Spring naar bijdragen

krekel

Forumdeelnemers
  • Aantal bijdragen

    355
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Alles door krekel geplaatst

  1. weer blij met jullie steun:D doet me wel goed hoor knuffels terug voor iedereen!
  2. Hai Jane, dank voor je reactie ja bizar he?.. Maar het was toch anderhalf jaar schijn, ik hield me vast aan een strohalm.. voelde aan dat dingen niet pluis waren... Hij was per definitie inconsistent in zn informatie maar ging er wel van uit dat mensen om je gaan geven, terwijl nu bleek dat ik gewoon een spannend spelletje voor m was.. Hoop dat hard vallen sterk maakt;)
  3. Hai Lytse. ohhh erg he? ik kon geen afscheid nemen en vergaf hem dat gelieg over die naam Dat ontplofte in mn gezicht... Weet je, op dat moment was het allemaal al te ver gegaan. Ik had veel eerder in moeten grijpen en inderdaad dingen wellicht tegen je aan moeten houden .. of daar uberhaubt over praten. T is al van de gekke dat je iemand zn leugens over zoiets basaals vergoeilijkt, ik was mezelf al kwijt Daarom is het eigenlijk ook goed dat het zooo ontploft is, want toen hij met dat geld kwam heb ik de politie erbij gehaald, hij werd buiten opgevangen. Die zal me noooit meer lastig vallen.. Nu maar leren na anderhalf jaar op eigen benen te staan en er ook wat leuks voor mezelf van te maken. Blij jou altijd weer te treffen... Dikke knuffel!
  4. Hoi allemaal... Zit met wat gebakken peren. Na een vooruitstrevend half jaar waarin ik de boel aan de gang kreeg, ben ik zoals sommigen dat ook wel weten weer aardig aan de zuip gegaan.. De "foute" man waarmee ik omging, bleek nog fouter dan ik ooit had verwacht. Want uiteraard tekenden tekenen zich al af (die ik niet wou zien) We kenden elkaar anderhalf jaar toen hij bij mij hier op de bank zat en in een vurig betoog een leerling citeerde waaruit bleek dat ik hem kende onder een valse naam. Het aanvankelijk verhaal was, net gescheiden, twee kinderen 24/7 bij hem over de vloer. Onze ontmoetingen moesten plaatsvinden op mijn terrein. Waar ik in toestemde.. hoe dom kan je zijn.... Hoe beschamend ook ik moet dit verhaal kwijt. Toen dus zn werkelijke naam boven tafel kwam heb ik uiteraard gezegd: u kunt wel gaan. Want daaruit bleek ook dat zn email niet juist was en er kwam ook uit dat hij een vals adres opgegeven had. Talloze excuses en wensen tot levensverbetering. Dus we hebben nog een ontmoeting gehad waarbij hij voorstelde me af te kopen zodat zijn geheim geheim zou blijven. Hij was bang voor zn reputatie en zn werk, als ik ergens uit de school zou klappen. Zo heet heb ik ze nog nooit gegeten, niet alleen wat betreft de manier waarop dit zich ontwikkelde maar ook de leugens en bedrog van een meneer die ik anderhalf jaar als toch mn grote intieme vriend zag... Voor hetzelfde geld is hij gewoon getrouwd.. alles is nu mogelijk Woest natuurlijk zo woest dat ik maar 1 uitweg zag en dat is het op mezelf richten. Wat kan je met dit soort emoties: woede, verdriet, je misleid voelen, jezelf stupide voelen over een kennelijk te naief vertrouwen.. Ik ben eerst weer met enkele glaasjes begonnen, ben her en der ruzie gaan maken, maar t is 15 dagen geleden in een enorme binge omgeslagen. Een agressievere 10 dagen zuipen dan dat ik ooit heb geregeld. Gelukkig vond ik iemand die mn geld kwam ophalen en mn pasje waardoor ik sinds nu 4 dagen weer tot mn zinnen ben gekomen Maar ja.. enorm gemis.. de man stuurde me minsten 20 smsen per dag en dacht daar een vriend aan te hebben. Ik ben wees, heb geen kinderen en solo op deze wereld staan bevalt me heel slecht.. Misschien sta je er altijd alleen voor uiteindelijk.. maarre ik weet me geen raad en doe het maar weer even per dag.. Tis stil.. iedereen is op vakantie, de opleidingen liggen stil natuurlijk en zit hier veelal op mn eigen vierkante meters rondjes te draaien. Slecht slapen en niet weten waar ik die hele berg van emoties moet laten. liefs Krekel:present:
  5. nooit meer deze site stelletje zuipkoppen
  6. af en toe wordt je er ook helemaal gek van 27 maart gatverdamme heel erg dit MADELEINE wat erg dit heb je je kop helemaal verzopen
  7. morgen allemaal! wou even iedereen bedanken voor de lieve wensen gisteren. Deed erg goed in de relatieve stilte verder. Helaas is mn verjaardag sinds vier jaar verbonden aan de dood van mn vader, die er nu vier jaar geleden op 15 maart tussenuit kneep. Drie maanden later mn moeder en daarna een maandje of twee later de broer van mn moeder waar ik in huis heb gewoond. Heb geen kinderen en verder geen familie meer.. Dit even om het verhaal wat helder te maken. Waar het op neer komt is dat ik me opnieuw moest zien te "verbinden" met de mensen om me heen en de dingen die ik deed. En ook nieuwe waarden daaraan te geven. Tis/lijkt niet zo oninteressant om het allemaal voor je zelf te doen. Heb de afgelopen 2 jaar rond deze tijd in coma gelegen door drank.. nu voor het eerst dus niet en dacht, moet daar weer iets goeds van maken. De eerste stap is in ieder geval genomen door niet te drinken.. Er wat van maken is er nog 1 verder blijkt. Wat Jopie gisteren schreef over je eenzaam voelen en dat niet kwijt raken door mensen op te zoeken omdat dat in jezelf zit, herken ik heel erg... De paar mensen die zouden komen heb ik ook afgebeld . Op de een of andere manier zal ik ook eerst moeten dealen met die eenzaamheid in mezelf.. Was toch niet in staat om mensen om me heen te hebben en net te doen alsof ik blij was met hun komst en de dag...Dat is denk ik een "ding" wat komt met de nuchtere tijd en het verwerken van ouwe zooi... Wou dat even met jullie delen Heel veel liefs Krekel
  8. Originally posted by: jopie goedemorgen allen. Krekel heel heel heel heel heel hartelijk gefeliciteerd! je bent teruggekomen van heeeeel ver weg (ik denk zelfs van het 'randje') en ik vind dat dapper...... Het lijkt je te lukken: op je verjaardag ook nog eens de 2 maanden-mijlpaal. En een studie opgepakt, en hulp aangenomen..... dik vet compliment! Ik denk dat heel veel mensen hier weten hoe het is om van helemaal uit die bagger toch weer de moed te vinden de schaamte af te schudden en er weer voor te gaan. Het lukt niet altijd, het lukt niet altijd meteen, maar tóch, jij doet het nu! Ik wens jou het meest zuivere jaar dat je ooit hebt gehad in de vorm die jij zelf wilt. :heart::heart::heart::heart:quote> Hartjes voor jou! lief dat bericht ben er blij mee en ook met het resultaat!
  9. Originally posted by: Tatum Krekel is jarig vandaag. Ik hang de slingers op. Misschien dat ze een gebakje wil bewaren voor na het werk? :present::heart:**:present::heart:**:present::heart:**:present::heart: Krekel, gefeliciteerd met je verjaardag quote> he Tatum, Suzie, Akelei, Lytse en de rest natuurlijk dank je wel! Eindelijk ook een felbegeerde tweede maand binnen:D en ja de appeltaart staat klaar!
  10. krekel

    Jaarpact

    Hai Jan en adb-ers, heb over 10 minuten, de 18e, mn tweede maand binnen.. ook nog eens op mn verjaardag . Het gaat goed aan deze kant. Komende week tentamens.. Studie is geweldig en houdt me ook op de been.. Blijf wat op de achtergrond hier, dat bevalt me veel beter. Er is een en ander achter de schermen gebeurd in de zin van hulpverlening waardoor ik nu veel beter in staat ben om te anticiperen op mogelijke drankorgieen. liefs:present: Krekel
  11. krekel

    binge drinken

    Hallo allemaal! wou jullie even heel erg bedanken voor alle steun op mn draadje en de pb's... Gelukkig was ik onmiddellijk na de ban in staat om het drinken te stoppen(18 jan) en een beter en duidelijker plan op te stellen wat betreft hulp en de meer nabije toekomst... Het gaat hier zonder drank en geen enkele trek.. ehh.. het gaat..... Dikke knuffels voor jullie!
  12. (verwijderd door de moderator)
  13. hai allemaal, t gaat hier niet lukken met het forum alleen.. Heb het gevoel ook mn maatje in de steek te laten. Laura je bent zo goed bezig.... ik ben weer teruggevallen, trek het niet weet niet hoe ik uit die eenzaamheid moet komen... Er is vlieg nog kraai aan deze kant heb geen kinderen geen familie, weet niet hoe ik het in mn eentje of het voor mezelf moet doen sorry ben hier even niet meer te verdrietig en ongelukkig Wens iedereen het beste groet Krekel
  14. goeiemorgen! DAGPACT Albert Lytse Marc Gunn Acer Krekel niet wakker te krijgen vandaag.... fijne dag!
  15. krekel

    Jaarpact

    Huthula, dikke knuffel voor jou... dank voor je steun steeds en je pbtjes echt heel blij mee!
  16. oke.. ja natuurlijk dank je wel Rosa:D fijne dag!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...