat leuke dingen doen, of helemaal

niks, beetje rommelen enzo.

lekker even tot rust komen, even

bijkomen van alle veranderingen.

Change, hartstikke goed van je meis!!

Deze is voor jou :present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nighty Night bolliewollie :heart::lips:

Heb van gisteren de noodkreet van Kitrit ook gelezen en hoop dat ze zich vlug even meldt. Weet dat ondanks goede of slechte kritieken je steeds hier terecht kan Kitrit. Ik (en vele anderen onder ons) hebben zich hier al in nood aangewend, en soms wordt je niet onmiddelijk gehoord, MAAR JE KAN ALTIJD EENS EVEN ROEPEN, en er zal vlug een reactie komen. Zeker niet beschaamd of bang zijn om je hier terug te melden hoor. Opvang genoeg, meningen genoeg en aub, laat je helpen :sun:

JJ ik hoop dat je vlug ander werk vind en vind het beresterk van je dat je er niet op bent beginnen drinken :present::present::present::present:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ach, wat krijg ik hier toch een warm gevoel van, van al die welkomswoorden. Lief zijn jullie, allemaal.

Yvonne, wat weet jij nog veel over mij, petje af hoor. En ja, het ging ook heel goed en ik was ook best sterk. Waar haalde ik de energie vandaan met dat schilderen, hahahaha.

Witte!!!!!!! WITTE!!!!! Ik ken je zeker weten nog wel, zag je icoontje nog voor me maar kon even niet op je naam komen........sorry sorry sorry.....vergeef je mij?:D

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...