Spring naar bijdragen

Woensdag 5 december 2012


Diesel

Aanbevolen berichten

  • Antwoorden 274
  • Created
  • Laatste antwoord

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Originally posted by: Hannah1
Goedemorgen,
BB erg fijn om te weten dat jouw ijspegeltjes er weer mooi bij hangen.:Dquote>


Ach jong, bijdehandje....
Tssssssssssssss

Jammer dak geen fototoestel heb.
Nou ja, heb ik wel maar geheugenkaart doet raar.
Stomme elctronica. Anders zou ik je laten zien hoe mooi!
Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allen,

@ Sieraad: je eerste maand! :present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present::present:

@ Krekel: goede vraag: wat heb je nu nodig om je te laten stoppen? Geef je pasje weer af joh. Hoe langer het duurt, des te meer nawerkingen, toch?

Heb je nog op het draadje van Miss Sophie gekeken? Doen! Pak jezelf bij elkaar. Je bent het waard om voor jezelf te vechten.

@ Lavendel: is er wat bijzonders gebeurd?

Ik moet aan de dag beginnen. Nog steeds 3 gedichten te gaan!

Lytse.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen allen (kan nog net),

paar drukke dagen gehad met werk en toen helaas gisteravond ging het weer mis. Baal enorm van mezelf, maar pak de draad weer op. Vandaag blijf ik droog, als je die eerste niet neemt, kan de tweede ook niet genomen worden.

Wat een valkuil, je eigen gedachte: "ach, vandaag mag je best een glaasje wijn". Merk dat veel mensen hier worstelen met die valkuil. Voor mij is er op dit moment nog maar één optie: helemaal niets meer qua alcolhol.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Poetsdag vandaag, lijkt wel als ik veel van jullie zo lees. Moet ook nog aan de slag met poetsen, maar ook nog voor de baas aan het werk. Lekker thuiswerkdagje. Was vanmorgen nog lekker zonnig, nu komt de sneeuw gestaag naar benee; eerst wat natte sneeuw, maar nu dikke vlokken. Maar heb zo geen zin in sneeuw dit jaar, dat geglibber over de weg.

Maar goed, ga vandaag de deur niet uit, misschien is morgen de weg gewoon weer schoon.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Goedemorgen!

Kameleon, ik snap dat het vreemd klinkt. Vooral van een arts die mij eigenlijk zo snel mogelijk weer moet laten re-integreren. Maar dit zijn op dit moment de afspraken die wij hebben gemaakt. We gaan er beiden niet van uit dat ik voor februari aan het werk ben. Ondanks dat ik morgen wel een sollicitatiegesprek heb. Ik ga er gewoon vanuit dat ik het niet word.

Gevallen en weer opstaan. Waarom ga ik er altijd vanuit dat ik het wel weer aankan om te drinken, om de volgende dag op de vingers te worden getikt dat, dat dus niet aan de orde is en ik acuut alle problemen terug heb. Onzeker zijn, vooral heel erg onzeker zijn.

Ik zal zo eerst eens mijn ontbijt gaan maken. Want zit al vanaf het moment dat ik ben opgestaan aan de telefoon. Nog geen tijd gehad om te ontbijten.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

A3, het is algemeen bekend dat ik veel te lief voor mezelf ben. Met lekker eten kopen en koken, met uitslapen, met bier kopen als ik daar zin in heb, met geld uitgeven om het uitgeven. Maar met de baan weigeren? Ik kon niet aan het werk. Dat is iets anders dan niet aan het werk willen. Ik moet mijn rekeningen kunnen blijven betalen en dat kon ik niet met die baan. En daar ga ik mezelf ook niet langer voor verantwoorden, want dat heb ik al voldoende gedaan. Prima, als het niet begrepen wordt. Zolang ik het maar begrijp.

En ik vind mijn gezondheid simpelweg niet zo belangrijk om NU hulp te zoeken. Ik vind het belangrijker dat ik geen schulden maak. En ook dat hoeft niet begrepen te worden, maar dat is hoe ik erin sta. Ook daar hoef ik me niet voor te verantwoorden, want in deze draait het om mij.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...