Spring naar bijdragen

pactdraadje voor baclofen, Refusal en Antabusgebruikers


bolletje

Aanbevolen berichten

Lyn, ik gebruik baclofen nu al langere tijd en gebruik sinds sept 2014 geen alcohol meer. Ik heb geen last van zucht gehad en dat vond ik erg prettig. Ik kreeg eerst campral via de verslavingsarts van Jellinek, maar ik had veel last van bijwerkingen. Met zijn toestemming overgestapt op baclofen en dat ging vanaf het begin goed. Ik blijf het voorlopig nog wel slikken.

 

Hoi Nancy, ik heb ook eerst campral gehad maar had net al jij erg veel last van bijwerkingen en de trek werd er niet minder op. Dus daar ben ik mee gestopt.

Over baclofen hoor ik positieve dingen dus dat ik wil ook gaan proberen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Helaas moet ik bekennen dat ik alweer een tijdje gestopt ben met de reufusal. Ik wou uitzoeken hoe lang ik met de refusal gestopt moest zijn omdat ik met oudjaarsdag wel wou drinken. Zodat ik daar niet op de eerste hulp terecht zou komen en zij met mij opgescheept zaten. Alleen ben ik daarna niet meer begonnen omdat je blijkbaar 48 uur niet gedronken mag hebben om weer te beginnen. Dat lukt me dan 1 avond en volgende avond duurt voor mij dan net weer te lang en dat zit ik weer achter het bier :( Na oud en nieuw wil ik weer beginnen met de refusal en mogelijk baclofen erbij. Ik heb zelfs op een avond na toch de vorige avond te hebben gedronken een halve geslikt omdat ik er al bang voor was dat ik de volgende niet droog zou doorkomen en hoopte zo dat ik dat ik dan de deur dicht deed. Ik had geen last maar ging toen bedenken dat het soms wel 3 dagen kan duren voordat het zijn werk doet. Dus toch weer geprobeerd of te drinken en helaas gebeurde er niks dus kon gewoon doordrinken... Het is niet dat ik veel drink maar eergisteren liep het toch weer uit de hand. Ik heb mijn telefoon laten vallen en vond de batterij en hoesje wel terug maar nergens geen telefoon te bekennen. Ook nog op mijn plaatje gaan staan wat nu dus in tweeen ligt.....waardeloos dus -_- Maar goed, volgend jaar weer nieuwe ronde met nieuwe kansen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Hier weer geslikt!

Lyn, ik ben bepaald niet jaloers op je, Op nieuwjaarsdag wakker worden met een houten kop en niks meer van ouwejaarsavond weten, wat een lol.En dan weer van voren af aan beginnen? En hoe ga je dat volgend jaar doen met Oud en nieuw? En met de pasen, pinksteren, de eerste mooie dagen van 2016, je zomervakantie en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ik wens je een goed oud en nieuw zonder drank want het wordt een gebed zonder end van stoppen en weer beginnen kan ik je voorspellen. Ik sluit me bij geheel en al bij Bolletje aan!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@ Lila, ik gebruik een refusal meer dus wat dat betreft ben ik niet gevaarlijk bezig. Hoewel drinken op zich natuurlijk al gevaarlijk is voor iemand als ik. Qua baclofen hoop ik dat het de trek weg haalt als ik over onbepaalde tijd evt. wil stoppen met de refusal. Maar refusal geeft al wat meer rust en iets minder trek. Hopelijk is dit een antwoord op je vraag

 

Ik begrijp jullie zorgen/belanstelling maar voor nu is het een bewuste keuze om even te stoppen met de refusal en 3 januari weer te beginnen.

Ik wou eigenlijk alleen mijn verhaal even kwijt. Is het de bedoeling dat als je gedronken hebt je dat hier niet moet vertellen of het erover hebben??

Is het juist niet zo dat het beter is het er wel over te hebben? De schaamte naar de buitenwereld is n.l al groot genoeg en daar probeer je het koste wat kost te verbergen. Ik had gehoopt/gedacht dat dat hier anders zou zijn. Ik denk juist dat het belangrijk is om het erover te hebben zodat je er niet in je hoofd mee aan de haal gaan.  Misschien heb ik het zelf ook wel niet goed verwoordt.... Tuurlijk baal ik ervan dat ik weer drink, ook al is het over het algmeen gematigd maar door de refusal weet ik ook dat ik 3 jan weer doorga met stoppen. Misschien klinkt het dubbel wat ik schrijf en misschien heb je gelijk lady jane, en hou ik mezelf voor de gek.(en ik ben zekers iemand van alles of niets...)

Maar als ik het gevecht nu aan ga wordt het alleen maar erger. Ik kan gelukkig zeggen dat ik mezelf na meer dan 40 jaar redelijk goed heb leren kennen en ik heb er absoluut vertrouwen in dat ik in januari weer ga stoppen. Vandaar dat ik ook weet dat een gevecht (nu) geen zin heeft. Ik moet er 100% achter staan want anders hou ik mezelf wel voor de gek en zal ik me alleen maar beroerder voelen omdat ik weer heb gefaald. Ik hoop dat mijn verhaal nu wat duidelijker is.

 

Wel wil ik jullie bedanken voor het feit dat er de moeite is genomen om te reageren. Ik hoop niet dat ik iemand voor het hoofd heb gestoten want dat was absoluut niet de bedoeling!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Ha Lyn,

Natuurlijk is het goed om aan de bel te trekken als je wilt gaan drinken, daar is dit forum ook voor. Maar verwacht niet dat niemand je hier zal gaan stimuleren om dat ook daadwerkelijk te doen. Velen hier kennen de klappen van de zweep en weten dat drinken nooit de oplossing is voor welke gemoedstoestand dan ook.

Hier zit ie er weer in!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...